Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Къде са паркингите в Стария град на Созопол?
Къде мога да отседна в Созопол, без да е луксозно и има възможност за приготвяне на барбекю?
Има ли безплатни места за паркиране в Созопол?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Къде са паркингите в Стария град на Созопол?
-
Къде мога да отседна в Созопол, без да е луксозно и има възможност за приготвяне на барбекю?
-
Има ли безплатни места за паркиране в Созопол?
-
Какви са цените на чадърите и шезлонгите в Созопол?
-
Къде мога да намеря готвени рибни ястия за вкъщи в Созопол?
. За първи път ще почиваме сами, без приятели и инцидентно резервирах за след няколко дни. Адресът е Виа Понтика 50, пише плаж Бамбу 300м... То 300м е добре, но го прегледах този плаж, не ми се понрави, някак чадър до чадър ми се стори и музика...Ако ми дъни някаква музика, която да ми заглушава шума на вълните - ще го избегна. Въпросът ми е, по картите видях малко по-нагоре (посока център) друг плаж, Харманите ли е? И в тази част има ли платени чадъри, по това време (началото на юли) пренаселено ли е? Търсим малко по-спокойно място, ако се наложи и с колата ще ходим. И хубави заведения за вечеря ще помоля за отзиви, без жива музика, с добра кухня, ако пък и е с изглед към морето
. Разстояния пеш от 30-40 мин. не са проблем.. което за нас е около километър - два. Благодаря предварително за всякакви отзиви
.