Професионални серии за коса - тема 107

• 101 937
  • 745
  •   1
Отговори
# 675
Като казахте Алтерна и на мен Repair серията малко ми идва изсушаваща в момента.. Определено сега лятото трябва да заложа на хидратиращата им серия.. А преди беше обратно- Repair ми беше фаворита... В края на юли отиваме на море и още се колебая какво ще ползвам там... Силна хидратация ще ми трябва, никакъв протеин и много масла...  Mr. Green Но на коя серия/серии ще заложа, още не съм решила... newsm78

# 676
Здравейте, някоя от вас ползва ли боите на Кюн? Имате ли впечатления откъм покривност, трайност и дали са много силни?
Последно се боядисвах с Наши, но нещо не ми хареса, изсуши ми се косата от нея. Слагах 2 пъти еластисайзер на Филип Кингсли, но все още ми стои изсъхнала и без блясък косата. Имам чувството, че от хидратиращите уж продукти още по-суха ми става. Дали протеини не ми трябват?

# 677
Здравейте, някоя от вас ползва ли боите на Кюн? Имате ли впечатления откъм покривност, трайност и дали са много силни?
Последно се боядисвах с Наши, но нещо не ми хареса, изсуши ми се косата от нея. Слагах 2 пъти еластисайзер на Филип Кингсли, но все още ми стои изсъхнала и без блясък косата. Имам чувството, че от хидратиращите уж продукти още по-суха ми става. Дали протеини не ми трябват?
Пробвай с дълбокопочистващ шампоан  Peace Какъв цвят ти е основата и какъв де боядисваш?

# 678
______Freya_______, основата ми е тъмнокафява и се боядисвам с 3ка, понякога 4ка.

Последна редакция: нд, 10 юли 2016, 12:03 от sensitive***

# 679
  • София
Използвам няколко последователни дни пак слънцезащитната серия на Макадамия след плаж и е много хубава. Впечатлена съм, а Макадамия никога не съм харесвала. Шампоанът и балсама са страхотни, балсамът разплита като силна маска. С малко спрей (саморъчно направен по рецептата на Плами мисля- Л2+ ампула концентрат Олео Фюжън и съвсем малко крем Еликсир ултим) и оригиналното олио Мороканойл косата без стилизиране е много хубава, лъскава и никакъв фриз. Това почти никога не ми се случва. Само бретонът изпънах леко с пресата в корена, че той винаги стърчи.

# 680
Сетони а само Термиците ли ползваш или редуваш-любопитно ми е как се отразява на поредни измивания, аз имам останала 1 доза и си я пазя (и аз не знам защо  Embarassed трябва да я пробвам с нагряване)
и да кажеш за новият стилизант на керастаз като го пробваш  bouquet

# 681
Препоръчайте ми ударна хидратация , ползвала съм на кюн , Ф.К. и марокан - слаби са ми.

# 682
______Freya_______, основата ми е тъмнокафява и се боядисвам с 3ка, понякога 4ка.
Значи определено пробвай с дълбокопочистващ шампоан. Би трябвало да се "рестартира" косата.

# 683
  • Пловдив

Кюн ползвам от 1-2 години,не са силни в никакъв случай и не увреждат косата,или поне моята.За покривност не мога да кажа нищо,защото нямам бели коси,но мисля,че са трайни защото боядисвам само корен и цветът си е добре.Дано ти помогнах с нещо.

# 684
Бисквитка, страхотен цвят и коса. Heart Eyes

Аз да се похваля, че успях да изхабя цели 4 серии - Алтерна Рипеър, Морокан хидратиращите, Кюн Витал Нутришън и червените Профайбър. Лошото е, че всички са ми любими и сега ще ги подновявам. Mr. Green

# 685
Freya и Жижи, благодаря за отговорите. Значи ще пробвам и боята Кюн и дълбокопочистващ шампоан Simple Smile Колко време след боядисване е удачно да се измия с такъв, да не ми падне боята от него?

# 686
  • Бургас / София
От две миенета насам използвам шампоана на Шу Уемура синият. Имам цяла опаковка и срока свършва в краят на месеца, ако го използвам още малко дали ще е фатално? Шампоанът ми се отразява отлично, ама използвам малко количество, а преди слагах много и затова сигурно ми се е пресушавала косата, а сега няма помен от това, а е лято все пак и ходя на море. В комбинация с него слагам и спреят на Алтерна за обем и се получава добър обем и чупки, но повече обем имаше в комбинация с Елексир Ултим шампоанът, много странно.

# 687
  • Бургас/Пз
Прекрасна нова седмица, момичета  Hug

Днес е четвърти ден след терапията на Наши и косата ми е все още като току що измита. Направо не мога да й се нарадвам.
Скрит текст:
Не е професионален продукт , но не мога да споделя , че съм изключително доволна от Мастиковото олио, което е в списание Грация, нанесено на суха коса изобщо не ми омазнява като примерно Митик ойл на Лореал. А ароматът е мммммм ......

Като гледам темата върви към изписване, та давайте идеи за въпроси за следващата .

Моето предложение е: Ако попаднете на самотен остров и имате само една единствена серия в багажа си, коя ще бъде тя  Mr. Green
Или пък - Да поговорим за стилизантите - или как правата коса може да стане чуплива и обратното Simple Smile Вашите начини и хитринки?

# 688
  • Бургас
Момичета, днес в рибката има намаление на големите разфасовки (предимно Lakme, O'right) . Споделете от кои техни продукти сте доволни.

# 689
Или пък - Да поговорим за стилизантите - или как правата коса може да стане чуплива и обратното Simple Smile Вашите начини и хитринки?

Много ми допадна този въпрос. Hug

Общи условия

Активация на акаунт