А събличате ли се? ( неограничено-лятна)

• 300 731
  • 3 108
  •   1
Отговори
# 3 015
Темата не е съвсем "неограничено критикарска". Някои госпожи, които върло критикуват другите (щото те са перфектни, не щото са комплексарки  Naughty), ще си счупят краката да тичат за модератор, щом някой напише нещо за тях. Иначе са за свободата на словото, да не си помислите друго  Crazy

Не споменавайте Буги Барабата, че като си го представя с цялото му оперение в тази жега ... Whistling

Напълно си права. Аз например Ша никога не съм я докладвала - тя си се излага успешно и сама, но ми се е случвало тя да ме докладва и да ми изтрият мнението след няколко секунди, докато редактирам, за да да добавя изпусната буква.  Mr. Green

Но това е само защото изобщо не се впечатлява от приказките ми и не ме споменава, когато ме няма.  Crazy

# 3 016
Темата заора дълбоко в дъното. Време е главната гаща да се самодокладва и да се свърши. Аман от кифленски простотии.

# 3 017
Че какво й е на темата и защо да се свършва  newsm78

Бутонът за спиране на следенето на дадена тема е много полезен. Спестява доста негативни емоции Peace

Лиляна, може да искат да са заедно с мъжа си. Аз например, когато не работех, не стоях по цяло лято на морето с детето, защото мъжът ми не искаше толкова време да ни няма.

# 3 018
  • В Космоса
Ша, имам чувството, че ако си покажеш лицето ще стане мега колапс, може да се срине и бг мамма. Grinning

# 3 019
Ша, имам чувството, че ако си покажеш лицето ще стане мега колапс, може да се срине и бг мамма. Grinning

Но няма никога да го покаже, защото не е чак толкова глупава, на колкото се прави, сигурно е чела "Бърнис се подстригва" и много добре си спомня какво стана с Бърнис, след като се подстрига най-накрая.
Ша ми прилича (освен на мис Антония) на лисицата, която хвали  гарвана как хубаво пее, макар много добре да знае, че пее ужасно, за да се добере до сиренето. И тя така - пусни снимчица да украсиш темата ми, а после се хихика зад монитора. И всеки път се намира по някой гарван, който се е взел за орел, да налапа въдичката.

# 3 020
Антигона, много ми харесваш натурална и с естествени вежди, най-много да ги потъмниш леко, зарежи рисуването, ако питаш мен Heart Eyes Hug

# 3 021
На Бърнис просто не й подхождаше подстрижката, а не вярвам лицето на Ша да е в толкова ярък контраст с останалото.

# 3 022
  • Sofia
Ей,значи-веждите,та веждите  ooooh!.По-добре да си ги рисува,отколкото да изпляска перманентни такива и да се чуди как да ги изтрие  Naughty.
Антигона,проучи микроблейдинг-ът за веждите  Peace,ако ти е мерак  Hug
Не виждам общо с НиЛо, ни като външност,ни като поза, за изказ-да не говорим  Stop.В  лице намирам някаква прилика с Албена Вулева, от слабия й период.
Извинявам се, че те коментирам, рисковете на публичността  bouquet

# 3 023
Гена, имам един обикновен перманентен и един микроблейдинг при прословутата Бисерка - и двете след по-малко от месец и ретуш изчезнаха от лицето ми.
Не е като да не съм проучвала и опитвала всичко Simple Smile

# 3 024
По-важното е, че на Бърнис спряха да й обръщат внимание, а допреди да отреже плитката беше звездата. Макар че има и друго нещо - на всеки му писва да чака и интересът постепенно стихва, особено пък сега, когато е по-лесно от всичко да се щракнеш и споделиш, а голяма част от общуването е чрез изображения, а не чрез думи.

# 3 025
Е, хубава работа, сега ще излезе, че даже не си ти? Една снимка с черен бански в две части ?
Като си ги триете така ще е...

Пп. Николета никога не съм а чела или гледала по тв, само на снимки съм я виждала, тъй че изказ не съм коментирала. Антигона не съм я чела тоже, простете пропуска. Коментирах само снимка, на която кликнах случайно почти

# 3 026
  • Sofia
newsm78 Нямам други предложения  Whistling.
Да подсетя,че темата е н(з)а Ша, стига се отплесвахте  Naughty  Laughing

# 3 027
Е, хубава работа, сега ще излезе, че даже не си ти? Една снимка с черен бански в две части и мъж?
Като си ги триете така ще е...

Пп. Николета никога не съм а чела или гледала по тв, само на снимки съм я виждала, тъй че изказ не съм коментирала. Антигона не съм я чела тоже, простете пропуска. Коментирах само снимка, на която кликнах случайно почти

На снимката с черния бански има и мъж? Или за две отделни снимки говориш? Защото точно както казах - Нямам снимка, на която да съм с нарисувани вежди и обеца на пъпа. Там където се вижда обецата съм на плаж и с очила покриващи ми цялото лице. Кьорава вежда не се вижда, камо ли нарисувана. Сериозно ли си мислите, че се гримирам за плаж?
Там където имам нарисувани вежди пък кьорав пъп не се вижда, обеца ептен.

# 3 028
Остави снимката с мъжа, ами вземи за пример аватарните, които си сменила - изобщо не са съвсем същите като последната ти, освен ако не ги гледаш от 30 метра и имаш перде на окото. Ако си беше пуснала последната снимка под друг ник, нямаше да позная, че си ти. Слушай Рокси какво ти казва - ще те запомнят по стила,  грима и прическата, не по снимките с измито лице.

# 3 029
нямам ресурс да помня толкова детайли, една снимка с тен, черни бикини, и обица. С мъжа беше друга, къде са били веждите не помня, мисля че с банския все пак, но на която и от двете- направили са ми впечатление Peace
Както си признах, възможно е и да съм се объркала, не ми е познат ника ти, не съм те чила другаде. Ако е била на друга снимката- и за нея се отнася стиловата релация с Николета. Нищо лично

Общи условия

Активация на акаунт