Мнения за Оазис строй Пловдив и техните Оазис /1-7/

• 127 170
  • 759
  •   1
Отговори
# 105
Гледам, че темата е малко смесена, затова ще попитам тук: интересуват ме мнения за Фламинго Груп, които строят к-кс Орхидея срещу Мола и за самия комплекс ест.
Орхидеята и на мен ми е интересна, видях , че доста апартаменти са продадени преди етап 1. Минавах още като бяха на груб строеж на долните етажи ... изведнъж дръпнаха, а преди това като че ли в застой малко стояха нещата  newsm78
Забелязах и че всички гаражи са на една и съща цена, няма значение 20 кв или 40 кв  Shocked Което е тъпо.
За апартаментите някой ще сподели ли мнение, отвътре ми се иска да знам как са нещата.

# 106
Моят въпрос е към собствениците на апартаменти на първи /жилищен/ етаж,над магазините във вече готови "Оазиси".Студено ли е в тях, на безопасна височина ли се намират, поставят ли решетки? Не исках апартамент на много високи етажи, а тези на 2,3,4 вече бяха свършили. Повече подробности ме интересуват за апартаментите с големина 63м2.Колко са реалните им размери?Благодаря предварително! Ще следя темата.  Sad

# 107
Моля ако има собственици на жилища от построените комплекси Оазис, дайте още мнения. Търсим си тристайно жилище, много добри цени предлагат от Оазис, но взех да се разубеждавам от прочетеното до тук. Още повече Оазис 4 и 6 са точно до Пловдивския затвор (направо супер), в близост до бензиностанция и почти на къра. Не бих живяла там, имам дете. Тези дни ще видим къде е Оазис 5 евентуално, ама честно казано май ще се дават повече пари за нещо по-качествено.

# 108
Оазис 5 е в Тракия, до старото кметство и бирария Йегерхоф.

# 109
Днес случайно отворих сайта на Оазис и видях, че е пуснат в продажба Оазис 7 - до Лидъл в Тракия.

# 110
Днес случайно отворих сайта на Оазис и видях, че е пуснат в продажба Оазис 7 - до Лидъл в Тракия.

Че къде има място?
Може ли линк?

# 111

Че къде има място?
Може ли линк?

Зад Елит-а http://oazis.bg/

# 112
Благодаря, видях го. Peace
Там е много сбутано.
А освен това бях разбрала, че Елит го строи този нов блок.
Сега пък Оазис? Crazy

# 113
Да, малко е отзад. Ние преди време бяхме ходили в Елит да гледаме и те ни казаха, че там отзад(където е Оазис-а 7), ще е Елит 2, но явно нещо се е променило. Ние сме капарирали в Оазис 5.

# 114
Какъв сте капарирали в Оазис 5?

# 115
и аз се интересувам от оазис 5 и 7.все още сме в чудене относно качесвото но пък цените са добри

# 116
88kв.м е , но реално е доста по-малко. Като цени са доста добри, видяхме 1 готов в Оазис 3 и видя, в който ги издават и ни хареса. Преди това, близо година се занимавахме с наглите агенции, що неща гледахме, а бяхме казали какво и до колко пари търсим. Само загуба на време с огледи, сега ще видим, живот и здраве до края на 2016 трябва да е готов. Дай Боже да е наред всичко и да са качествени, на 3-ти етаж избрахме.

# 117
Дано да сте доволни!
И аз го гледам Оазис 5, но не можах да си харесам, по-малък търся.
Разпределенията са непрактични, освен това общите части са много. Crazy

# 118
Здравейте, и аз да споделя.
Ние си закупихме апартамент в Оазис 3. Колкото за срока - коректна е фирмата, спази го точно. Капарирахме апартамента си януари 2014, взехме ключа ноември 2014. Вече няколко месеца живеем в апартамента и общо взето нямаме оплаквания. Да, има много голям дял общи части, от 74 квадрата нямаме и 50 квадрата чиста площ, но пък си имаме две отделни спални, кухня и хол, тераса. Обаче: за хора като мен и съпругът ми, които държат на детайлите, изпълнението е "мижи да те лажем". Ще изброя някои дребни, но все пак съществени детайли: 1. Няма права стена - нито ламинат можем да наредиш, нито гръб на кухнята да си сложиш, без да се налага да побългаряваш и доизкусуряваш. 2. Имахме теч още при издаването, месец по-късно го спряха уж, още съхне - 5 месецапо-късно още не можем да си боядисаме стената.  Sad 3. Наклонът на плочките на терасата не знам накъде е, но водата никога не стига сифона и наоколо "тинясва" - нужно е щом завали да притичвам с мопа. 4. Не знам откъде и защо, но всеки път, когато съседите готвят, целият аромат пристига у нас на 9-я етаж - вероятно нещо хордата не е като хората, предстои да разберем. 5. Твърди се, че се издава на шпакловка и замазка, но реално шпакловката е толкова неравна и груба, че няма как да не шпакловате на ново целия апартамент. 6. Вратите - те са изкривени, не се затварят добре, налага се да натискаш, за да щракне и пак не се затваря, а ваденето на цялата каса и донаместването си е приключение. НО това, което най, ама най ми тежи е, че се оказа, както и предполагахме, че когато сме натъпкани толкова много хора в що-годе евтинко жилищно пространство, се получава съседство с доста невъзпитани хора - хвърлят си фасовете дето им падне; цапат, дават безумни идеи... Последната такава - да си чипираме асансьора. Лично мое мнение - ако сега трябваше да избирам и имах още 10 хил евро нямаше да дойда тук. Предпочитам някоя 5-6 етажна сграда с по 1-2 апартамента на етаж - по-малко хора, по-малко трафик и борба за паркиране, по-лесно вземане на решения за общите части. Относно местоположението на комплекса - ами ако сте без кола - далечко си е от цивилизацията. Но сега като построят и Оазис 4, надявам се и път да им прокарат и да култувират малко наоколо, че сега наистина изглежда като в полето. Мога да редя още, например така рекламирана розетка за интернет и ТВ е празната в средата на стената; ти може и да си дал маса пари за специални первази с кабелен канал, но все пак тази розетка е на метър от перваза и шанса да скриеш кабелите - нулев. В заключение: ако съседството с много и разнородни по възпитание и поведение хора не ви пречи, имате личен автомобил, не държите на детайлите - това е точното място за вас. Но ако имате малко по-високи изисквания и малко повече средства, огледайте се още. Дано съм била полезна!  Simple Smile Heart Eyes

СЪГЛАСНА СЪМ С НАПИСАНОТО ПО ГОРЕ  newsm78
От година живеем там повярвайте ми няма едно нещо направено,както трябва

# 119
Не ме отчайвайте така Simple Smile Добре , в предварителния договор пише, че имаме право в 7 дневен срок след предаването на жилището, да направим възражение. Ако тогава възразим за стените и другите детайли, не са ли длъжни и няма ли да ги оправят?

Общи условия

Активация на акаунт