Созопол - мнения, впечатления и препоръки - 4

• 196 526
  • 992
  •   1
Отговори
# 390
  • София
Днеска бях там, по- точно на Веселието, който иначе се нарича плажа на Грин Лайф. Морето беше чисто, никакви водорасли не съм видяла, имаше вълни, но и зелен флаг имаше.
Обяснявах за Дюни, а не за Грийн Лайф.

# 391
Вчера все пак попаднах в столовата на Флагман. Не мога да кажа, че съм много очарована. Вечерята струваше 12 лв (обед- 10 лв). Да, верно е, че храната е неограничена, понеже има шведска маса, и имаше някакъв избор, но не беше кой знае колко пресна и вкусна. Става, като за стол, но за тези пари може да се намери и нещо по- качествено. За сравнение, когато съм била на Гринлайфа, седнах там на едно заведение, което се казва Бийч Бар и си поръчах пресно изпечена пъстърва завита с арменски хляб (лаваш), те сами го пекат. Донесоха ми едно плато, където имаше голяма риба, лаваша, и пресни марулки за украса, беше много вкусно, останах се много доволна, и всичко това беше за 11 лв. 

# 392
  • София
Уплашихте ме с тази храна. На мен това ми е едно от удоволствията на морето, да седна вечер в ресторант с гледка към морето и да хапвам морска храна. Кои такива заведения препоръчвате, особено ме интересува в стария град.

# 393
  • Някъде там
Красив Созопол но заради лудостта- забогатяване на гърба на туристите се губи очарованието му.Няма да се върнем там, само заради това.За салата,порция зарган, вода,айрян и 1 малка ракия платихме 70 лева на скалите..заради гледката.. Confused Shocked 

# 394
Уплашихте ме с тази храна. На мен това ми е едно от удоволствията на морето, да седна вечер в ресторант с гледка към морето и да хапвам морска храна. Кои такива заведения препоръчвате, особено ме интересува в стария град.
Ми, например, "Рибарите" на пристанището.

# 395
  • София
Ние в момента сме в Созопол и сме много доволни.  Отседнали сме в хотел Фиорд, в който и стаите са хубави и закуската разнообразна и на шведска маса. 
Пробвахме и няколко ресторанта и повече от 40 лева не сме оставяли за двама. А в Баракуда беше и с танцова и певческа програма (без чалга). Там порция сафрид, порция барбун, пържени картофи, салата, две бири и два сайдера - 38 лева. Напълно прилични цени. Също така и в При Художниците и във Вятърната мелница. Навсякъде и обслужването беше добро. Въобще на вкуснати сервитьори или хотелиери не попаднахме.

# 396
Миналата години бях в хотел Селена , останах много доволен .Отлично разположение,приятни стаи с чудесен морски изглед . Бях в стая на последния етаж с голяма тераса , сървиса е добър а закуската обилна и разнообразна .Бих го посетил отново.
Тази година посетих хотел Fjord , като цяло останах доволен , но все пак малките хотели си имат плюсове и минуси.   

# 397
  • София
Здравейте, интересувам се от плаж Каваците - мислим да ходим на море в района на Грийн Лайф с куче - интересува ме, дали някой е забелязал, къде има неохранявана зона на плаж Каваците, за да ме ориентира, дали ще можем да го водим на плаж, че сме и с две деца.
Въпросът ми е къде, а не дали - моля радетелите да няма кучета на плажа, да се въздържат от изказвания, какви бели правят, защото съм голям човек, водила съм си кучето на море и знам, какво мога да очаквам. Съобразявам се с околните, знам за забраните, затова търся информация за неохраняваната зона.
Благодаря на тези, които имат инфо и го стоделят.

# 398
Здравейте, интересувам се от плаж Каваците - мислим да ходим на море в района на Грийн Лайф с куче - интересува ме, дали някой е забелязал, къде има неохранявана зона на плаж Каваците, за да ме ориентира, дали ще можем да го водим на плаж, че сме и с две деца.
Въпросът ми е къде, а не дали - моля радетелите да няма кучета на плажа, да се въздържат от изказвания, какви бели правят, защото съм голям човек, водила съм си кучето на море и знам, какво мога да очаквам. Съобразявам се с околните, знам за забраните, затова търся информация за неохраняваната зона.
Благодаря на тези, които имат инфо и го стоделят.
Чааак в самия край на Веселието има такава зона, и тя не е голяма. Не знам, какво ще стане лятото, да не вземат концесионерите да сложат гадните чадърите и там. Иначе съм видяла там хора с кучета.

# 399
  • София
Благодаря много, nar4eto bouquet

# 400
  • София
Дзвер, има доста неохраняеми зони на Каваци, плажът е голям и между всяка концесионерна зона има свободна такава, включително и между двете зони на Грийн Лайф. След тях нагоре почват къмпингите - там зоните с апо-големи, отделно по-рядко има шезлонги към чадърите и платените зони са по-малки. Много хора си ходят с кучетата, всички до един се съобразяват кога, къде, какво, така че не мисля, че ще попаднеш на негативно мнение, за хайванчето Simple Smile Към бившия Веселие зоната също е голяма тя е ведна след Грийн Лайф и стига до края на плажа в южна посока.

# 401
  • София
В района на Грийн Лайф има свободна зона от Кръглия бар, до чадърите на бар Ел тубо. Там ходят младежи, има хора с кучета, чадърите на Кръглия са безплатни срещу консумация. Изобщо само там е останала атмосферата на къмпинга отпреди хотелите. Там и плажа е достатъчно широк, има пътека през дюните до пътя, точно пред Грийн лайф. Иначе целия плаж е охраняем. Но забраните са за платените зони. А и лятото ще стане ясно кое къде е. Сега е рано.

# 402
  • София
Да, коригирам се - целият плаж е охраняем, включително свободните зони.

# 403
  • София
Благодаря много  bouquet

# 404
Дзвер а само и единствено към каваци ли се ориентирате? Созопол...
Ако търсите препоръки и за други места, мога да ви предложа караваните, на които ние бяхме миналата година. Ние също сме с куче и две деца, а караваните ни дойдоха дюшеш  Mr. Green
на брега на морето=плажа са и ако те интересува нещо повече тогава ще пиша  Grinning

Общи условия

Активация на акаунт