Отново съм тук и ще продължа да пиша седмичните си прогнози за вас и дано да са ви от полза.
Йеееей.
На мен ми липсваха.
). Всички,които имаме планети в последните пет градуса на който и да е знак ще почувстваме тази енергия на огън и въздух,която обикновено ни носи нови,непредвидени ситуации ( при образуване на позитивни аспекти към натала ) или помита всичко ненужно ( ако аспектите са негативни).Може да се яви някой или нещо на пътя ни,което дълго ще бъде с нас. Малко разум в нещата внася тригона между Меркурий в Телец и ретроПлутон в Кози рог,но въпреки това,пак ще сме на вълна емоции и извън реалните неща ( Слънце в Близнаци в квадрат с Нептун в Риби).Това последното ще даде резултати малко по-късно
,но дано да е в областта на творчеството,безусловната любов и емпатията.Все пак днес е денят за радост,изненади и защо не късмет при хазартни игри.

. Тази седмица наистина е наситена с астросъбития,които ще успокоят обстановката в темите за любовта,комуникацията,семейството и просперитета.Имам предвид,че свършва заточението на Венера в Овен на 06.06 (утре),където тя четири месеца се бори да докаже себе си,да извоюва любовта като доблестна амазонка
,да защити правото си на разпределение на паричните средства . За всички нас най-труден бе април ,когато Венера от Риби попадна на квадратурата на Сатурн от Стрелец и стоя целия месец под нейно влияние - страдание,ограничение,безпаричие и без реални неща,особено несбъднати връзки и разпади на такива.Сега е под влиянието на Уран в последните градуси на Овен и сигурно ни се случват и добри неща - има тригон със Сатурн. Венера е изтощена и с нетърпение чака да се прибере у дома - в Телец,
. Това е!Предстои ни, мили дами, цял месец да се поглезим ,да си понапазаруваме
,да обърнем внимание на красиви и скъпи неща (който може да си позволи) или просто да отидем сред природата и да й се полюбуваме.
Препоръчани теми