Професионални серии за коса - тема 107

• 103 084
  • 745
  •   1
Отговори
# 105
Серията Терапист на Керастаз, или пък Лореал Абсолют Липидиум Peace
Здравейте, търся подходящ продукт за горният пласт на косата си. Страшно сух, заплита се, изсветлява много бързо и докато останалата ми коса е кестенява този е 8-ца. Не може да се накъдри, седи прав и прилича на метла.
Не знам на какво се дължи, не е боядисвана, не е нацъфтяла, не е изправяна или сушена със сешоар от 4 години.
Дали ще стане с професионален хидратиращ продукт или трябва ножица?

# 106
Setony Grinning както казах моето мнение да не се взема за най-меродавно, че тя моята коса нищо не понася. Ако някой има да ти отсипе да пробваш, ще е най-добре. Може пък да ти се отрази добре на теб. Да, аромата е типичния за Алетерните лекичък лимонен, не се задържа по косата.

# 107
Благодаря за новата тема!  bouquet
По въпросите- Добре ми се отразяват протеинови продукти и не харесвам хидратиращи. Ползвам и балансирани серии като Тен на Алтерна и Дисциплин на Керастаз.  Peace

Бубка, припомни ми моля те, кой беше кремът за къдрици, който много ти харесваше и похвали преди време, че съм забравила кой е, май на Лореал.  Hug
Все още съм много доволна от тези двата:
https://www.zlatnaribka.com/loreal-professionnel/skokliv-i-estes … and-tender-150-ml
https://www.zlatnaribka.com/loreal-professionnel/hollywood-waves … iren-waves-150-ml
С гел-крема трябва да се внимава-лешник на средна дължина коса.Намачква се внимателно,след изсъхване пак се намачква да изчезне фиксацията.Остават само меки,дефинирани чупки.В последно време само него ползвам.

# 108
  • София
Аз мисля, че и от другите ми шампоани, които просто имат СЛС мога да получа същия ефект. Rolling Eyes Много агресивни ми идваха всички дпш-та...

И при мен са били силни, докато не намерих ДПШ на Шу Уемура с масла.  След него спокойно може и без маска. Косата е мека и гладка и никакво агресивно отношение към косъма.

Денси  Hug липсва ми цикламения аватар  bouquet
Пожелавам късмет с новия блога - много е свеж - ще чакам да го напълниш с теми.  bouquet

# 109
Много ви благодаря! bouquet

Тази вечер получих супер странно, алергия по долната част на челюстта и врата от спрея за фоликули на Меди. Не го бях ползвала няколко дни и като се напръсках станах аленочервена със силни сърбежи.
На упътването май пишеше, че има загряващ ефект. Пази лицето и пръсках старателно само скалпа.

# 110
  • Велико Търново
Densi, много се радвам, че най-сетне блогът ти е готов, откога го чакам.. Simple Smile Отивам да чета с нетърпение Hug
Setony, явно си била доволна от спрея за обем на Керастаз Wink, за Елексира става въпрос, нали? Откога му се чудя....Няма утежняване, смачкване...?!?

# 111
  • Пловдив

Честито! Да го препълниш с интересен материал! Ще го попивам с най-голямо удоволствие.

Аз, нещо...хм, напоследък съм на еднообразна, тиха вълна по отношение на косата си. Ползвам това, което натрупах и не мога да се впечатля от нищо ново  Embarassed. Надявам се поне до края на лятото да е така  Joy.

# 112
ДЕНСИ,честито!Вчера пропуснах да ти пожелая попътен вятър и много верни читатели  bouquet

# 113
Бисквитка, определено много ми хареса спрейчето, това е http://www.arlen.bg/product/2831/razkrasyavasht-eliksir-za-obem- … l-mist-100ml.html , покрай отзивите на Сити и Илли си го купих и ето, че вече хабя второ, приятно е, лек продукт, двуфазен, едната фаза е водниста, другата с маслата.Нооо сега след второто искам да разнообразя с нещо друго, пък някой ден пак ще си го подновя, защото ми хареса /на влажна коса е с най-добър ефект/.

Освен в това на Алтерна се заглеждах и по тази топка на Тиги , лилавата не ми харесва, но за тази се чудя
, ако може отзиви...

# 114
  • София
Бубка, благодаря!  Hug bouquet

Сетони, аз имам и лилавата топка и жълтата, защото харесвам и двете, но ако на теб лилавата не ти харесва, няма да ти хареса и жълтата, аз не виждам голяма разлика.  Peace

# 115
  • София
1. Отлично действие при мен винаги има комбинацията черен Дпш на ЛейбълМ с маската Рипеър на Макадамия. Също и всички Неща на Кюн без олиата им.
2. Въобще не ми е добре с Керастас и Лореал, както и с шампоаните на Напура. Не харесвам и всичко на Чи. Също и серията Вела луксойл. С алтерна също не се харесахме.

# 116
аз имам и лилавата топка и жълтата, защото харесвам и двете, но ако на теб лилавата не ти харесва, няма да ти хареса и жълтата, аз не виждам голяма разлика.  Peace

видими ли са блестящите частички на жълтата топка и как стоят на косата?
предполагам, че са златни?

Все още съм много доволна от тези двата:
https://www.zlatnaribka.com/loreal-professionnel/skokliv-i-estes … and-tender-150-ml
https://www.zlatnaribka.com/loreal-professionnel/hollywood-waves … iren-waves-150-ml
С гел-крема трябва да се внимава-лешник на средна дължина коса.Намачква се внимателно,след изсъхване пак се намачква да изчезне фиксацията.Остават само меки,дефинирани чупки.В последно време само него ползвам.

косата ти с естествени къдрици ли е? или я правиш с нещо /маша, преса ... /

# 117
1. Професионален продукт, който ми се отразява страхотно при всякакви състояния на косата ми
Шампоана и балсама  Дисциплин на Керастасе; шампоан Хронолоджист; шампоан  и балсам Терапист; Олио Кюн сатин оил; Бамбуковото олио Алтерна; крем за къдрици Марокан
2. Професионален продукт, който ми се отразява зле при всякакви състояния на косата ми
с олиото Марокан не се разбрахме Embarassedвсичко зле ми действа на косата  от Лакме и Макадамия #Cussing out след доста шанс даден на Нектар термик  и Кератин термик на Керастесе ги отказах напълно, направо ми скапваха косата #Cussing out

Много искам да похваля маската за боядисвана коса на ТИДЖИ, чудо, чудо направо съм възхитена, като пързалка стана  косата ми, немога да удържа, такова нещо не ми се беше случвало чак толкова да немога да удържа още при слагането се разнесе и напои Heart Eyesсега и шампоана ще трябва да взема Laughing

http://www.enzo.bg/tigi/bed-head-colour-goddess-maska-za-bojadisana-kosa/

Последна редакция: сб, 11 юни 2016, 16:53 от DELI22

# 118
  • Бургас/Пз
По повод на продуктите без сулфати , не че съм пробвала много , но определено безсулфатният Секси Хеър за обем изобщо не се справя с отмиването на масла.
Намазах се с кокосово по дължините, а в корените олио от амла. Стоях около 4 часа някъде, може и малко повече да са били. Измих с шампоана за обем два пъти и още тогава усетих, че косата не е добре измита, но не ми се слагаше трети път. В краищата беше съвсем леко заплетена. Сложих само по-дължините бустера - доволно количество, защото като е малко все едно нищо не съм сложила. Стоях 20 минути с него и измих. Умишлено пръснах само малко Л2, на връхчетата олио, малко термо защита на Филип К и ампула за стимулиране на скалпа в корените. Резултатът е все едно не съм си мила косата 3 дни. Ужасна е, мръсна, никаква. Има малко повече обем от обикновено, но какво от това.
Вече няма да им давам шансове на тези Сексита. Това беше последен опит.  Confused Twisted Evil
Утре чакам с нетърпение да се боядисам с билкова боя, даже направо не знам как ще издържа.

# 119
Сетони, аз имам и лилавата топка и жълтата, защото харесвам и двете, но ако на теб лилавата не ти харесва, няма да ти хареса и жълтата, аз не виждам голяма разлика.  Peace
Благодаря, Мише  Hug ,значи ще пропусна.

Общи условия

Активация на акаунт