Созопол - мнения, впечатления и препоръки - 4

• 196 582
  • 992
  •   1
Отговори
# 255
Къде го виждате това мрачно време? В Синоптик дават слънце и високи температури за следващите 10 дни, няма грам облаче освен днес и в неделя

Ние бяхме от 22 до 31 юли нямаше нито един мрачен ден ... само малко вятър имаше и два дена жълт флаг ... това беше ...

# 256
Мои близки изведнъж решиха да тръгнат утре към Созопол.Имат ли шансове да се настанят там,има ли изобщо свободни места,някакви препоръки?

На всяка къща и хотелче висяха табели свободни стаи, но дали са достоверни незнам ....

# 257
  • София
Има ли организиран транспорт от Созопол до замъка в Равадиново или трябва с такси да се ходи?

Има няколко автобуса до самото село Равадиново. Тръгват от автогарата и можете да видите разписанието там. Билета е 1лв, продават го в самият автобус. По спомен Созопол - Равадиново 10:30 и 12:40, имаше и още 2 автобуса по-ранен и по-късен. За обратно Равадиново - Созопол не си спомням с точност автобусите. Попитайте на автогарата ще ви дадат информация.

От автогарата ни обясниха, че понякога не искат шофьорите да спират на замъка, а спират директно в самото село. От спирката в селото до замъка са 5-7 минути път пеш.

# 258
Здравейте! Ние сме в Грийн лайф, може ли ми препоръчате заведения за обяд по плажа или другаде наблизо? С малки деца сме и основно за тях търся нещо подходящо.
Тъкмо гледах оферта за Грийн лайф за края на август, със закуска и вечеря, за апартамент с 1 спалня за 141лв. Би ли споделила как е обстановката, като цена само за нощувка, или само със закуска. На снимките всичко изглежда перфектно.

# 259
  • Berlin
Смея да кажа, че съм разочарована от Грийн лайф, но с едно наум, че може би грешката е в мен. Комплексът е мнооого голям, новичко, чисто и приятно, басейните са достатъчно. Недостатъци засега според мен - няма паркинг и спираш, където намериш по пътя в комплекса, не е на 1ва линия (но то няма как да е, това на място го разбрах Simple Smile), върви се 5 до 10 мин до плажа, минава се пътя, шезлонгите на плажа се плащат, няма сешоар в стаята Simple Smile. Ние сме в двуспален апартамент, чисто, запазено, закуската е ок, вечерята също, не е много разнообразна, но вкусна, ресторантът има и обедно меню и не е много скъп. Има зелени площи, дървета, детска площадка, 4 басейна. Ние сме в такава сграда, че всичко ни е близо. За тази цена мисля, че е ок. Всъщност сме тук заради двустайния апартамент единствено.
Ако изникне още нещо, ще пиша, имам още 5 дни тук. Simple Smile

Последна редакция: пн, 01 авг 2016, 15:30 от abs

# 260
Смея да кажа, че съм разочарована от Грийн лайф, но с едно наум, че може би грешката е в мен. Комплексът е мнооого голям, новичко, чисто и приятно, басейните са достатъчно. Недостатъци засега според мен - няма паркинг и спираш, където намериш по пътя в комплекса, не е на 1ва линия (но то няма как да е, това на място го разбрах Simple Smile), върви се 5 до 10 мин до плажа, минава се пътя, шезлонгите на плажа се плащат, няма сешоар в стаята Simple Smile. Ние сме в двустаен апартамент, чисто, запазено, закуската е ок, вечерята също, не е много разнообразна, но вкусна, ресторантът има и обедно меню и не е много скъп. Има зелени площи, дървета, детска площадка, 4 басейна. Ние сме в такава сграда, че всичко ни е близо. За тази цена мисля, че е ок. Всъщност сме тук заради двустайния апартамент единствено.
Ако изникне още нещо, ще пиша, имам още 5 дни тук. Simple Smile
Мерси. В момента цената е 220 за едноспален, само със закуска, и 141, със закуска и вечеря, ми се видя евтино. Мои приятили са били в такъв апартамент, но директно от собственик за 70, но без храна.

# 261
  • Berlin
На техния сайт цените са високи,  при нас излиза около 320 на нощувка със закуска и вечеря, и то на ранни записвания, с -20%.
За 70лв на апартамент цяло лято мога да седя тука. 😄

# 262
На техния сайт цените са високи,  при нас излиза около 320 на нощувка със закуска и вечеря, и то на ранни записвания, с -20%.
Имало сайт, където собствениците на апартаментите ги отдават сами. Ако те интересува ще питам и ще ти го пратя на лични.

# 263
  • Berlin
Да, благодаря! Simple Smile

# 264
  • София
Здравейте, имам питане, може ли някой да ми даде информация как да стигна от автогара Созопол до Каваците?

# 265
Здравейте, имам питане, може ли някой да ми даде информация как да стигна от автогара Созопол до Каваците?

Дано не ми се смееш, но с влакче... има три влакчета ... синьо, зелено и червено ... едното минава през Созопол и отива до Каваци ...

# 266
Имало сайт, където собствениците на апартаментите ги отдават сами. Ако те интересува ще питам и ще ти го пратя на лични.

Може ли и на мен на лични? Благодаря предварително...

# 267
Здравейте. Ние в неделя се прибрахме от Созопол. Чудна почивка се получи. Имам следното питане обаче. Понеже се очертава август да ходя само с малкото ни дете и не става там където бяхме цялото семейство, защото е ненужно голямо само за мен и детето. Имам нужда от нещо непретенциозно и по-евтинко. Колкото да преспим 3 нощи с малкият. Може би частна квартира. Някой с добри отзиви за такъв тип квартирки? И да си е в Созопол все пак, а не на 5-10-15 км. Може би ще пристигнем с автобус.

# 268
  • Пловдив
И аз бих искала. Благодаря!

# 269
Би било полезно да го постнете в темата, ако не се сметне за реклама  Peace

Общи условия

Активация на акаунт