СЕДМИ клас - 9 - Успех!/13.06.-19.06.2016 г./

• 80 718
  • 660
  •   1
Отговори
# 435
  • Пловдив
 emilio94, в Пловдив връщаха за липса на печат на гърба. За тази година и за София не знам как ще бъде.  Peace

# 436
Вероятно са връщали, защото изрично пише - подпис и печат. И на първа, и на втора страница.

# 437
Вероятно са връщали, защото изрично пише - подпис и печат. И на първа, и на втора страница.

Къде точно го пише, за да съм подготвена, ако ми откажат.

# 438

Къде точно го пише, за да съм подготвена, ако ми откажат.
Най-отдолу вдясно на първа и втора страница на удостоверението пише ДИРЕКТОР - име и фамилия, подпис и печат. На първа страница има и подпис на класния ръководител.

# 439
  • Бургас
Подадох документи за 10 минути, бързо стана, приемащите ми вписаха кодовете,

благодарение ва вас си попълних заявлението, Благодаря ви  bouquet Hug

# 440
  • София
Подадохме документи след около 30 минути чакане.
Обаче точно се прибрахме и се обадиха от гнездото (144-то СОУ), че е възможно документите да са нередовни, защото липсва служебна бележка от НПМГ. Оценките си фигурират в служебната бележка, издадена от насточщети училище, след оценките от НВО.

От НПМГ твърдят, че не е необходимо - обадихме се, а така и пише на страницата им, в червено:
http://npmg.org/%D0%BA%D0%B0%D0%BC%D0%BF%D0%B0%D0%BD%D0%B8%D1%8F-2016/#slb:
"
За служебните бележки с резултатите от изпитите
Отпадна необходимостта кандидатите да получават от администрацията на НПМГ служебни бележки с резултатите от изпитите.
За кандидатите от софийските училища: Резултатите от приемните изпити в НПМГ ще бъдат включени в служебните бележки с резултатите от външното оценяване по БЕЛ и по математика. Тези бележки ще бъдат раздадени в досегашните училища на кандидатите до края на учебната година.
За кандидати от провинцията: Служебните бележки с резултатите на кандидати със следните входящи номера [вижте списъка] вече са предоставени по служебен път в училището-гнездо, което е определено за тях (1 СОУ „Пенчо П. Славейков”, ул. „Стара планина” № 11).
"

От РИО никой не си вдига телефона, опитахме няколко... Лошото е, че днес ми е единствен шанс за документите, а и вече приетите документи можело да се коригират до 13:00 часа днес.. Sad
Ако някой може да каже как стоят нещата в другите гнезда с НПМГ, ще бъда блгодарна за информация и помощ!

# 441
  • София
emilio94, в Пловдив връщаха за липса на печат на гърба. За тази година и за София не знам как ще бъде.  Peace

Тази сутрин ми приеха удостоверението без печат на гърба.

# 442
rally, ако оценката е вписана в служебната бележка и в заявлението, не ви трябва нищо друго. И при дъщеря ми преди две години, и при сина ми сега това беше достатъчно.Някой се престарава и не е наясно с процедурата най-вероятно. Нашите приемащи документи също бяха много неориентирани и се учеха в движение.

# 443
  • София
Ние сме писали НПМГ и оценката им фигурира в служебната бележка. Приеха ни документите, без да ни искат нищо от там допълнително.

# 444
  • София
Ами, и ние така мислим, Мимс Simple Smile
Но все пак съпругът ми и кандидатът отидоха обратно в гнездото да се изясняват ... Sad
Ох, беше ми излишно това, ама нейсе... Трябваше да оставим само СМГ като желания.

Цветче, благодаря!

# 445
Рали, в краен случай така ще стане и без това ще ви стигне бала за СМГ.
На мен не ми искаха бележка от НПМГ вероятно , защото гимназията я  нямаше като желание, нищо че оценката фигурираше като такава след тези от НВО .

# 446
  • Под гъбата
Крайно разочарована съм от нежеланието на служителите от училището ни да издадат удостоверението за завършен 7 клас! Дано успея да ги преборя днес, защото имам един ден за подаването на документи. Sad

# 447
Имам въпросче: в гнездото ми дадоха нов входящ номер и казаха, че с него ще проверяваме първо класиране, а не с входящия номер от външното оценяване. Така ли е, и има ли значение това, че сме от провинцията а кандидатстваме в София?

# 448
  • Пловдив
Имам въпросче: в гнездото ми дадоха нов входящ номер и казаха, че с него ще проверяваме първо класиране, а не с входящия номер от външното оценяване. Така ли е, и има ли значение това, че сме от провинцията а кандидатстваме в София?

С входящия номер от НВО ще си провериш класирането за вашата си област, ако участвате в него.
А в София ще провериш класирането с номера, който са ви дали днес.  Peace

# 449
Преди две години си проверявахме с номера от НВО. Само, че при проверката на резултатите се избираше опцията " кандидатствали в друга област"( наименованието може да не е точно). Но в класирането за София детето беше с друг номер.

Общи условия

Активация на акаунт