Мнения за Оазис строй Пловдив и техните Оазис /1-7/

• 126 966
  • 759
  •   1
Отговори
# 90
Predvaritelnite dogovori ne se li praviat , kogato kaparirate jilishte. Za kakuv dogovor po - tocno stava vupros?

# 91
знам,че тук не е мястото, но някой има ли впечатления за Гербера

# 92
Здравейте.
Ние ходихме на строежа. Не ми хареса. Дори на външната страна имаха теч ,който изглеждаше доста зле. Не знам защо не е отстранен, но  прави ужасно впечатление.

# 93
Здравейте.
Ние ходихме на строежа. Не ми хареса. Дори на външната страна имаха теч ,който изглеждаше доста зле. Не знам защо не е отстранен, но  прави ужасно впечатление.
за кои строеж говорите
на гербера или оазиса

# 94
За Гербера, нали за него попитах! Къде видяхте теча? И аз бях , но явно не съм обърнала внимание.Това. в постртоена сграда или в изграждаща се?Никъде не намирам коментари за жилищшата там.

# 95
За Гербера, нали за него попитах! Къде видяхте теча? И аз бях , но явно не съм обърнала внимание.Това. в постртоена сграда или в изграждаща се?Никъде не намирам коментари за жилищшата там.
Теча беше от страната към вътрешния двор в построената част.  Но все пак аз не съм била вчера, може вече да е отсранен. А за строежа на Оазис е ясно, по всяко време може да следиш строителството.

# 96
Аха, ами то къде ли вече няма течове и какво ли не.На мен за сега там ми допада най-много. Едно разбрах, винаги трябва да направиш компромис с. Нещо. Нищо идеално няма, освен ако не си го построиш сам!

# 97
Имат ли  акт 16  първите секции на оазис 4?

# 98
Имат ли  акт 16  първите секции на оазис 4?
Акт16 на първия етап е през декември 2015г.
Сега пуснаха за продажба Оазис6,но той не е близо до Оазис4 ,а направо залепен за него.
 Не ми хареса.
Това са много жилища на сравнително малка площ.
Ще има ли достатъчно пространство или ще бъде една малка "лудница".

# 99
Понеже сме капарирали апартамент в оазис 4 и искам да разбера имали проблеми при прехвърляне на вече готовите с акт 16 апартаменти и  забележки при приемане на обектите,ако има такива.

# 100
Понеже сме капарирали апартамент в оазис 4 и искам да разбера имали проблеми при прехвърляне на вече готовите с акт 16 апартаменти и  забележки при приемане на обектите,ако има такива.
вие в готовите апартаменти ли сте  на оазис 4 и какви квадрати ви е апартамента

# 101
Малките жилища имат ли мазета в Оазисите?

# 102
Малките жилища имат ли мазета в Оазисите?
мисля че имат

# 103
Гледам, че темата е малко смесена, затова ще попитам тук: интересуват ме мнения за Фламинго Груп, които строят к-кс Орхидея срещу Мола и за самия комплекс ест.

# 104
Въпроса ми е към живущите в готовите оазиси!
Интересува ме дали добре е направено ВИК-то, създава ли проблеми, всичко което се сетите.
Също така, как е направена ел. инсталацията, това може би е по-важно дори от горното.

Общи условия

Активация на акаунт