Епилепсия- ТЕМА 23

• 96 535
  • 740
  •   1
Отговори
# 180
  • София
Ами и аз така направих, но от днес сутринта го заболя стомаха. Спира и започва горе високо. Обадих се на невроложката каза да си върнем сиропа. А той пи и 12 дни антибиотик. Не знам дали е съвпадение, но доста се уплаших днес.

# 181
  • Русе
Момичета, знаете ли къде в БГ може да се направи хубаво еег на бебе.
Спешно ми е да реша дали да и направя едно еег тези дни.
Понеже спираме Сабрила и съм на тръни дали всичко ще е наред, а се лекуваме в Турция и все още не са ни казали да ходим.

# 182
Момичета, знаете ли къде в БГ може да се направи хубаво еег на бебе.
Спешно ми е да реша дали да и направя едно еег тези дни.
Понеже спираме Сабрила и съм на тръни дали всичко ще е наред, а се лекуваме в Турция и все още не са ни казали да ходим.

Здравей! Аз лятото строших телефона да звъня по болници да направят ЕЕГ на моите бебета(те са близнаци) и на всякъде ми отказаха с оправданието,че на толкова малки деца не правели,което за мен е абсурдно оправдание.Пращаха ме при Литвиненко,но аз не исках да ходя там.

# 183
  • Русе
 NEDEL4EVA а направи ли им все пак.
Ние сме ходили  при Литвиненко в болницата или поне си мислехме, че имаме уговорка с него но явно не е било така защото не го видяхме. Там една жена ни направи еег за десетина минути говорейки  си по телефона лични разговори.
Ходили сме и при Христова в Токуда,   която се отнесе толкова лошо че просто нямам думи.
До колкото знам понеже се лекуваме в Турция "светилата" тук няма да искат да ни обърнат внимание.
Все едно че сме отишли там от хубаво.

# 184
NEDEL4EVA а направи ли им все пак.
Ние сме ходили  при Литвиненко в болницата или поне си мислехме, че имаме уговорка с него но явно не е било така защото не го видяхме. Там една жена ни направи еег за десетина минути говорейки  си по телефона лични разговори.
Ходили сме и при Христова в Токуда,   която се отнесе толкова лошо че просто нямам думи.
До колкото знам понеже се лекуваме в Турция "светилата" тук няма да искат да ни обърнат внимание.
Все едно че сме отишли там от хубаво.

Тука така и не успяхме да направим.Преди сме правили при Литвиненко,но тази същата госпожа за която говориш не го направи качествено.Последно правихме преди две седмици в Германия.За моя радост ЕЕГ е чисто,дано да си остане така.
Те в България си мислят,че ние сме някакви не знам и аз какви,че се държат лошо.

# 185
  • София
Някой от вас имал ли е проблем с АСАТ? Ние пихме и много антибиотици и към днешна дата ни е 80 при норма 44. Чух за някакви хапчета Карсил. Някой имал ли е този проблем?  Благодаря.

# 186
Не мисля, че при такива стойности ще се предприеме чак лечение на черния дроб. Моето дете е било с такива стойности, но само ги наблюдавахме известно време дали ще се покачват. И зависи нивото на валпроата какво е. Ако може да се намали, намаляват с малко.

# 187
  • София
След 6 дни прием на хапчето от 300мг (заменяме сиропа) стойността е 517. Но както казах той пи 3 поредни антибиотика и предполагам, че и това оказа влияние.

# 188
Да, след месец от спиране на АБ, пак вижте как ще са стойностите. Иначе валпроата е с добро ниво.

# 189
  • София
Вчера го заболя пак корема и повърна 2 пъти на фонтан. Обадих се на личната, защото в листовката пишеше, че ако се появи гадене или повръщане от Конвулекса може да е животозастрашаващо състояние, заради панкреатит. Но тя ми каза, че болката при това състояние не спира, а него го заболява и спира. А повръщането не знам. Може да е съвпадение. Някой имал ли е проблем с Конвулекса?

# 190
  • София
Имали сме проблем веднъж, когато го дадох на гладно. Никога не го правете, една филийка е достатъчна, но трябва нещо да се хапне.

# 191
  • София, Люлин-8
Вчера го заболя пак корема и повърна 2 пъти на фонтан. Обадих се на личната, защото в листовката пишеше, че ако се появи гадене или повръщане от Конвулекса може да е животозастрашаващо състояние, заради панкреатит. Но тя ми каза, че болката при това състояние не спира, а него го заболява и спира. А повръщането не знам. Може да е съвпадение. Някой имал ли е проблем с Конвулекса?

Измерете амоняка в кръвта.  Peace

# 192
Здравейте, момичета! За първи път пиша тук, много съм притеснена. Дъщеря ми е на 7 години, преди 2 седмици я диагностицираха с епилепсия-вторично генерализирани пристъпи. В момента пие Кепра 500 по 1 таблетка сутрин и 1 и половина вечер. От Бургас сме и тук няма голям избор на детски невролози. Всеки съвет ще ми е от полза, тъй като за мен заболяването е абсолютно непознато. Интересува ме трябва ли да я пазя от нещо конкретно-спорт, храна и други? Предстои ни ЯМР. Лекарството я превъзбужда и трудно стои на едно място, не зная как ще стане. Благодаря ви предварително!

# 193
  • София
Здравей Силвена, за няколко месеца и ние пиехме Кепра. За съжаление при малките деца води до такива проблеми като агресивно поведение. Кой ви изписа Кепра и защо?  Обикновено доколкото знам тя се включва като втори медикамент. Как започна заболяването при вас и кой лекар ви диагностицира?

# 194
Здравейте,  ако някой от вас има нужда от Трилептал или Кепра и не минават по здравна каса, аз мога да му изпратя. Изписват ми повече от нужното и имам доста. Ако някой се интересува може да ми пише- teodora.kr@gmail.com

Общи условия

Активация на акаунт