Мнения за Оазис строй Пловдив и техните Оазис /1-7/

• 126 955
  • 759
  •   1
Отговори
# 75
2016 края! Какво друго ви казаха?

Аз си дадох телефона да ми звъннат, като излязат проектите за втори етап, защото апартаментите от първи са продадени. Ние няма как да вземем по-голям апартамент от 49 кв.м. Но чак пък толкова малък какво ще го правим не знам?! Иначе май вторият етап приключва средата на 2017 г. ако не се лъжа.

# 76
И на мен малко ми се вижда.ЩЕ отида и аз тези дни да видя

# 77
До колко часа работи офиса?

# 78
Здравейте! Някой може ли да даде информация за състоянието на апартаментите от последния етаж в оазисите: има ли течове от покрива, от покривната плоча зимата студ ли е, а лятото задуха и мор; водата на последния етаж достига ли с нормално налягане; по колко се виси докато чакаш асансьора за последния етаж; с асансьорите може ли да се пренесе мебел? И по принцип ме интересуват и други нрща:  дали се чуват съседите, т.е. има ли добра звукоизолация в оазисните жилища; организирано ли  поддръжка на общите части; в банята има ли добра вентилация или честичко мухлясва? Чух, че в оазисите използвали много евтини турски материали, строи се бързо и заради двете причини-некачествено. Моля да споделите впечатление.

# 79
Благодаря за бързия отговор. Резервирахме жилище в оазис 4 на последен етаж и то краен апартамент-защо краен?,-заради по-малко на брой съседи околовръст, - и защо на последен етаж?,-защото е по-евтино и защото пак по-малко брой съседи. Скоро на моя близка неин познат архитект е казал само лоши неща за оазисите и особено за послените етажи-било голяма минавка: подгизвало от покрива нонстоп, мухъл в банята, а изобщо за жилищата: мазатата били винаги наводнени от подпочвени води или от лошо в и к, смърдяло често от канализацията, криви стени, и т.н.........; познавал бил хора, които се видели в чудо и едвам си продали апартамента от последния етаж. Ние също сме били на строежа, но на прима виста не става ясно за бъдещото състояние на последния етаж, нито за качеството на в и к-тата. Дано всичко това да не е вярно! Ние се радваме и очакваме  деня, когато ще живеем там, но има-няма току чуем по нещо за оазиса, което е или добро, или лошо.

# 80
Благодаря за бързия отговор. Резервирахме жилище в оазис 4 на последен етаж и то краен апартамент-защо краен?,-заради по-малко на брой съседи околовръст, - и защо на последен етаж?,-защото е по-евтино и защото пак по-малко брой съседи. Скоро на моя близка неин познат архитект е казал само лоши неща за оазисите и особено за послените етажи-било голяма минавка: подгизвало от покрива нонстоп, мухъл в банята, а изобщо за жилищата: мазатата били винаги наводнени от подпочвени води или от лошо в и к, смърдяло често от канализацията, криви стени, и т.н.........; познавал бил хора, които се видели в чудо и едвам си продали апартамента от последния етаж. Ние също сме били на строежа, но на прима виста не става ясно за бъдещото състояние на последния етаж, нито за качеството на в и к-тата. Дано всичко това да не е вярно! Ние се радваме и очакваме  деня, когато ще живеем там, но има-няма току чуем по нещо за оазиса, което е или добро, или лошо.
Здравейте, ние  също говорихме със собственици на последни етажи от Оазис1.Казаха че при тях е имало единичен проблем, който е отстранен  своевременно. Нямат оплаквания от строежа. Дано всичко е наред.

# 81
ЗДРАВЕИТЕ ВЕЧЕ ПОСТРОЕН ЛИ ВИЕ АПАРТАМЕНТА В ОАЗИС 4.

# 82
Привет! Благодаря за отзивчивостта! Не е построен- в момента се строи.

# 83
Здравейте.
Интересува ме по колко апартамента са на етаж в Оазис5.
Моля някой от капариралите в този комплекс да помогне с отговор.
Благодаря.

# 84
Ох, много е малко мазето ни -няма 2 квадрата, дори не си представям колко е малко . Но нищо, поне няма да складираме боклуци Simple Smile

# 85
Ох, много е малко мазето ни -няма 2 квадрата, дори не си представям колко е малко . Но нищо, поне няма да складираме боклуци Simple Smile

В големите блокове е така.
А колко м2 е апартамента ви?

# 86
68 квадрата е по скица, иначе реално - 2 стаи-една 24 кв. и една 15 и малко, баня и тоалетна - 3,60, тераса 3 и нещо и коридор 3 и нещо Simple Smile

# 87
Ами добре сте, значи. Peace
Нашият апартамент е 73 м2, реални, ЕПК, на 33 г..
Толкова е и нашето, дори не го ползваме, че изби една обратна вода и реално не става за нищо.

# 88
Поне гумите да побере за колите, пак ще е нещо, че те не могат вкъщи да стоят. Съжалявам за мазето ви.

# 89
Здравейте.
Интересува ме по колко апартамента са на етаж в Оазис5.
Моля някой от капариралите в този комплекс да помогне с отговор.
Благодаря.

По единайсет апартамента са на етаж в Оазис 5 - Първи етап. Този месец се сключва предварителният договор с всички капарирали.

Общи условия

Активация на акаунт