Какво ни казват планетите тази седмица

• 145 762
  • 1 460
  •   1
Отговори
# 1 335
Вихрогонче, дано скоро се стабилизираш! Ние ще те чакаме тук. И ще стискаме палци по-лесно да се подредят при теб нещата

# 1 336
  • Sofia
Много благодаря, госпожа Рамацоти!
Ще се върна. Дано да е скоро Simple Smile Че ми липсвате...
П.П. Ей! Аз съм добре, все пак съм Риби. Има такива периоди.
Не е здравословен проблем. Не е нищо страшно.
Става въпрос за кандидат-гимназиалните вълнения на моя син.

# 1 337
Значи ще стискаме палци за сина ти Hands Plus1

# 1 338
О, това е сериозно семейно изпитание
Стискам и аз палци

# 1 339
Успех,  vihrogonche !
 Да бъде всичко с Божието благословение!   Чакам добри , радостни новини. Flowers Four Leaf Clover

# 1 340
  • Sofia
Two Hearts    Мерси много,  Two Hearts   момичета!   Two Hearts
Скоро Слънцето влиза във Водния Рак.
Идва Лято!!!  Късмет, светлина и топлина на всички ни!!!

Последна редакция: пн, 18 юни 2018, 15:01 от vihrogonche

# 1 341
  • София
Вихрпгонче, липсваш в темата! Успех на синчето! Той е важният сега! Hug

# 1 342
  • София
Успех и от мен Blush

# 1 343
  • Sofia
Благодаря и на мъжа в темата, не само на жените тогава Flowers Hibiscus

# 1 344
Много благодаря, госпожа Рамацоти!
Ще се върна. Дано да е скоро Simple Smile Че ми липсвате...
П.П. Ей! Аз съм добре, все пак съм Риби. Има такива периоди.
Не е здравословен проблем. Не е нищо страшно.
Става въпрос за кандидат-гимназиалните вълнения на моя син.
Сега Риби и Водолей са в добър период,защото управляващите им планети са в страхотен синхрон.
За Риби  - Юпитер в Скорпион и Нептун в Риби са в тригон,за Водолеите - Уран в Телец е в тригон със Сатурн в Козирог.Разбира се, Водолеите от първата декада / до 10-ия гр. на знака/ са подложени на кръстосан огън - при тях е бавният Марс в квадрат с Уран  /Уран е управител на Марс/ и обстановката е непредвидима и "избухлива" Simple Smile .

# 1 345
Нещо не ми се пише,за което,моля да ме извините.Ще кажа само,че с навлизане на Слънцето в Рак настъпват дните на големите опозиции по линиите Лъв/Водолей и Рак/Козирог и няма спиране докато не дойде 21.08.2018-та.
Т.е времето на Девата. Все пак вчера,на 21.06. настъпи астрономическото лято и настроението е отпускарско.
Когато има такива аспекти , обикновено има отказ от съдействие от околните,сблъсък на интереси, емоциите са с лунен характер / на приливи и отливи, ту добре,ту зле/.Добри дни за периода 21.06. до 28.06  са 25.06,понеделник и 26.06,вторник,когато Луната е в Стрелец и в идеален аспект с Венера - тогава можем да покажем женската си същност и да направим каквото искаме или каквото трябва.Това са дни и на помирение,защото предходните са дни на "късане на нерви" и неразбирателство.Интересен ден е денят на Пълнолунието,28.06,четвъртък.То се случва в 6-ия гр. на Козирог и пълната Луна е в съвпад със Сатурн - свети ярко и яко в очите му и през този ден можем да си позволим някакви волности,като напр. заобиколим някакви правила,за да си улесним живота,но трябва и да си поемем сериозните последици след това.Ако имаме добра позиция на това Пълнолуние в наталната карта,то можем да надделеем и да прокараме своите искания,въпреки,че квадратурата Венера/Юпитер ни кара да прекаляваме с това.Но пък има и една максима : "Искай повече,за да ти дадат колкото ти трябва.".В края на периода Меркурий се готви за ингресия в Лъв /на 29.06/ и заедно с Венера ще подчертаят огнената стихия.
Но най-голямото събитие е обръщането на Марс в ретро посока,на 27.06 в 0ч и 05мин. и ще остане така до 28.08.,
когато отново ще тръгне напред от 28-ия гр. на Козирог.Това са два месеца,през които ще губим позиции в работа,може да се върнат стари болки и неразположения.Специално за жените - можем да срещнем мъже от миналото,които сме забравили или, за които просто не искаме да си спомняме.За мъжете - ще имат срещи със стари опоненти ,някои ще се вглъбят в себе си, ще си дадат почивка и може и да ги мързи.РетроМарс във Водолей в общ план може да допринесе за връщането на някои изоставени планове,касаещи състоянието на общности и на хора с общи цели.Също е добре да се видят и ресурсите  - личните и на фирмите,т.е да направим
инспекция на това,което имаме като двигател на дейността ни - предимно материален.Най-неблагоприятни са дните на самото обръщане на Марс  - и при ретро и при права посока.Тъй като Марс се свързва с енергийния потенциал на всеки от нас,с възможността да атакува, с чистата физика,то в тези дни може да се почувстваме без сили.Но все пак всичко зависи от наталната карта - къде ,в кой дом се намира този транзитен Марс и какви аспекти прави с наталните планети.Може да се окаже добър период за събиране на нови сили и възможности.

Последна редакция: пт, 22 юни 2018, 20:41 от Титания

# 1 346
http://prikachi.com/images.php?images/891/9354891R.png

Може ли да погледнете тази карта? Ще срещне ли човекът любов? Но не лъжовна, а истинска? Благодаря ви, моите разчитания просто не отговорят на действителността...

# 1 347
  • София
http://prikachi.com/images.php?images/891/9354891R.png

Може ли да погледнете тази карта? Ще срещне ли човекът любов? Но не лъжовна, а истинска? Благодаря ви, моите разчитания просто не отговорят на действителността...

Не виждам причина да няма. Човекът има да обработва нелека карма. До 38-мата година ще е много партньорски ориентиран, има остра нужда от идеалната любов. Преди да я срещне обаче първо трябва да разбере как да си защитава егото, да стане доминантен и да гледа критично. Любов може да стещне във всякакъв тип обществени сгради, спортни зали, концерти, групови занимания.

# 1 348
  • SF
Това няма как и кой да ти го прескаже със сигурност. Лъжовна и истинска любов трудно се дефинират.
Не знаем нищо за човека. На какво обръщам внимание - ако вземем картата на жена, родена и възпитана в Близкия Изток, да кажем в Ирак, и на жена, която живее в Западна Европа - възможностите за любовен живот, консумацията му, изборът, който те биха направили и възприятието  за това какво е истинско, кое е фалшиво, наложено, принудено, лично, спонтанно, естествено... и т.н., са различни.

Ако трябва да говоря по тази карта, тя дава указания за склонност към заблуда по отношение на партньорите. Възможно е да има по-неясна преценка за това кой може да е партньор, кой само приятел... Защо го казвам това: Нептун е управител на партньорския 7-и дом, а самият той се намира в 5-и дом - там където е любовта. Но това е най-най-елементарно тълкуване.
Меркурий, който отговаря за нашата правилна преценка, не само в любовните отношения, а изобщо в начина ни на мислене, прави точна опозиция с Нептун по оста любов-приятели (5-11 дом). Отново потвърждение, че може и да не успява да се ориентира добре в отношенията с тях.
Слънце в квадрат със Сатурн традиционно дава по-трудни връзки, брак. Но пак казвам, че така не може да се говори, без да имаме никаква информация дали поне мъж или жена е човекът.

Луна в 12 дом може да показва някаква отдалеченост, физическа или емоционална с майката. Особено в картата на мъж, една такава Луна може косвено да влияе на връзките с противоположния пол. 12-и дом е домът на заблудите, на неясните идеи, на измамните отношения, тъй като поставеният въпрос касае именно темата истинско-фалшиво. В мъжка карта Луната е символ на съпругата. В женска карта не е точно така.
За да не се пишат приказки по предположения, можеш да ни кажеш малко повече за човека, чиято карта гледаме.
Луна, макар и разходящ съвпад с Венера, показва, че от друга страна пък, човекът прави правилните избори и това, което избира, наистина му харесва. Може би там са заблудите, които само предполагам. Не приемай нищо като заключение и диагноза. Аз само тълкувам аспектите, не анализирам човека, чиято карта гледаме.

Продължавам... Луна, а и Венера правят опозиция с Уран. Аспектът е разходящ (щом е разходящ, според някои астролози това е наследство, което носим от предишни животи. Аз не ги разбирам все още тези работи.) Но аспектът си го има, а искам да ти кажа, че Уран е най-независимата, свободолюбивата планета. Не харесва секса, всичко земно го задушава. Това е още една индикация за по-студена майка, не обсебваща, а по-скоро дистанцирана (може и физически да са живели далече, не само като отношения) Жените в семейството твърде възможно са били бунтарки. Децата попиват независимостта на майката и в зряла възраст трудно се обвързват. Възможно е майката да не е била готова да ражда, но външни обстоятелства да са я принудили да роди. След това отношението й към семейството е нормално да е по-въздържано, хладно на моменти. Именно семейството отнема свободата й. Уран е в знака на своето владение - Водолей. Луната винаги търси сигурност, а Уран мрази всичко сигурно. Опозицията между двете планети е позната и като аспектът на развода.

Квадратурата Слънце - Сатурн говори за една свръхвзискателност и е малко като ходене по тънък лед - винаги си много внимателен някой да не разклати основата, на която си стъпил.

# 1 349
С тези бисекстили , големи тригони и хвърчила,  виждам личност с много възможности, включително и в любовта. Луна съвпад Венера особено за жена е чудесен аспект, в съчетание с хармоничен аспект на Марс ; У на   7 -ми  в  5 -ти....
По -скоро трябва да се внимава от впускане в прекалено много връзки и съблазняване. Според мен, са препоръчителни повече здрав разум и контрол на личните чувства.

Общи условия

Активация на акаунт