Клиника Малинов - клиниката със сърце :) (11)

• 44 138
  • 737
  •   1
Отговори
# 15
Боби, не искам да те отчайвам, но не виждам как може да правите процедура този месец при условие, че нямате изследвания. Иначе дори и док да отсъства Семерджиева ще го замести, но си е по-добре да си те следи изцяло той. Макар, че нямаше вина за отсъствието по времето на моя опит, ще си остана винаги със съмнението, че нещо не догледахме като хората.
Соренда, коментирайте с док СГ първо. Нека подобри начина на живот, да пие малко добавки. Док по принцип толкова не се впечатлява от МФ и е много оптимистичен. Задължително подайте документи за фонда щом имате шанс. Ние и по този фактор сме на ръба и не може да се класираме.

# 16
Еми каквото стане, Блингче. Аз почти се бях примирила за август така или иначе. Няма да давам зор ако не може сега. Обаче за изследвания никой нищо не ми обясни дори когато ми казаха по телуфона за август. Те и за тогава ми казаха направо на 7-8 ден. Ще трябва да го проуча утре това да не стане фал и в август. Блингче, а ти планираш ли нещо до есента или мислиш чак на есен с песен?  Heart Eyes
За съжаление и аз по фонда не мога да се класирам освен ако не падне ФСХ. Единственото, което ме успокоява е, че явно заради ИЯР ще сме все на ЕЦ, който е по-евтин. Но пък при него шанса е по-малък.
На ММ док каза изрично, че не е необходимо да ходи при специалист или да пие нещо. Но мисля ако останем за август да го погна и него с някакви витамини. От тях по-лошо няма да стане.
Аз засега пия само Неофолик мета, Прополисова тинктура и Герикапс до О. Ако останем за август ще включа Инозитол, витамин Д, Пчелно млечице, Л-аргинин и евентуално NAC.
Някой знае ли дали след хистеро е нормално болезнен цикъл да стане абсалютно безболезнен и дали ефекта ще е само при първия МЦ след манипулацията?

Последна редакция: нд, 12 юни 2016, 11:14 от boby_pl

# 17
Аз след хистерото бях без болки + 3 дни макс.

# 18
Кристи, ама само първия път ли или от тогава си все така? Като продължителност ми е същото- 5 дни. Но ме интересува болката, защото този месец направо се родих.

# 19
При мен е трайно. Но аз имах полип и се очакваше да има промяна.

# 20
Докато видя, че има нова тема... И сте изписали две странички....

Дано да е късметлийска и да има поне един два положителни теста!

# 21
  • Варна
Нареждам се и аз в новата тема. Пожелавам ви да е много късметлийска за всички Hug Ще ви чета, но няма да съм много активна, защото засега приключих с нашата борба. След 5 години, куп прегледи, изследвания и 4 неуспешни опита без нито един положителен тест за бременност, незнам дали може да се направи нещо повече за нас.    

# 22
То и аз съм с 2 махнати полипа, но мислех, че болките идват от яйчниците или от това, че съм с обърната матка. Дано се задържи така положението  Praynig
Тутсиии, не знам какво да кажа освен: не се отказвай. Знам, че на думи е лесно, де  Confused  Понякога точно, когато човек си мисли, че всичко е безнадеждно, нещата се случват. Моля се да се случат и при теб.

# 23
Боби, задължително лично питаш док и акушерките за изследванията. Няма такава опция без. МБ има давност само месец. Повтаря се всеки път. Освен това пък ТМ изобщо няма изследвания. И не знам защо ти говорят за 8-9 ден. Винаги се ходи до пети ден, ако е спонтанен цикъл и до трети при стимулация. Имам чувството, че някой се опитва да изземва чужди функции и да дава акъли Naughty Не се случва за първи път. Затова винаги настоявайте за директен контакт с док. Ако трябва и специален час си записвайте. В крайна сметка наше право е.
Аз планирам по следващата седмица да ходим на коментар. В тази връзка трябва да де обадя за час, че ме притеснихте с тези неочаквани отсъствия на док. Просто държа да пуснем контролна МБ и затова изчаквам толкова. Която, ако е чиста и имаме шанс,  да действаме още юли. Но ми се струва много невъзможно да успеем. Първо не знам док какво ще каже, второ държа да си ми чисти изследванията за следващия опит. И още е на кантар дали няма да хванем отсъствията. Последното зависи от овуцалията този месец. Ако пак подрани няма да стане Confused Каквото такова. Не държа на юли, но много ми се искаше още лятото. Чакането не ми е чак такъв проблем, но с есента идват всичките вируси и от тях много ме е страх.
Според мен е хубаво да почнеш и инозитол. Аз специално видях доста бърз ефект от него. Малко по-късно включих и аргинин и НАК. Не знам доколко наистина имат ефект вече. Миналата година ФСХ ми беше с няколко единици надолу. Април обаче пак беше скочил. Твоят колко беше ooooh!
Тутси огромно гуш Hug Може би е добре да починете малко. И след това да помислите за нов лекар, клиника и подход. Факт е, че само тези, които не се отказват не успяват. Но всеки си има някакви граници, принципи и усещания.

Последна редакция: нд, 12 юни 2016, 11:39 от 💎Bling-a-ling💎

# 24
Успех на новата тема. Късмет на тия които  , им предстоят процедури .  baby_neutral

# 25
Блингче, не разчитай на по-лек цикъл след раждането 😉 моят и преди беше обилен, ама сега е драматично положението. И хистерото не повлия на това, но пък ми премахна безкрайните зацапвания, което се и очакваше.

Тутси,  Hug

# 26
  • София
Аз още чакам да видя моят как ще е. Mr. Green

# 27
Тутси  Hug Кураж индано намериш сили да продължиш!

# 28
Миналата година ФСХ ми беше с няколко единици надолу. Април обаче пак беше скочил. Твоят колко беше ooooh!
На мен ФСХ ми беше 15.75 през март, но незнам доколко са коректни резултатите. Изследванията ги правих в Майчин дом, защото имаха една оферта на половин цена. Затова се чудя дали са реални данните. Мисля си ако остана за август да понаправя някои нови изследвания през този период и да видя дали няма промяна. Мисля да изследвам отново ФСХ, Пролактин, витамин Д - досега не съм го проверявала. Чудя се дали да включвам някои изследвания за щитовидна жлеза, въпреки че досега никой не ми е казвал да изследвам нищо в тази насока. Не знам, няккави съвети може ли да ми дадете какво бих могла да изследвам на своя глава? Но без да се впускам в дъбините на имунологията и генетиката. Тях ще ги оставя за по-лоши времена и след насоки от клиниката.
Тутси, а ти в различни клиники ли си правила и 4-те опита или все в Малинов?

# 29
Боби, може би някакви гадинки - микоплазма, уреаплазва, хламидия, токсоплазмоза, цитомегаловирус, листериоза, имунитет към шарки (ако не си ги карала). Фолат, витамин В6 и витамин В12.
То забиеш ли в изследвания край няма, но поняма как да изследваш и да контролираш абсолютно всичко. Нали знаеш, няма здрав пациент. Има неизследван пациент. За ЩЖ, не знам и аз.самата се чудя дали има смисъл да изследвам и антитела и да ходя на ехография, ТСХ мисля, че е достатъчен индикатор за състоянието на жлезата и функцията й

Последна редакция: нд, 12 юни 2016, 15:16 от Poly84

Общи условия

Активация на акаунт