Какво ни казват планетите тази седмица

• 145 861
  • 1 460
  •   1
Отговори
# 240
Всекиму според натала, както се казва  Grinning

# 241
Всекиму според натала, както се казва  Grinning
Правилно! При мен още при съвпада с АСЦ на 03.09 - спретнахме набързо едно уж освежително ремонтче...Юпитер ми е Г4 - което продължава,вече почти седмица  Joy Joy Joy

# 242
  • При децата ми
Добре де, на мен къде ми е Юпитер? Blush

http://i64.tinypic.com/2mdqxyw.jpg

# 243
Как къде   Rolling Eyes Натално в Телец, в 4 дом, а транзитния минава през 8 дом, Дева и приближава тригон към себе си  Peace

Последна редакция: сб, 10 сеп 2016, 14:05 от Full_Moon

# 244
  • Sofia
Астро Прогноза за периода 12-18 Септември 2016 г.

В понеделник Луната е в Козирог целият ден. Добро начало на новата работна седмица! Амбиция, желание за постижения, успехи и власт. Силно влияние на Земната стихия - ще сме настроени на работна вълна. У дома можем спокойно да се захванем с есенно почистване, с подреждане, ремонт или с правене на зимнина. В службата - да се възползваме от деловия планетарен фон, за да гоним задачите и проектите си. Слънцето и Меркурий съвпадат в Дева, като в същото време правят хармоничен аспект с Луната и Плутон в Козирог.

Във вторник още в 0.31 ч. Луната влиза в неподвижния въздушен знак Водолей, като последователно прави хармонични аспекти с Юпитер, Сатурн и Венера. Отлично ни се отразяват срещи с приятели, общуване в социалните мрежи, занимания с електроника и високи технологии. Денят е подходящ за всякакви практики за засилване на женската енергия. Прозорливост, интуиция, хуманност.

В сряда Луната остава във Водолей цял ден. Запазват се тенденциите от предходните два дена, като се образуват и нови астрологични фигури, в които взема участие Луната, а именно два бисекстила. В тях са включени планетите Луна-Марс-Уран и Марс-Венера-Луна. Ако ще се случва нещо по линиите на активността, нестандартността, внезапността, любовта, парите, страстта, изкуството, то сега е моментът. Ще се чувстваме окрилени да бъдем дейни, да действаме смело и с размах, да обичаме пламенно, да творим, да разбираме нещата в дълбочина. Според мен денят е много хармоничен и силен за всички ни.

Четвъртък, 15 септември - честит първи учебен ден на всички ученици, да им върви по вода! А ще им върви по Вода Simple Smile защото още в 5.27 ч. сутринта Луната се потапя в подвижните водни Риби. Всички ставаме някак меки, нежни, благи и чувствителни. Разбиращи и съпричастни. Емоционални и състрадателни. Интуитивни и адаптивни. А Марс и Венера са в символична целувка и са добре аспектирани с Уран - любов и страст, гарнирани с щипка неочакваност и нестандартност. Определено днес няма да ни е скучно!

В петък целият ден Луната е в Риби. Прави съвпад с Нептун. Много нежна и фина вибрация! Две женски планети в най-женския знак. Силна интуиция, чувствителност, емоционалност, но и склонност към пристрастявания, към илюзии и изпадане в самозаблуди. Днес е добре да бъдем по-внимателни, тъй като Луната е в напрегнат аспект с Меркурий, Слънце, Сатурн и Марс, а това може да доведе както до вътрешно неспокойствие, така и до остри междуличностни конфликти. Все пак днес е Пълнолуние, а точната му фаза е в 22.11 ч. вечерта, по оста Риби-Дева. Ще бъдат активни темите на служенето на други хора, на грижата за здравето и хигиената. По време на пълнолуние е добре да направим хранително разтоварване.

В събота все още сме под влиянието на Пълнолунието от вчера. Въпреки че днес е големият християнски празник Вяра, Надежда, Любов и майка им София, денят е работен. В 7.27 ч. сутринта Луната влиза в кардиналния огнен знак на Овена и цялата атмосфера се променя осезаемо. Активност, инициативност, смелост, пламенност, оптимизъм, борбеност и ентусиазъм. При такъв мощен енергиен устрем на човек му е трудно да стои мирно и спокойно. Денят е подходящ за спорт, движение, динамика, за храбри действия, за дела. Единствена спирачка може да се окаже опозицията на Луната с Юпитер във Везни. Възможно е да възникнат съмнения, колебания, изчаквателна позиция. Нормално е, не се притеснявайте, повече шансове ще има по време на утрешния ден.

В неделя Луната целият ден е в Овен. Тенденциите от вчерашния ден се запазват. Днес е точната опозиция Луна-Венера. Ако сте жена и имате да изглаждате някакви недоразумения с майка си или с дъщеря си, не е сега моментът за това, отложете за друг ден. Възможно е също така една част от вас да ви дърпа към едно поведение, а друга част - към друго. Например майката във вас да ви казва, че ще бъде добре да изведете на разходка детето си, а дамата във вас ви шепти, че един час разкрасителни процедури ще ви се отразят чудесно. Като цяло обаче, въпреки че все още има доста напрегнати планетарни аспекти, вечерта след 21 ч. ще са налице и няколко силни хармонични, като например съвпада на Луната и Уран в Овен, секстила на Марс и Венера, и тригона на Марс с Луната и Уран.

За цялата седмица са характерни следните планетни позиции:

Продължаваща Тау-квадратура в подвижните знаци Дева, Стрелец и Риби, което води до повишено напрежение, засилване на стреса и риск от междуличностни конфликти. Застрашени са предимно представителите на знаците Дева, Стрелец и Риби, както и хората с такива Асценденти или Луна в тези знаци.

Хармоничен аспект между Меркурий и Плутон в Земни знаци. Хубаво е да обърнем внимание на финансите и амбициите си, на кариерното развитие и работата си като цяло. Можем да преживеем трансформираща дълбока промяна в сферата на словото, интелекта и общуването.

Марс, Уран и Сатурн в Огнени знаци действат добре заедно - мотивацията и оптимизмът са високи, като някои нови инициативи е възможно да се структурират и стабилизират устойчиво. Много от нас е възможно да почувстват известна потиснатост и забавяне, но е налице и златен шанс за бетониране на отдавна започнати проекти и дейности.

Меркурий е в Земната подвижна Дева, там той е в силата си. Умът ни е бистър, паметта - услужлива, речта - уверена, умерена и гладка. Сръчността се засилва, както и всякакви таланти, свързани с реда, практичността, интелекта, любознателността, търговията и склонността към пътувания. Меркурий е в спокойната уравновесена Дева чак до 7 октомври 2016 г., като е в ретроградна фаза до 22 септември.

От миналата седмица Юпитер е във Везни. Там той се чувства по-свободно, отколкото в Дева. Ще транзитира в знака на партньорството, брака и хармонията до 10 октомври 2017 година. Достатъчно време, за да преживеем разцвет и съживяване в тази област. Може би доста хора ще си отдъхнат. Тези, които са сами, е възможно да намерят подходящ за тях любим човек. Тези, които имат проблемни връзки, да намерят решение и изход, удовлетворяващ и двете страни. Представителите на зодия Везни ще почувстват свеж полъх в живота си и личните си изяви, такова приятно раздвижване могат да усетят и хората от другите въздушни знаци /Близнаци и Водолей/, както и тези, чиито Асценденти или Луна се намират в тези три знака, приютени под топлата голяма Юпитерова прегръдка. Неслучайно Юпитер е наречен от астролозите Големият Бенефик. Това е планетата, която носи късмет, разширение, експанзия, успех и щастие.

С пожелание за прекрасна нова седмица,

Hug Hug Hug

Последна редакция: пн, 12 сеп 2016, 09:07 от bubanka

# 245
Най-същественото астросъбитие за седмицата си остава Лунното затъмнение (частично),което ще може да се види и от България при безоблачно време около 21ч 50 мин (за минутите не съм сигурна).
Астрологично то се случва в 22ч 05мин  в 24гр.20мин по оста Риби/Дева.Считам,че Луната е по-силната.
Тя е в съвпад с Хирон,мъдрецът ,лечителят и учителят на всички богове.Хирон е показател в хороскопа
за онова нещо,от което ще страдаме цял живот,но и от което ще се учим на мъдрост и лечение.Хирон
може да ни покаже и нестандартни начини за промяна,стига да успеем да разберем същността му.Някои колеги казват,че Хирон е парче материя,която се рее безполезно из космоса,но аз не споделям това.Астероидът Хирон има същата по вид орбита като Плутон - елипса,като и двете космически тела са задържат най-дълго в Телец.Хирон е и връзката между Сатурн и Уран (сега е по-близо до Уран,т.е. до "боговете").Затова този съвпад на пълната Луна с Хирон считам за важен що се отнася до болката в душите ни,особено в Риби - тя си е наша,вътрешна болка,несподелена,скрита.
Но явно няма да остане такава - Марс образува тау-квадратура към светилата и ще извади всичко на показ.Ще си кажем какво ни тежи(пък дори и само да го напишем) и така ще се излекуваме.Квадрату
рите са марсови аспекти и ще бъде много трудно да удържим собственото си его.Може би пък е дошъл момент да изясним наболели въпроси (имаме все още квадрат Меркурий/Марс,макар и разпадащ се) и да се отървем от недомлъвки.Но,всичко трябва да премислим,премерим и да подходим
с необходимата доза емпатия и към другия,ако сме решили да се изясняваме силово.Все пак Луната е
в Риби - най-чувствителния,най-предания,най-мъдрия,но и най-греховния знак.Остава да разчитаме на Венера във Везни,която със своя секстил с Марс,може да донесе желаната добра обстановка ( (Асцедентът на Пълнолунието за София е в Телец - управител Венера).Все пак е петък,ден на Венера
и затова да се помъчим да бъдем добри.

Последна редакция: вт, 13 сеп 2016, 09:54 от Титания

# 246
Хирон е показател в хороскопа
за онова нещо,от което ще страдаме цял живот,но и от което ще се учим на мъдрост и лечение.Хирон
може да ни покаже и нестандартни начини за промяна,стига да успеем да разберем същността му.

Да, още сега се убеждавам в това ...

# 247
Всъщност Марс е символ на първичния инстинкт и може би ще действаме неразумно с цел да нападнем
за да се защитим ,като включим агресивно своето его(Слънцето ) и емоциите си ( Луната ).Чувствата
 ( Венера )някак си могат да тушират ситуацията,но и да я подсилят адекватно ( Венера секстил Марс )
или съвсем изненадващо ( Венера опозиция Уран ).Трябва да отбележим и положителния аспект тригон между Уран и Марс,но все пак нещата са огнени Simple Smile.

# 248
може да ни покаже и нестандартни начини за промяна,стига да успеем да разберем същността му.

Пълната Луна ще освети Хирон и може би ще ни покаже ясно какво имаме там .Затъмнението пък може
да активира онова нещо в хороскопа на всеки един от нас,което до сега не сме видяли или да завърши
делата по предходните затъмнения по линията Дева/Риби.

# 249

Пълната Луна ще освети Хирон и може би ще ни покаже ясно какво имаме там .Затъмнението пък може
да активира онова нещо в хороскопа на всеки един от нас,което до сега не сме видяли или да завърши
делата по предходните затъмнения по линията Дева/Риби.

Благодаря, Титания, дано да е за хубаво Simple Smile  Praynig

# 250
И аз така се надявам.Но този път Луната е откъм своя Южен възел ( за разлика от Новолунието на 01.09,
което беше откъм СЛВ ) и очаквам нещата да са по-трудни,защото ще трябва да се обърнем към мина-
лото и да преоценим действията си.Всъщност обстоятелствата около нас и може би действията на други
ще ни накарат да направим това.И ,както изглежда,всичко ще е в унисон с ретроградността на Меркурий,който пък е в съвпад със СЛВ и така ще ни подкрепя.Слънцето също е откъм СЛВ.По принцип
ЮЛВ е "багажът", с който идваме в този живот и можем да използваме при необходимост.Понякога обаче,за да продължим успешно развитието си напред ( по СЛВ ),ни се налага да се върнем назад,да
"поровим" в този багаж,да извадим нещо недооправено,да го поправим ( позакърпим,поизперем и т. н.)
и да се усмихнем доволни и с чиста съвест.Разбира се,изразявам се метафорично.Просто понякога от дъното на душата си,интуитивно,знаем,точно къде сме сбъркали или какво ни пречи.Считам,че това Пълнолуние с Лунно затъмнение ще ни накара да приключим колебания,бездействие или безразличие.
Всичко зависи от мястото на това явление в нашия хороскоп.

# 251
И при мен е така, Пълнолунието е на Десцендент, в 7-ми дом, плюс съвпад с наталната ми Луна  Rolling Eyes Асц на Пълнолунието ми попада в 9-ти дом, съвпад с Марс, а Дсц в 3-ти дом, точен съвпад със Сатурн. Ще видим.

# 252
И при мен е така, Пълнолунието е на Десцендент, в 7-ми дом, плюс съвпад с наталната ми Луна  Rolling Eyes

Cъщото е и при мен.
Засега няма нищо необичайно, ще споделя ако изскочи нещо.  Peace

# 253
  • в 1001-та нощ
При мен е върху Вертекс/Антивертекс и имам събития  Peace

# 254
  • SF
А при мен е в Риби, в 5-и дом и прави съвпад с натален СЛВ и квадрат с натална Лъна в 9-и дом и К9

Общи условия

Активация на акаунт