СЕДМИ клас - 9 - Успех!/13.06.-19.06.2016 г./

• 80 698
  • 660
  •   1
Отговори
# 465
Имам въпросче: в гнездото ми дадоха нов входящ номер и казаха, че с него ще проверяваме първо класиране, а не с входящия номер от външното оценяване. Така ли е, и има ли значение това, че сме от провинцията а кандидатстваме в София?

Входящия номер от днес е входящ за самото училище.
Доколкото знам ще си проверяваме с номера от Служебната бележка за НВО.
newsm78 и къде се проверява класирането?

# 466
  • Пловдив
Поли е от друга област. Дали са на детето нов входящ номер за област София.

За всички, които си участват в класирането в собствената си област, информацията ще излезе пак на сайта, на който се проверяваха оценките. И вече ще пише Първо класиране.

# 467
  • София
Изготвила съм си заявление с точно 50 реда, колкото са ни желанията. Трябва ли да има още 2 страници празни редове до 145, както е в разширения вариант. Дали ще го приемат точно с 50 реда?

Нашето заявление беше с 40 реда, отпечатано двустранно, и го приеха.

# 468
Имам въпросче: в гнездото ми дадоха нов входящ номер и казаха, че с него ще проверяваме първо класиране, а не с входящия номер от външното оценяване. Така ли е, и има ли значение това, че сме от провинцията а кандидатстваме в София?

Входящия номер от днес е входящ за самото училище.
Доколкото знам ще си проверяваме с номера от Служебната бележка за НВО.
newsm78 и къде се проверява класирането?

Емилио, на сайта на РИО където си видяхме оценките.

# 469

За всички, които си участват в класирането в собствената си област, информацията ще излезе пак на сайта, на който се проверяваха оценките. И вече ще пише Първо класиране.
И за кандидатстващите в други области излиза пак там. Просто трябва да избереш областта, в която си кандидатствал.
На нас преди две години ни дадоха единствено входящ номер за заявлението. Не са ни давали нов входящ номер за проверка на резултатите. Може сега да е различно.

# 470

И за кандидатстващите в други области излиза пак там. Просто трябва да избереш областта, в която си кандидатствал.
На нас преди две години ни дадоха единствено входящ номер за заявлението. Не са ни давали нов входящ номер за проверка на резултатите. Може сега да е различно.

Не е различно, същото е.

# 471
  • Под гъбата
Удостоверението за завършен 7 клас какво представлява? На сина ми са дали удостоверение с вписани оценки и е един лист само .Дали е това? Друго няма. newsm78
Всички крайни оценки по предметите са в удостоверението!

# 472
  • Под гъбата
Крайно разочарована съм от нежеланието на служителите от училището ни да издадат удостоверението за завършен 7 клас! Дано успея да ги преборя днес, защото имам един ден за подаването на документи. Sad

А инспекторат във вашия град няма ли  newsm78
Даже и да няма казваш на директора,че ако нямаш до края на работния ден удостоверение ще звъниш в инспектората да ти обяснят защо не може-хич не я обичат тази думичка инс8пекторат директорите и ще имаш удостоверението далеч преди края на работния ден...Казвам ти ог от личен опит-мен ме мотаха така преди 3 години,когато трябваше да го записвам след четвърти клас
Има инспекторат в областния град! Чакам ги до 15 ч. и подавам сигнал, ако не е готово! В дълбоката провинция има своеволия от всякакъв характер.

# 473

На нас ни казаха, че във всяко училище - гнездо ще излезе и ще бъде разпечатано класирането на всички, подали там документи. Може би този входящ номер ще ни трябва за там, да можем да се ориентираме по списъците на място. За друго няма за какво да се ползва.

# 474
Изготвила съм си заявление с точно 50 реда, колкото са ни желанията. Трябва ли да има още 2 страници празни редове до 145, както е в разширения вариант. Дали ще го приемат точно с 50 реда?
Няма нужда, моето го приеха с 25 реда в 1-во СОУ

# 475
  • Бургас
Ние днес подадохме заявлението. По повод казуса със служебните бележки за Бургас: на нас ни поискаха служебната бележка с оценките и сверяваха със заявлението. Докарахме ги до 9 желания снощи, сега остава да чакаме 27-ми.

# 476
Бал 33,036, момиче, София.
Попълнили сме:
6 желания с по-висок бал
10 с разлика от около 0,5 единици от нейния
11 с по-нисък
Разбира се, това са баловете 2015. Въпроса ми е - достатъчни ли са тези желания? Възможни ли са големи размествания в баловете и да добавим ли още желания?

# 477
  • В офиса
Mission completed. В ПГ по облекло на Черни Връх става супер бързо и не се престарават с формалностите....

Аз друго се зачудих, ако запишем АК и след 8-ми клас решим да се откажем, доколкото знам детето се записва там, където е прието на първо класиране. И ако това място е СМГ с немски, дали могат да ни откажат прием, защото няма да е изучавала немски?

# 478
Mission completed. В ПГ по облекло на Черни Връх става супер бързо и не се престарават с формалностите....

Аз друго се зачудих, ако запишем АК и след 8-ми клас решим да се откажем, доколкото знам детето се записва там, където е прието на първо класиране. И ако това място е СМГ с немски, дали могат да ни откажат прием, защото няма да е изучавала немски?
Ако наистина нормативно е уредено детето да може да се запише там, където е било прието на първо класиране, просто ще държи приравнителен изпит.
Къде го пише това за приема?

# 479
  • В офиса
Тъкмо питах същото в темата за АК. Мисля, че там съм го чела. Логиката беше, че излиза от системата и е еквивалентно на това да се върне от чужбина. По спомени. Дано някой да може да ми даде линк към нормативната уредба, с която е уредено.

Общи условия

Активация на акаунт