Созопол - мнения, впечатления и препоръки - 4

• 196 565
  • 992
  •   1
Отговори
# 270
ОК. Ще питам и ще постна. Сайтът бил за цяла Европа. Същите приятели се похвалиха, че на три, четири места са били през него, и са супер доволни.

# 271
# 272
  • Berlin
Airbnb?
Поствай, щом е цял голям сайт. 😄

# 273
  • София
Брат ми резервира през Airbnb, бяха от 3-13.7, точно в апартамент от собственик, който го пуска за първи път през сайта. Много доволни бяха като цяло, само от храната не бяха доволни, защото не е била разнообразна и не са зареждали до края на вечерята и закуската.

# 274
  • Berlin
Забравих за Грийн лайф - не дават кърпи за басейните, трябва да си носиш. И гледам, че го водят пет звезди, ама аз нещо не ги виждам.

# 275
три звезди го дават http://www.googleadservices.com/pagead/aclk?sa=L&ai=DChcSEwj … 0QwILw&adurl= мен за това ми се видя прекалено добре.

# 276
ЗаСлон, видях в поста ти, че купуваш "домашно" сладко от зелени смокини. Само да те светна какво правели: купували бурканчета със това сладк от Метро, леко попарва ли бурканчетата в топла водичка, за да паднат етикетите и го продават за "домашно". Просто като го чух това, онемях!! Преди две години работих екскурзовод и убеждавах туристите как в Созопол има много смокини и всичкото сладко е домашно. Но истината разбрах по-късно от местни, които ме заливаха с истории как дъщерите й беряли смокините и тя лелката варяла сладкото вкъщи. Там да си имате едно на уми това "домашно" сладко от зелени смокини.
Възможно и това го има някъде, но все пак пролетта целия град мирише на сладко от смокини, нима самите созополци изяждат всичко това?  Simple Smile

# 277
  • Berlin
три звезди го дават http://www.googleadservices.com/pagead/aclk?sa=L&ai=DChcSEwj … 0QwILw&adurl= мен за това ми се видя прекалено добре.
А, значи за 3* е перфектен. Де да го знаех преди да дойдем. Не, че съм недоволна, приятно ни е, но дойдох с други (явно грешни) очаквания и впечатления. Съни турс защо лъжат, че е на 1ва линия, аз през тях резервирах, явно оттам съм го запомнила.

# 278
А, значи за 3* е перфектен. Де да го знаех преди да дойдем. Не, че съм недоволна, приятно ни е, но дойдох с други (явно грешни) очаквания и впечатления. Съни турс защо лъжат, че е на 1ва линия, аз през тях резервирах, явно оттам съм го запомнила.
Те и за цената лъжат. пише за 2 възрастни и дете до 12 - 111лв, а вътре 141. Сайтът е airbnb.com. Има доста изгодни оферти за края на август и септември.

# 279
Влизам да споделя за изхранването на бебе в Созопол.Тъй като бях питала тук за детска кухня,но така и никой не знаеше със сигурност нищо.Върнахме се вече от морето.Взимахме храна за бебка от частна детска кухня Бамбини.Поръчва се всеки ден до 14ч за следващия ден,като казваш какъв грамаж искаш,за каква възраст и до къде да ти я доставят.Взимах си я от магазин Тема /на ул.Републиканска мисля че беше/.Плаща се като се взима.Цената беше 5лв за най-малкия грамаж.Но напълно достатъчно като количество за малко дете.Храната беше вкусна-ядохме я без проблем.Само дето слагат повечко брашно за да е по-гъстичка.
Може на някой да му е от полза информацията.Хубав ден от мен!

# 280
  • в ябълковата градина
Аз също се бях ориентирала към Бамбини, но в крайна сметка взимахме от обедното меню на един ресторант до нас. Сега разбрах, че от общинската кухня в Созопол също можело да се взима свободно, само цената била по-висока, отколкото за местните - 4 лв.

# 281
Здравейте утре тръгваме за Созопол,за първи път ще ходим там и не сме наясно с местата за отсядане.Някой ако знае спокойно място без шумни заведения наоколо и с добър интернет ще сме благодарни да сподели с нас.

Благодарим ви.

# 282
Избягвайте района около заведението Макара /в края на плажа хармани срещу лунапарка/ в близост до х-л св.Зосим! Не може да се спи от него - едно повтарящо се думкане, дори не е музика, след 3 часа през нощта продължава! Ние сме малко по-далече и въпреки това на отворен прозорец не се трае.
Вчера и днес морето е доста бурно, червен флаг. Ходихме на Каваците на плаж. Вчера беше добре, но днес и там имаше вълни и излязоха водорасли. Иначе има голяма свободна зона. Паркингът пред входа на Каваците е 3 лв.

# 283
  • Bulgaria
По-принцип на улица Ропотамо е много шумно до сутринта ,според мен къщите за гости в Стария град са добър избор.До централния плаж хотелите които са над скалите ,също не са подходящи-вълните се чуват постоянно .

# 284
Който търси спокойствие, по- добре да не се настанява близо до плажовете, защото там по цели нощи гърмят клубове и дискотеки, а и, като цяло, покрай морето се чува навсякъде, защото звука се разпространява по вода, с една дума- първа линия не става. Най- тихо е навътре в новия град. В стария не е много, защото освен музика и много минаващи хора има и много заведения, не че е съвсем  невъзможно да се намери някое по- спокойно кътче, но е по- сложно.

Общи условия

Активация на акаунт