Мнения за Оазис строй Пловдив и техните Оазис /1-7/

• 126 644
  • 759
  •   1
Отговори
# 120
И аз съм в Оазис 3. Нямам криви стени. Ламинатът го наредихме без проблем, както и плота на кухнята. Единствено вратите идват по-големи, но това е от дебелината на ламината, иска малко рязане.

# 121
И аз съм в Оазис 3. Нямам криви стени. Ламинатът го наредихме без проблем, както и плота на кухнята. Единствено вратите идват по-големи, но това е от дебелината на ламината, иска малко рязане.

A с аспирацията / по скоро миризмата при готвене от съседите / имате ли проблем?

# 122
Не ме отчайвайте така Simple Smile Добре , в предварителния договор пише, че имаме право в 7 дневен срок след предаването на жилището, да направим възражение. Ако тогава възразим за стените и другите детайли, не са ли длъжни и няма ли да ги оправят?
Видимите дефекти би тряббало да ги отстранят, но има и такива които се появяват в последствие.

# 123
Имам питане към живущите в готовите оазиси,дали се чува шум от съседни стени,стълбища,асансьор?
Асансьора смогва ли да извозва нормално всички?
Благодаря предварително за отделеното време!

# 124
Здравейте! Имам следното питане към вече живеещите в Оазис 1, 2 и 3. След издаване на апартамента, какви са процедурите за откриване на партиди към ЕВН и ВиК? Има ли вече открити партиди от инвеститора или всеки се спасява самостоятелно? Също така, какви документи са необходими? Благодаря предварително!

# 125
здравеите имали вече акт 16 на парви и втори етап на оазис 4

# 126
Да, вече има акт 16. Вчера и днес са започнали да дават ключове на собствениците.

# 127
От вчера вече имаме ключове за апартамента и честно казано съм впечатлен. От изписаните неща тук очаквах много изненади. Ами всичко си е изрядно. Стените са много добре шпакловани, замазките също са много добри. Няма криви стени и всички размери са спазени. Остана да проверим вик и ел инстслацията, но там нещата са поправими. Като цяло строителството е много добро.

# 128
Интересувам се договора за продажба с коя от фирмите се подписва :  ОАЗИС – СТРОЙ БГ  ЕООД ,  ОАЗИС-СТРОЙ  ЕООД ,  ОАЗИС – СТРОЙ 2017  ЕООД  или  някоя друга?

# 129
Фламинго Инвест ЕООД

# 130
  • Пловдив
От вчера вече имаме ключове за апартамента и честно казано съм впечатлен. От изписаните неща тук очаквах много изненади. Ами всичко си е изрядно. Стените са много добре шпакловани, замазките също са много добри. Няма криви стени и всички размери са спазени. Остана да проверим вик и ел инстслацията, но там нещата са поправими. Като цяло строителството е много добро.
Ние чакаме акт 16 май, етап 2 сме.Можеш
 ли да ми кажеш дали се забавиха със сроковете?И ключа веднага след получаване на акт 16 ли ви го дадоха, или чакахте адресна р-ция?Как мина всичко, бързо ли става? Коректни ли са? Продадоха ли ти и идеални части от земята?

# 131
Ами забавиха се с около два месеца. Първоначално  издаването беше за Ноември, но в крайна сметка ги издадоха след средата на Януари. Нямам никакви забележки по отношение на коректността. Всички ключове бяха издадени в едно с копие от акт 16. За адреса не сме чакали. И да, по нотариален акт съм собственик на идеални части от земята. В момента най-големият ми проблем е борбата с работниците които паркират на вече издадените паркоместа. А моето дори е блокирано от строителни матетиали.

# 132
ЧЕСТИТО НА НОВОДОМЦИТЕ ОТ ПЪРВИ ЕТАП НА ОАЗИС 4 !!!!!! САМО ЩАСТЛИВИ ДНИ ДА ИМАТЕ В НОВИТЕ СИ ДОМОВЕ!!!  Н А С Л У К А !!!  МОЛЯ ДА СПОДЕЛИТЕ  ВПЕЧАТЛЕНИЯТА  ВИ ОТ НОВИТЕ СИ ЖИЛИЩА И СЛЕД РЕМОНТИТЕ ВАШИЯ ОПИТ  И СЪВЕТИ! И... ДА Е ЖИВОТ И ЗДРАВЕ , ЩЕ СЕ ВИДИМ НА ПО ЧАШКА СЛЕД КАТО СЕ НАНЕСЕМ НИЕ - ОТ ВТОРИЯ ЕТАП !

# 133
Здравейте, аз също закупих едно малко двустайно апартаментче в Оазис 4 с ипотечен кредит.Тясно и малко жилище според старото строителство,но за мен НОВОТО строителство си е ново.Толкова време се мъкнах с разни агенции да гледам апартамент след апартамент и толкова старотии и вехти и сгромолясали апартаменти видях,че след огледа на последния ми се ревеше и бях категорична - или ново или нищо!Наистина има нужда да се шпаклова наново отгоре - поне така ми казаха майсторите,защото боята нямала да хване хубаво,а щяло да стане голяма шарания,но според тях стените били прави и хубави!Вратите не се затварят,но и това се оправя - бял кахър е - още преди да сложим нещо на пода ще викнем майстор,който да се справи с това.Не знаех,че още когато получих Нотариалния акт съм ставала собственик на част от  земята и трябва в двумесечен срок да си декларирам апартамента в НАП,защото съм станала собственик на земята,нищо че няма още акт 16 и ме глобиха ,че съм изпуснала срока.И без излезнал адрес на комплекса нямах никакъв проблем да си изкарам партиди на мое име за ток и вода.Така че моят съвет е дадат ли Ви нотариалния акт - веднага в НАП на Радецки да го декларирате,а дадат ли Ви ключовете си открийте партидите за ток и вода да могат да започнат майсторите да работят.Засега е това от мен.

# 134
Здравейте! Искам да попитам на каква височина са първите етажи в Оазис 4? Да не се окаже, че са на партерно ниво? Казаха ми, че са на 70 см. от земята.

Общи условия

Активация на акаунт