А събличате ли се? ( неограничено-лятна)

• 300 745
  • 3 108
  •   1
Отговори
# 3 000
Скуба друже, и аз харесвам Антигончето. Само не знам със самобръсначките как ще се разберем.,че не съм никак женствен.

# 3 001
  • Tам през Атлантическия океан
Като настръхнеш от възбуда и ти личи цялостно   Laughing
Нали не си като Буги Барабата ?

# 3 002
Темата освен "неограничено-лятна" трябва да е и "неограничено-критикарска" Grinning

# 3 003
Още  има интрига тук, нека, това да  ни е грижата Grinning Hug
Само не разбрах  чии снимки показвам аз, да вземе да ми се обади тая жена  най- накрая Joy
Кукумицинка съм сигурна,  че не е лошо момиче, просто  повече преиграва за да е интересно.
Не я знам как изглежда, а отрязъка от рамо,  което е показала преди, трудно може да се нарече снимка, а и беше с размерите на аватар. Повече от безсмислено,  дори аз не ги правя такива Simple Smile
Знам, че си е коригирала носа, защото не си го харесвала,  което предполага сега да е по- доволна от себе си, но вероятно и тя като приказката за вълка и козината Wink

Корекцията на носа някакво доказателство за личната ми грозота ли трябваше да бъде?  Laughing
Или липсата на корекции е доказателство за красота?

Около мен хората, които се стараят да изглеждат добре, примерно да са слаби и стегнати, далеч не са тези, които имат най-много излишни килограми.

# 3 004
Темата не е съвсем "неограничено критикарска". Някои госпожи, които върло критикуват другите (щото те са перфектни, не щото са комплексарки  Naughty), ще си счупят краката да тичат за модератор, щом някой напише нещо за тях. Иначе са за свободата на словото, да не си помислите друго  Crazy

Не споменавайте Буги Барабата, че като си го представя с цялото му оперение в тази жега ... Whistling

# 3 005
Този  кой е,нова конкуренциклопедия
Ли?

# 3 006
  • София
ползвай Гугъл, де. недей да си мързелив Wink

# 3 007
Змей, бих била услужлива и бих ти го показала, ама наистина има голяма вероятност да получа удар в таз жега като го видя  Grinning
Наистина е по-добре да използваш Гугъл и да не го изтипосваме в темата.

# 3 008
ползвай Гугъл, де. недей да си мързелив Wink
Видях,но имаше и по страшен от него на плажа тази година.виждал съм го по телевизията. Имаше и мустаци и толкова космат,че съм изглеждал като гадже пред  него.

# 3 009
Скуба друже, и аз харесвам Антигончето. Само не знам със самобръсначките как ще се разберем.,че не съм никак женствен.

Аааа друже, аз я харесвам само като поведение. Но на шише уиски ще се разберем. Да си я делнем - за мен душата й за теб останалото
Със самобръсначките се оправяйте с Антигончето, мене не ме занимавайте  Mr. Green
Ма Фюжън Проглайд си е бая скъп, сам знаеш  Mr. Green

# 3 010
  • Ямбол
Ау, мъжете се завъртяха около Антигона. Обърнете внимание на Шанта, че пак ще се депресира и ще плякне някоя гаща. Или не ви е интересна раждала след 35?

# 3 011
Ау, мъжете се завъртяха около Антигона. Обърнете внимание на Шанта, че пак ще се депресира и ще плякне някоя гаща. Или не ви е интересна раждала след 35?

Ма Лиляно ма, в затвора шмЪ вкараш, Антигончето е дЕте още  Mr. Green
Аз съм си фен на Ша що е кукувица  Hug

# 3 012
Не се  карайте, намигване от мен  с ноемврийски мустак  за мъжете в темата  Mr. Green
Скрит текст:

# 3 013
Не се  карайте, намигване от мен  с ноемврийски мустак  за мъжете в темата  Mr. Green
Скрит текст:

Ша, шти обръсна мустака  newsm78. Кво си постнала коса с мустаци  Mr. Green
Пусни неква готина снимка де, кви са тия мустаци  Mr. Green

# 3 014
За простата бе Скуб,  след 45 трябва да  правите профилактика.  И понеже съм добра, да напомня се пак  Wink

Общи условия

Активация на акаунт