Професионални серии за коса - тема 107

• 103 081
  • 745
  •   1
Отговори
# 90
  • Бургас/Пз
ДенсиHeart Eyes bouquet чакаме много нови статии Simple Smile

Аз ще пробвам със сигурност как ще ми се отрази без балсам Simple Smile И моята коса не бих казала, че е кой знае колко здрава, но пък и не е много третирана, така че може пък да се окаже откритие Simple Smile  Hug Епона, Линде, благодаря , че споделихте  Peace Hug

Милкшейк от тук http://zakosata.com/milkshake-leave-in-conditioner

# 91
L i n d a, ani_d, благодаря ви.  bouquet

Сетих се и друг продукт да похваля. Ето тези ампули - https://simg1.strawberrynetmedia.com/images/products/l/17218511844-2.jpg
Слагам в седмицата веднъж, вече 4-5 седмици и видимо косопадът ми намаля. Не съм имала сериозен проблем, по-скоро сезонно падане, но след миене ми правеше впечатление, че падат повечко косми. Сега след миене и ресане събирам има няма 5 косъма на кръст. 

# 92
Аз често размишлявам за сулфатните и без сулфатните шампоани и тяхната комбинация... Преди ползвах само със сулфати и нямах проблем със скалпа, при ползване на био-, мио-, бебешки, натурални и други без сулфати, косата ми се цупеше... От както се харесахме с Алтерна хайверените шампоани, косата ми започна да реагира на някои сулфатни шампоани на Керастаз например, които са ми били добре преди... Това е много странно, явно косата привиква и после се дразни от другото... Къде е златната среда в ползването на сулфати, знаем, че те всъщност измиват добре косата?

# 93
# 94
Не. Ползвам течен вариант. Съдържа само вода, масло от шеа и какаови шулулки. Няма го на сайта им, само в магазина.

# 95
Честито densi.Пожелавам да бъде успешно начинанието ти,много късмет и още повече положителни емоции и изживявания с блога bouquet

# 96
Честито Densi Hug
Ще следя блога ти с интерес Heart Eyes

# 97
Mомичета, какаовото масло става ли и за коса?  newsm78

# 98
Денси, успех в начинанието  bouquet
Лунна, много обичам МШ балсамът без отмиване, но си права,че не се съчетава с парфюми,ходиш си като торта  Mr. Green

Аз много се изкушавам от спреят за обем на Алтерна http://www.arlen.bg/product/3822/sprey-za-dvoen-obem-alterna-cav … e-mist-140ml.html , в момента привършвам втори от спреят за обем на Керастаз, ще имам сигурно до края на юни и после ще търся разнообразие.Моля, ако някой си купи този на Алтерна, да даде отзив  Praynig !

# 99
  • ВАРНА-морето,сините вълни.
Айде и аз си поръчах от балсама на МШ.Дано и при мен ефектът да е уау. Simple Smile

# 100
Много ви благодаря! bouquet

Тази вечер получих супер странно, алергия по долната част на челюстта и врата от спрея за фоликули на Меди. Не го бях ползвала няколко дни и като се напръсках станах аленочервена със силни сърбежи.

# 101
Setony Heart Eyes аз го имам тоя спрей за обем на Алтерна, ако ми беше на близо бих ти го подарила на драго сърце, но докато ти го пратя от Щатите златен ще ни излезе...Нещо не се спогодих с него, но аз не съм критерий за правилна оценка. Моята коса обича само шампоан и балсам. ТА....въпросния спрей доста ми утежни, матира и замаза косата. Проблема е, че на упътването му пишеше, че е желателно да се ползва със серията Ш и Б за обем на Алтерна. Аз го ползвах с Денсифика на Керастаз, понеже въпросната серия на Алтерна я нямам. Като водичка е, не е мазен или гелообразен, но не знам нещо лепкава ми стана косата и изсъхна много бавно. Не казвам, че на теб няма да ти хареса, казвам на мен как ми се отрази. Залежава ми сега, един път съм го ползвала само и не ми се повтаря нещо....

# 102
Денси, дано бързо отшуми  Hug, напръскай с термална вода или нещо успокояващо от бебешката козметика!
Вики, благодаря ти за отзива  bouquet и аз нямам друго от серията за обем, мислех самостоятелно да го ползвам  Thinking , а какъв е аромата? На хайверните ли си е и той?

# 103
  • София
Благодаря за новата тема!  bouquet
По въпросите- Добре ми се отразяват протеинови продукти и не харесвам хидратиращи. Ползвам и балансирани серии като Тен на Алтерна и Дисциплин на Керастаз.  Peace

Бубка, припомни ми моля те, кой беше кремът за къдрици, който много ти харесваше и похвали преди време, че съм забравила кой е, май на Лореал.  Hug

Последна редакция: пт, 10 юни 2016, 23:10 от Мihaela_z

# 104
Здравейте, търся подходящ продукт за горният пласт на косата си. Страшно сух, заплита се, изсветлява много бързо и докато останалата ми коса е кестенява този е 8-ца. Не може да се накъдри, седи прав и прилича на метла.
Не знам на какво се дължи, не е боядисвана, не е нацъфтяла, не е изправяна или сушена със сешоар от 4 години.
Дали ще стане с професионален хидратиращ продукт или трябва ножица?

Общи условия

Активация на акаунт