Клиника Малинов - клиниката със сърце :) (11)

• 44 158
  • 737
  •   1
Отговори
# 30
Хламидията а отметнах преди хистерото. Резултатът е отрицателен. Ще попрочета за останалите.
Но какво се има предвид под имунитет срещу шарки? Питам защото имам съмнение, че аз имам изграден имунитет срещу варицела. Майка ми не си спомня да съм я карала /освен ако не е забравила/. Когато по-малкия ми брат се разболя аз бях в контакт с него и не ме хвана. Преди няколко години моя приятел я изкара и то доста тежко, защото си беше вече на 27-28 години и аз нарочно спах в едно легло с него, че да ме хване и да я отметна, защото знам че е много опасна при бременност. Въпреки всичко отново не ме хвана.  newsm78

# 31
Боби, препоръчвам да пуснеш плазмите заедно с МБ преди опит. Задължително проследи щитовидната. Витамин Д също е добре да изследваш. И не е лошо и тромбофилии. Предвид, че ще наливаш пари  в опити не си заслужава да пестиш пари за тези неща. Масово има отклонения в тях. По-добре няколко стотин лева назад, а не самообвинения в последствие.
С хормоните не се захващай само, ако ти трябват за фонда. Моят ФСХ като е висок от години какво, никой няма обяснение за това. Док вече вдигна рамене. Важното е какви яйцеклетки ще се извадят и на какви ембриони ще станат. Случаи всякакви.
Елинце, не се и надявам на промяна лафа да става Sunglasses Не виждам какво толкова може да се промени след раждане. Въпрос на физиология и хормони. Цял живот съм силно болезнен и обилен цикъ. Ще си търпя.

# 32
Хламидията а отметнах преди хистерото. Резултатът е отрицателен. Ще попрочета за останалите.
Но какво се има предвид под имунитет срещу шарки? Питам защото имам съмнение, че аз имам изграден имунитет срещу варицела. Майка ми не си спомня да съм я карала /освен ако не е забравила/. Когато по-малкия ми брат се разболя аз бях в контакт с него и не ме хвана. Преди няколко години моя приятел я изкара и то доста тежко, защото си беше вече на 27-28 години и аз нарочно спах в едно легло с него, че да ме хване и да я отметна, защото знам че е много опасна при бременност. Въпреки всичко отново не ме хвана.  newsm78

Боби, става дума за кръвно изследване на антитела за различните видове шарки. IgG за варицела, морбили, рубеола.... Мисля, че за бременни най-опасна е рубеолата.

# 33
Ръс-Ръс син прашец в новата темичка! Hug Hug Hug Нека това е ВАШАТА късметлийска тема!
P.S usmivka трябва да е с розов щъркел Wink

# 34
Кашмирче, чак сега видях готината снимка, че цял уикенд съм от телефона Sunglasses Една от любимите ми Mr. Green Радвам се, че си я избрала Wink

# 35
  • София
Блингче  Hug
Моника,  Embarassed мерси, котекцията ще остане за другата тема.
Скрит текст:
Ели има рд в сряда и ми е много развълнувано. Подготвям менюта, пазарувам окраси. А в събота ще е кръщенето, та ми е бая лудница, ама хубава!  Flutter Пожелавам во в най-скоро време всяка от вас това да я вълнува!  Hug

# 36
  • София
Ето ме и мен с малко закъснение, но с една торба прашец и с пожелание всички скоро да са в списъка с малиновите бременни babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7
Кашмирче, страхотна тема си направила както винаги! Големи вълнения са те обзели тези дни, значи!  Heart Eyes Кога порасна тази балеринка, толкова бързо минава времето! Crazy
Връщам се да ви чета! Hug

# 37
Кашмирче, простено ти е Hug Време е да предадеш щафетата с темата на някой вече.
Лакомо събирам розов прашец Blush
Боби, стискам палци днес да се развият нещата, както е най-добре за теб. Да докладваш после и да разпиташ подробно кой кога няма да го има Rolling Eyes

# 38
Добро утро и успешна нова седмица на всички!
Аз също събирам прашец и от двата цвята Simple Smile
Успех на всички, които имат важни събития през седмицата!
Боби, да не забравиш да споменеш, че си след хистеро, успех!

# 39
  • София
Момичета,
Някъде в стара тема бях чела за "графика", който док дава за "sex" за нормално забременяване, но сега не мога да го намеря. Може ли някой да го напише пак или да ми го изпрати на лични.
Успешна седмица на всички Hug

# 40
brayan__, схемата е грубо казано да има семеизпразване всеки ден в продължение на поне 5-7 дни като се направи пауза от два дни точно преди овулация и след това да се продължат опитите. Въпрос на личен избор е след това дали да са всеки ден или през ден. Идеята е да се обнови материала. Това реално си е американската схема. Има твърдения, че подобрява и морфологията в някои случаи. Но е приложима в случай, че жената има сравнително постоянна овулация и може да я следи стриктно. Иначе трудно може да се изчисли момента. Правенето на ФМ би спомогнало, но е финансово натоварващо.

# 41
  • София
Блинг, точно това търсех. Много благодаря за бързия отговор  bouquet

# 42
Здравейте момичета, минавам за бърз отчет, че съм на работа и не мога да пиша много.  Hug
Днес явно имаше някаква извънредна ситуация, защото док се появи чак към 9.30 ч. В това време се беше заформил малък митинг от чакащи девойки и двойки, които са имали часове от 8.00 ч. нататък.  Както и да е, влязох аз и обясних за разминаването между неговите думи и това, което ми казаха по телефона за август. И той вика: „Ами те са ти казали това, което стандартно се казва след хистероскопия. Но аз си го знам твоя случай и ти си за този месец. Скачай да те видя“. /ейй, всеки път влизам една такава смутена и притеснена, а излизам развеселена/. Joy
Между другото, явно наистина трябва да се ходи в 1-3 ден от МЦ, а не както аз отидох на 7-ми ден, ама той вика че все пак става за преглед. Всичко добре дотук, обаче на 7-ми ден днес едни 2 огромни фоликула на левия яйчник прецакаха работата. Абе аз за първи път усещам още от МЦ движение в левия яйчник и то усилено, чак и лека болка в кръста отзад. Е как няма… Виждали ли сте на 7-ми ден фоликул 26 мм. и още един 20.5 мм.? Направо не знам този месец какво съм направила.  Shocked Rolling Eyes Shocked Rolling Eyes
Та сега се сдобих с рецепта за Примолут Нор за 10 дни, но още не съм го разучила какво е това. Доколкото разбрах идеята е да се оттървем от двата фоликула. После док ме иска на 1-3 ден от следващия МЦ и ако всичко е наред сигурно ще действаме.  Praynig
Беше ми неудобно да кажа: „Ами от форума знам, че ще ходите на една конференция“ …  та подходих по малко по-различен начин. Викам: А вие тук ли ще бъдете? А ако ви няма от 1-ви до 3-ти ден на МЦ? Сестрата го изпревари и вика: Ами ако го няма, докторката ще ви види. В крайна сметка док каза, че и да го няма не е фатално /каквото и да значи това, ако и двамата ги няма може някоя от сестрите да ме прегледа, за да види да нямам задържан фоликул/.  newsm78
Еми това е в общи линии. И нали съм си патка, пак забравих да питам за изследвания предварително дали да правим. Като наближи пак ще звъня …  Thinking
Блингче, добре че ме посъветва все пак да си отида на преглед.  bouquet

# 43
Момичета, има ли някоя с посещение при Сигридов тази седмица?
Боби, радвам се, че ситуацията се изясни!

# 44
Много внимавайте с тия сестри. И на мен едно ми казаха, но аз настоях и изчаках доктора пред кабинета, и друго се оказа. Така че имайте едно на ум. Чак им се дразня.

Общи условия

Активация на акаунт