Мнения за Оазис строй Пловдив и техните Оазис /1-7/

• 126 649
  • 759
  •   1
Отговори
# 135
Ние се отказахме от Оазис 5, но сега като гледам с толкова малко пари няма какво да си вземем! Затова моля, ако някой е капарирал апартамент в Оазис 5, но е решил да се откаже, заради малката квадратура и да развали договора преди акт 14, да ми пише! Търсим 49 кв. м. апартамент.

# 136
Здравейте! Искам да попитам на каква височина са първите етажи в Оазис 4? Да не се окаже, че са на партерно ниво? Казаха ми, че са на 70 см. от земята.

Да, доста са ниски. На практика са по-ниски от панелните 1-ви етажи, защото няма надземна част за мазетата ( в панелните избите имат прозорци) и на практика е почти партерно.
А в Оазис 5 всички апартаменти на 1-ви етаж са над магазини и там ще е доста по-добре спрямо 1-ви етаж в Оазис 4.

# 137
Въпрос към собствениците на апартаменти на първия етаж в Оазисите без магазини под тях: Как ги обезопасявате? Освен с остъкляване на терасата?

# 138
  • Пловдив
Здравейте!
И ние си закупихме жилище в Озаис-4 и ако някой има инфо дали са започнали или кога ще започват електроинсталацията моля да пише.

# 139
  • Пловдив
Ел. Инсталацията на етап 2 е готова.Поне на нашия апартамент.

Относно обезопасяването-ние сме на 1 етаж.Едната ще я остъклим(южната), а другата с решетки

# 140
Здравейте на всички Simple Smile Честито за новите апартаменти от 1 етап, със здраве да си ги ползвате Simple Smile Аз искам да попитам знае ли някои дали ще се забавят със ключовете на етап 2 , ако се забавят така както при етап 1 означава че , ще получим ключовете юли месец Simple Smile Благодаря предварително за мнения Simple Smile

# 141
Ел. Инсталацията на етап 2 е готова.Поне на нашия апартамент.

Относно обезопасяването-ние сме на 1 етаж.Едната ще я остъклим(южната), а другата с решетки

Хайде, вече и ние се решихме и взехме апартамент в Оазис 4! Simple Smile Казаха ни, че не можело да остакляваме терасата и да слагаме решетки, но пък други го правили, така че и ние така ще направим сигурно!

# 142
Хайде, вече и ние се решихме и взехме апартамент в Оазис 4! Smile Казаха ни, че не можело да остакляваме терасата и да слагаме решетки, но пък други го правили, така че и ние така ще направим сигурно!

Много хубаво , места има ли в 4 ката ? Маши познати са ходили вчера и са им казали че няма , предложи ли са им от 6 Simple Smile

# 143
Хайде, вече и ние се решихме и взехме апартамент в Оазис 4! Smile Казаха ни, че не можело да остакляваме терасата и да слагаме решетки, но пък други го правили, така че и ние така ще направим сигурно!

Много хубаво , места има ли в 4 ката ? Маши познати са ходили вчера и са им казали че няма , предложи ли са им от 6 Simple Smile
Не, няма! Всички апартаменти бяха свършили, но в Олх един човек искаше да се откаже и да си анулира договора. Аз му наплатих това, което е дал и малко отгоре и прехвърлиха договора на мен. Поне няма да чакаме година и половина за Оазис 6. Извадихме късмет! Simple Smile

# 144
Не, няма! Всички апартаменти бяха свършили, но в Олх един човек искаше да се откаже и да си анулира договора. Аз му наплатих това, което е дал и малко отгоре и прехвърлиха договора на мен. Поне няма да чакаме година и половина за Оазис 6. Извадихме късмет! Smile

Много хубаво , браво Simple Smile Да ви е честит коя секция сте? Ние сме Е Simple Smile Малки са апартаментите мен тва ме притеснява но....

# 145
  • Пловдив
Подочух, че на етап 2 ключовете ще ги дават в срок, най-късно края на май.

# 146
Не, няма! Всички апартаменти бяха свършили, но в Олх един човек искаше да се откаже и да си анулира договора. Аз му наплатих това, което е дал и малко отгоре и прехвърлиха договора на мен. Поне няма да чакаме година и половина за Оазис 6. Извадихме късмет! Smile

Много хубаво , браво Simple Smile Да ви е честит коя секция сте? Ние сме Е Simple Smile Малки са апартаментите мен тва ме притеснява но....
В секция Ж сме. Единственият малък апартамент. Точно 49 кв. искахме. Simple Smile
Ние сме в етап три. Само забравих да си взема скица на апартамента. Отговаря ли си скицата на това, което е дадено като разпределение и квадрати в сайта?
Ако ще плащате на акт 14, колко ви казаха, че излиза прехвърлянето? На мен ми казаха 1000 лв.

# 147
Ами забавиха се с около два месеца. Първоначално  издаването беше за Ноември, но в крайна сметка ги издадоха след средата на Януари. Нямам никакви забележки по отношение на коректността. Всички ключове бяха издадени в едно с копие от акт 16. За адреса не сме чакали. И да, по нотариален акт съм собственик на идеални части от земята. В момента най-големият ми проблем е борбата с работниците които паркират на вече издадените паркоместа. А моето дори е блокирано от строителни матетиали.
А след като са закъснели със срока платиха ли ви неустойка, както пише в договора и ако да като сме платили на акт 14, примерно как ти връщат пари от сумата? Въобще връщат ли?

# 148
В секция Ж сме. Единственият малък апартамент. Точно 49 кв. искахме. Smile
Ние сме в етап три. Само забравих да си взема скица на апартамента. Отговаря ли си скицата на това, което е дадено като разпределение и квадрати в сайта?
Ако ще плащате на акт 14, колко ви казаха, че излиза прехвърлянето? На мен ми казаха 1000 лв.

Нас апартамента ни е тристаен 77 квадрата с общите части , а чисто 60 квадрата Simple Smile Много са общите части в Оазисите ей тва не му е хубавото , за прехвърлянето зависи от цената на апартамента , от пазарната оценка двустаен , тристаен поне аз така знам , казаха ни около 1500-2000 лв

# 149
Desert`Rose Новак
Re: Мнения за Фламинго груп Пловдив и техните Оазис 1-2-3
♥0 чт, 10 мар 2016, 19:05   #146 
Цитирай
Подочух, че на етап 2 ключовете ще ги дават в срок, най-късно края на май.

Еййй , това е добра новина и аз мисля , че няма да закъсняват работят много бързо , дограма има вече на всички секции от втори етап , изолация аз вътре не съм влизала не знам докъде са

Общи условия

Активация на акаунт