А събличате ли се? ( неограничено-лятна)

• 300 827
  • 3 108
  •   1
Отговори
# 2 925
  • Ямбол
Ти нали щеше да ходиш на плаж?

# 2 926
  • Варна
И аз не намирам прилики на Антигона с Найлонка.
Харесва ми, знойна млада мацка.

Иначе се прибрах от плаж вече, а тена ми надминава
този на най-препечените кифли и плажни гларуси.  Embarassed

# 2 927
Пътувам още, малко  извън София ще ходим  Wink

# 2 928
Я дайте снимка на Антигона или тя да качи че ми стана интересно как изглежда.
Бях останал с впечатление че е мило момиче а вие я изкарахте бахти разпарцолницата...

# 2 929
Скуба, там й е "проблемът" - хубава, секси, ме и умна..Wink

# 2 930

,,хубава,, много се разминава между вкусовете на жените и мъжете.
Ако една жена ми каже за друга че е хубава обикновено е бахти чумата дет и аз не мога да пия толко

# 2 931
  • вятър в маслините, вятър над хребета

Ако една жена ми каже за друга че е хубава обикновено е бахти чумата дет и аз не мога да пия толко
Не се съмнявай, Скуба, ще ти хареса Wink.

# 2 932
  • постоянно
Къде го това море извън София Ша? newsm78

# 2 933

Не се съмнявай, Скуба, ще ти хареса Wink.

Антигона да не скромничи а да се покаже  Hug
Аз я харесвам заради милия й характер и обраното поведение въпреки че понякога тази й ,,синтетичност,, ме дразни, предпочитам повече емоционалност

# 2 934
Ша пък как разбрахте каква е като все е изрязана или пък на фейса със цъфнали китки, пляска едни снимки от времето на майка ми Rolling Eyes Имам чувството че сваля от нета за да поддържа т.нар. имидж Crazy
И моето усещане за Шантал е същото. Някои хора сме по-отдавна тук и помним нейните най-първи снимки- набито спортно тяло с мощни бедра и липсваща талия. След като не успя да обере форумските овации, някак рязко се промени структурата на тялото й.  Whistling Нямам представа обработва ли снимките си, заимства ли ги отнякъде, но това тяло което в момента показва, не е онова тяло, което показваше в началото.  Wink Според мен точно това е причината Кукумицинка да я преследва като хрътка в темите, в които се показват снимки.

Аз пък се чудя как може на някой да му хрумне да сравнява Кенди с Найлона.  ooooh! Нито пози, нито дрехи- нищо не напомня за Николета.

# 2 935
Иначе се прибрах от плаж вече, а тена ми надминава
този на най-препечените кифли и плажни гларуси.  Embarassed
Значи приличаш на Николета hahaha

# 2 936
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Аз пък се чудя как може на някой да му хрумне да сравнява Кенди с Найлона.  ooooh! Нито пози, нито дрехи- нищо не напомня за Николета.
Мислиш ли? Whistling
https://www.instagram.com/p/BHZeJ-eBkT_/
(да видим сега колко си спомнят последните двайсетина снимки на Канди в "Покажи се" и крачето напред, главата настрани със сведен поглед Laughing Универсалната инстаграм-поза на тазгодишния летен сезон явно)

# 2 937
Ох, Джо супер забавна си ми....😊 Дори по времето на лютите вербални битки с Бумър, умирах да се хиля с теб.😆
Описаната от теб поза толкова ми кифлее, та дрънка....😒

# 2 938
Ти нали щеше да ходиш на плаж?

Когато фитнесът е в антрето, а пък на терасата - морето, плажът и тренировките може да са по всяко време.

# 2 939
Тази Николета е много зле горката, това да се изтъкваш постоянно и да говориш  за завист и омраза, показва сериозни мозъчни липси.😒

Общи условия

Активация на акаунт