Какво ни казват планетите тази седмица

• 145 676
  • 1 460
  •   1
Отговори
# 1 350
Много се впечатлих от вашите коментари. Мога ли да помоля, ако някой иска да каже, дали в този хороскоп виждате кармична връзка, и дали си струва да помагам усилия да бъда с този човек? Благодаря на всеки, който би отделил време.

# 1 351
  • SF
По -скоро трябва да се внимава от впускане в прекалено много връзки и съблазняване. Според мен, са препоръчителни повече здрав разум и контрол на личните чувства.

Да и така може да се тълкува това размиване на границите, характерно за Нептун като управител на 7-и дом. В карата са зададени аспекти към осите. Не са маловажни, но аз не работя с тях. Гледам аспектите между планетите и чак толкова хвърчила няма.
В картата има тригони и бисекстили, но има и опозиции, които говорят, че запазването на свободата за притежателя на картата е по-важно от обвързването му.

Не искам да говоря за човека, защото не го познавам, а за аспектите. Опозицията на Венера с Уран е склонна да вкарва във връзки, в които тоталното обвързване да е трудно осъществимо - връзки с обвързани, връзки от разстояние.... При всички положения, преценката за избора е трудна. Луната отговоря за потребностите ни, Венера за това, което харесваме и изборите, които правим, но срещу тях в 5-и дом е Нептун, който малко повече идеализира и слага на Венера розовите очила. Нептун е висшата октава на Венера. В тази карта двете планети са в опозиция. Ако бяха в квадрат, щеше много да я боли от погрешно направените избори. При опозиция сме склонни да обвиняваме другите, че внасят заблуда, фалшивост, неяснота в отношенията ни.
Хубаво е да дойдат отнякъде и потвържденията, за да не са голи думи.

# 1 352
http://prikachi.com/images.php?images/891/9354891R.png

Може ли да погледнете тази карта? Ще срещне ли човекът любов? Но не лъжовна, а истинска? Благодаря ви, моите разчитания просто не отговорят на действителността...
Да - ще срещне любовта,която му е отредена.Може да е партньор с  деца.

# 1 353
Управител на 7, в 5Д също означава и точно брак по любов.
Във връзка с Нептун в 5, който е У7, на картата дето обсъждате горе.

# 1 354
Вие сте машини! Доста добри прогнози и перспективи! Момичето е на 21 г. без един месец. И да, има хубава връзка с майката, но в момента живее далече от нея. Въпросът ми беше такъв, защото наистина се заблуждава и то често.
Благодарности!

# 1 355
  • София
Всички като малки сме се заблуждавали, не е кой знае какъв проблем.

# 1 356
  • Sofia
Само за днес засега от мен:

25 юни, понеделник - още в 7.30 часа сутринта Луната влезе в Огнения динамичен зодиакален знак Стрелец. Когато имаме Огнена Луна като сега, всички ставаме по-ентусиазирани, пламенни, енергични, спонтанни, изпълнени с хъс, жар и амбиция. Луната в Стрелец е оптимистична, подвижна, общителна, устремена към пътувания, пътешествия, нови територии, обучения, квалификационни курсове, учене на чужди езици и изследване на вечните истини за света и хората. Представителите на Огнените знаци /Овен, Лъв и Стрелец/, както и всички с Луна и/или Асцендент в някой от тези знаци, се чувстват отлично. Луната продължава да нараства и да се доближава до Пълнолунната си фаза. Пълнолунието този път ще е по оста Рак-Козирог. Слънцето в Рак ще бъде в точна опозиция с Луната в Козирог. Тази ос е оста на контраста между "вкъщи" и "на работа". От една страна стои стремежът към дом, род, семейство и близки, от друга страна - амбицията за професионални постижения и кариерен растеж. Как ще разрешите това противоборство зависи само и единствено от самите вас. Пълнолунието просто изостря необходимостта да вземете решение, да направите своя избор. Колкото по-хармоничен и отчитащ и двете гледни точки е, толкова по-добре. Вижте Слънцето, но чуйте и Луната Simple Smile В същото време не се пренапрягайте. Освежете съзнанието си с нещо приятно. Дайте простор и на подсъзнанието си. Спрете вече да му запушвате устата, образно казано. И така, подгответе се за интересни, пълни, предизвикателни летни дни и нощи! Времето ще бъде в синхрон с вътрешната работа - очакват се бури, дъждове, светкавици и гръмотевици. Притихнете и изчакайте да преминат. Или газете смело в локвите. Изборът е ваш. Последствията - също.

Хубава седмица от мен на всички! Flowers Hibiscus

# 1 357
Интересно пълнолуние се задава Mr. Green

Последна редакция: пн, 25 юни 2018, 13:59 от Г-жа Рамацоти

# 1 358
  • Sofia
Допълвам прогнозата си за ДНЕС с още нещо важно, което видях, а именно: Огънят в транзитната карта се засилва от положението на Венера в Лъв. Кипят страсти! Двете женски планети /Луната и Венера/ в огнени знаци говорят за буйни и пламенни емоции.

Последна редакция: пн, 25 юни 2018, 14:03 от vihrogonche

# 1 359
Аз съм със същата натална позиция, луна в рак, слънце в козирог и аксцендент стрелец.
Трябва да кажа, че това пълнолуние вече го усещам страшно болезнено.
Пълнолунието прави съвпад с транзитен сатурн, който пък от края на миналата година транзитира във първата декада на козирозите.
За пореден път не получих нещо, което искам отдавна и този път определено ме боли повече.
Писна ми от тези Сатурнови рестрикции.
Искам да се маха вече от там и да ме остави да дишам.
Юпитер е в скорпион натално и транзитно, но и той все наранен...изобщо не усетих положителното влияние на юпитеров възврат, надявям се от Ноември, когато отива в 12 дом нещата да се пооправят.

# 1 360
BlushBlushПривет, ако някоя от вас има време ще помоля да погледне тази карта, след две седмици ми предстои явяване на конкурс за работа която много искам, дали показва нещо такова картата? И естествено всичко друго което виждате ако може да ми кажете, ще ви бъда много благодарна.Blush

# 1 361
  • При децата ми
Колко интересно е станало тук! Карти, карти...

Добре, че отворих темата, защо са спрели да ми излизат известията!?

http://prikachi.com/images.php?images/891/9354891R.png

Може ли да погледнете тази карта? Ще срещне ли човекът любов? Но не лъжовна, а истинска? Благодаря ви, моите разчитания просто не отговорят на действителността...
Да - ще срещне любовта,която му е отредена.Може да е партньор с  деца.

И аз искам да ми каже някой така на мен! Че ще срещна любовта, която ми е отредена!

Успех Вихрогонче! Успех и на момчето ти!:four_leaf_clover:Flowers Four Leaf Clover
Разбирам те прекрасно! Миналата година и аз се пекох на този огън!

Последна редакция: пн, 25 юни 2018, 17:36 от Hrispa76

# 1 362
И аз се нареждам тук:grinning:

# 1 363
  • Sofia
26 юни, вторник - Луната е в Огнения Стрелец и днес, и продължава да расте. Чудесно аспектирана е от Венера в Лъв, точно както беше вчера. За съжаление е наранена от Нептун в Риби, който я прави по-уязвима откъм изпадане в заблуди и самозаблуди, от размиване на граници в отношенията и от всякакви действия на пристрастяване и залитане в крайности. Партньорствата, любовните връзки и брачните двойки са двойно застрашени от конфликти и/или разпад, възможни са също и финансови проблеми. Това е така заради точната опозиция между Сатурн в Козирог в 1 дом и Слънцето в Рак в 7 дом от една страна, и заради наранената Венера от Марс и Юпитер. Общо взето денят е напрегнат. Пазете се повече. Щадете нервите си. Вършете делата си с умерено темпо, въпреки че отвътре ще ви боцка да бъдете бързи и припряни. Утрешният ден ще донесе още повече напрежение, бъдете подготвени. Бурни дни!

# 1 364
Благодаря за прогнозата ,Вихрогонче! Ще видиш ,че след като мине всичко  около кандидатстването ще си кажеш-е, за това ли било всичко? Знаеш си- И това ще мине! Успех и късмет!

Общи условия

Активация на акаунт