А събличате ли се? ( неограничено-лятна)

• 300 827
  • 3 108
  •   1
Отговори
# 2 910
Антигона ми е много хубавка и умна за разлика от някои други Stop

Ша пък как разбрахте каква е като все е изрязана или пък на фейса със цъфнали китки, пляска едни снимки от времето на майка ми Rolling Eyes Имам чувството че сваля от нета за да поддържа т.нар. имидж Crazy

# 2 911
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Снимките на Антигона са правени с телефон, нали? На мен в темата за грим ми обясняваха, че разкрасяващите програми на повечето нови телефони могат да те направят като модел на фотосесия, даже и да не си силно гримирана (тогава за кожа без пори говорехме, като след пет тура фотошоп).

Освен това какво точно очаквате от едно младо и хубаво момиче- да изглежда различно от повеляваното от модата? Трудно Peace. Естествено, че ще си изправя косата- модерно е. И че ще е с тен. Аз като бях на 20 и малко, жените от тв и списания не бяха униформни като сега, та имах избор. А сега и в парламента да погледнеш, са като Николета.

# 2 912

+1

# 2 913
Ау, убих ви, какво сте ми направили с темата Laughing
Айде разхладате малко  Wink
http://prikachi.com/images/544/8846544V.jpg
Уикенд е, на плаж няма ли да ходите, дават го адски горещо,  аз тръгвам, изпрах си банските снощи, проветрих нощниците, отивам да събирам тен, че море ме чака.  Hug

# 2 914
  • Ямбол
В това горещо време, след 11 часа? Само мръдналите ходят на плаж.

# 2 915
Ау, убих ви, какво сте ми направили с темата Laughing
Айде разхладате малко  Wink
http://prikachi.com/images/544/8846544V.jpg
Уикенд е, на плаж няма ли да ходите, дават го адски горещо,  аз тръгвам, изпрах си банските снощи, проветрих нощниците, отивам да събирам тен, че море ме чака.  Hug

Ша, мани тоа компот ма  Hug
Дай твоя снимка ма без гарги че съм ти фен  Heart Eyes

# 2 916
Лиляна, значи да те чакам след 16 на плажа за по бира?

# 2 917
  • Ямбол
И след 16 става, особено за бира. Иначе любимото ми време за плаж е около 8 часа сутринта.

# 2 918
На мен също, но не и за пиене на бира  Laughing

# 2 919
Еми мръднала, не мръднала,  ще ходя, като не ме каните  с вас на бира  Laughing
Скуб,  какви гарги бе, или и ти от телефона пишеш, като мен - аз пиша едно, той си пише друго   Simple Smile

# 2 920
Еми мръднала, не мръднала,  ще ходя, като не ме каните  с вас на бира  Laughing
Скуб,  какви гарги бе, или и ти от телефона пишеш, като мен - аз пиша едно, той си пише друго   Simple Smile

Ша, бира с женски се не пие бе мило, ела си къркаме Ердингер заедно  Hug
Мани мамите да си гледат мусаката и пералнята  Mr. Green
Бе то при мене не само у телефона е проблема, направо съм си изтрещел но пък се чувствам чудесно така  Mr. Green

# 2 921
На мен също, но не и за пиене на бира  Laughing

Те и тая, с изкуствения нос  Heart Eyes
Малка си още за бира, гледай си безалкохолния коктейл  hahaha

# 2 922
И близалка в ръка  Whistling

# 2 923

Ша пък как разбрахте каква е като все е изрязана или пък на фейса със цъфнали китки, пляска едни снимки от времето на майка ми Rolling Eyes Имам чувството че сваля от нета за да поддържа т.нар. имидж Crazy

Антигона въобще не прилича като черти на лицето на Николета.

Шантал и аз имам чувството, че взема снимките на нищо неподозиращи женици. А с това чело и липса на коса май трябваше албатрос или кондор да сложи, не чайка, защото впечатлението е такова:
https://encrypted-tbn2.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcQPA9SgOkxp … DNJ9E5NVoUKJyGYuw

# 2 924
Ама темата ми стана разбор на потребители,  а има достатъчно такива. Съвсем пресна за стари кучета и  кой на кой липсва е подходяща да се обичате там.
Кукумицинка във вихъра си както винаги Joy Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт