Професионални серии за коса - тема 107

• 103 085
  • 745
  •   1
Отговори
# 180
  • София
Здравейте! Благодаря за новата тема-прекрасна е!

Бубка, аз съм ползвала Colorphlex , но не този комплект, а онзи за еднократно ползване. Благодарение на него пораженията върху косата ми са минимални.

По въпросите за запис:
1. Професионален продукт, който ми се отразява страхотно при всякакви състояния на косата ми
Все още не съм намерила такъв, тъй като постоянно си купувам нови неща, а и грижите за косата ми се промениха откакто се боядисвам.
2. Професионален продукт, който ми се отразява зле при всякакви състояния на косата ми
Няма такъв поради горепосочените причини.

Искам да благодаря на тези от вас, които споделиха за серията Original на Marrakesh-очарована съм от ефекта върху косата ми. Виталност, блясък, прекрасни чупки, с една дума-РАЗКОШ!

# 181
gabsito,страхотна е серията  Heart Eyes Добавям и нея към продуктите които чудно хидратират косата ми  Heart Eyes А серума за връхчета е божествен!!!Ей тука вече съм 100% сигурна кои гадинки ми изсмукват влагата от косъма!Днес явно ще хвърлям предателите в коша  ooooh! Mr. Green Маракеш не е от тях  Wink

# 182
  • София
Бубка, за кой серум става въпрос? Ползвала ли си лосиона им за тяло? (извинявам се за спама Embarassed)

# 183
Бубка, за кой серум става въпрос? Ползвала ли си лосиона им за тяло? (извинявам се за спама Embarassed)
Този:
https://www.zlatnaribka.com/marrakesh/original-chuvstveni-podpra … -preventer-118-ml
Лосиона е страхотен!Купих го,омазах се с него цялата,след като измих косата с ш+б+серума от серията+малко спрей за обем иииии...В един момент се оказах в плътен ароматен облак.Навън беше страшна жега,аромата много концентриран и сладък  Mr. Green Чак не можех да се дишам  hahaha Хората се обръщаха след мен целия ден  Joy Затова с мъка се разделих с лосиона.Ще си го купя пак,но есента.Няма смисъл да му тече срока след отваряне напразно.Иначе за по-хладно време ще е страхотен.Хидратира,не омазнява,не лепне,не е тежък.Просто е силно ароматен.

# 184
Този:
https://www.zlatnaribka.com/marrakesh/original-chuvstveni-podpra … -preventer-118-ml
Лосиона е страхотен!Купих го,омазах се с него цялата,след като измих косата с ш+б+серума от серията+малко спрей за обем иииии...В един момент се оказах в плътен ароматен облак.Навън беше страшна жега,аромата много концентриран и сладък  Mr. Green Чак не можех да се дишам  hahaha Хората се обръщаха след мен целия ден  Joy Затова с мъка се разделих с лосиона.Ще си го купя пак,но есента.Няма смисъл да му тече срока след отваряне напразно.Иначе за по-хладно време ще е страхотен.Хидратира,не омазнява,не лепне,не е тежък.Просто е силно ароматен.
И аз съм много доволна от серума.Наистина спира цъфтежите и предпазва.Поне при мен.Ефекта е страхотен .

# 185
  • Чукарландия
Ееех, Бубка, ти си изчерпала цялата серия в Рибата...  Joy

От кога дебна, но все нещата, които ми трябват - не са налични. Mr. Green

Последна редакция: вт, 14 юни 2016, 16:11 от BBeLLa

# 186
# 187
  • Бургас / София
Отдавна не съм си поръчвала нищо, пред фалит съм, но в началото на другият месец 100 процента ще си обновя нещата за коса, замислям се и за серума за обем на Алтерна . О, Аглая мерси и за твоето включване, майка ми мисля, че има Хрома Рич мога и него да изпробвам  Hug Hug . Моята фр-ка ми препоръчва също шампоан за боядисана и изтощена коса, но моята не е такава даже и ЦЦ крем ми препоръчва пак затова, при нея добре ми се отразяват, ама дали при продължителна употреба биха ми навредили (не ми ги препоръчва с цел да ми ги пробута, просто я питах какво да си взема)

# 188
  • Чукарландия
Според моите впечатления, каквито и да са професионалните серии за коса, не е удачно продължително да се ползват. Дори и само хидратация да си иска косата (или протеин) е добре да се редуват различни марки (по-леки или по-силни хидратиращи/протеинови). При мен продължително редуване на една и съща серия не води до нищо добро. Peace

# 189
  • Велико Търново
В духа на последните постове на Сити Hug, да споделя и аз, че също имам нужда от нови попълнения Simple Smile - след като се отдадох месеци на Мароканойл - хидратиращата и рипеър серията, и двете са почти на привършване и се озъртам за заместители.
Чудя се между Хроноложист на Керастаз и Моисчър ойл на Алтерна - последните ги пробвах от мостри, не бяха никак зле, но от едно миене не мога да добия пълна представа Thinking Трябва ми нещо за боядисвана коса, бързо омазняващи се корени, по-сухи дължини...четох, че Бейн сатин 1 е подходящ, но с каква маска мога да го съчетая? Изобщо, ще очаквам вашите мнение за тези серии bouquet
Знам, че Илли беше много доволна от Хроноложист....

# 190
  • Бургас / София
И аз съм много доволна от Хроноложист, но косата ми си взе много и от него . Сега съм в голямо чудене за шампоанът на Макадамия и без това е на 15 лева 100 мл нищо не губя, че се замислям и за маската  ooooh!

# 191
И аз много обичам Хроноложист, това ми е най най серията  Heart Eyes винаги перфектна коса!

# 192
От Бейн Сатен 1 моята коса заплиташе.Дори бейн Сатен 2 ми беше слаб.Определено за сухи дължини не мисля че е подходящ.Ако имате възможност,първо пробвайте  Peace А Хронолоджист не ми допадна.Имах пробички.Първо ме тръшна аромата  Sick А после и резултата  Mr. Green Ако не харесвате аромата на бейн сатените и нутритермиците-Хронолоджист не е за вас  Wink

СИТИ,пробвай  Peace Пък и 100мл не е малко  Flutter

# 193
Бубе, с цялото ми уважение ама Бейн сатините и Хроноложист нямат нищо общо като аромат. Първите малко мязат на прах за пране, не особено приятни да, но Хроноложиста ухае супер готино парфюмно и луксозно Heart Eyes
Ма като се замисля на мен пък аромата на Маракеш ми е ужасен, а ти го харесваш, така че всичко е до вкус. Peace

# 194
  • Варна
Аз се чудя на олиото парфюм Хронолижист.Дали е хубав аромата,  дали прави витална косата и т.н.
Свършиха ми финишите и се чудя какво да подновя. newsm78

Общи условия

Активация на акаунт