Какво ни казват планетите тази седмица

• 145 246
  • 1 460
  •   1
Отговори
# 525
И аз имам въпрос . Този Уран добре ли ще действа на овните ако реши да си разчиства сметките и да започне нови неща .

3.Уран става ретрограден на 03.08 около 8 ч и 30 мин в 29-тия градус на Овена - уморен е от битки за лична свобода и себеизява  и доказване пред другите (опозицията на Юпитер във Везни непрекъснато изискваше все повече и повече в тази насока през 2017-та год.).Може би тази ретрофаза на Уран ( последна изцяло в Овен за следващите  80 год Simple Smile ) ще ни даде възможност да преразгледаме действията си за последните 6 години и да видим къде сме прекалили или не достигнали възможностите си ( Уран е преди всичко интелектуална планета,висша октава на Меркурий,макар,че Уран в Овен повече действа,а не мисли или още по-точно -  първо действа,после мисли,ако има време )..
Само ,ако и рожденият Уран на съответния Овен е ретрограден.Добре е да започне нещата след като транзитния Сатурн стане директен ,т.е след 26.08.Разбира се,всичко зависи от натала и от разни други неща - напр. сега квадратурата Юпитер/Плутон е крайно неблагоприятна за дела от юридически характер,също по-силните на деня няма да се съобразяват с "неписаните"правила в живота,т.е морала ще "куца".

# 526
Благодаря Титания . Много си мила
Погледах в интерпретацията на наталната си карта .
Не пише дали е ретрограден ,- само че Уран и Плутон са ми в първи дом . Ще изчакам 26 .. тогава пък Меркурий става ретрограден  .
Много е сложна тази астрология

Последна редакция: ср, 02 авг 2017, 08:48 от ***vasilena***

# 527
Не пише дали е ретрограден ,- само че Уран и Плутон са ми в първи дом . Ще изчакам 26 .. тогава пък Меркурий става ретрограден  .

Няма страшно - винаги отнякъде дебне спасение!!!

# 528

Няма страшно - винаги отнякъде дебне спасение!!!
Hug bouquet
Toчно от това имах нужда  Grinning

# 529
Защо седмицата ми започна толкова лошо в работата ...само неприятности ми се случват, ще продължи ли ълго този период PerseverePersevere

# 530

Е как да не пише. В повечето програми е обозначено. Ако планетата е ретроградна, до нея седи буквата "R".

# 531

Е как да не пише. В повечето програми е обозначено. Ако планетата е ретроградна, до нея седи буквата "R".
Мерси. Верно я има тази буквичка .Значи според препоръките ще действам .

# 532
  • София
Имам въпрос - искам да дам гласност на един казус. Искам да пиша до Господари на ефира или до разследващ журналист. Иска ми се действията, които ще бъдат предпривти от мен или др. инстанции да са ефектиени и резултатни. Този месец удачно ли е да го направя и кога?
Благодаря предварително!  bouquet

# 533
Ако целиш да постигнеш по-голям публичен резонанс, бих посъветвала да го отнесеш към съответната инстанция по време на растяща Луна, особено между първа четвърт и пълнолуние. Даже около предстоящото лунно затъмнение би било удачно може би, предстои след броени дни – на 7 август. Разбира се това го казвам в абстракция от твоята натална карта, говорим за влияния на мунданно ниво.

Меркурий вече е навлязъл в ретроградна сянка, понякога и стационарните му фази изиграват такава роля. Но по-силен би трябвало да е ефектът при обръщане от ретроградно към директно движение. Ако се стартира при обръщане в ретроградно, има вероятност целият процес повече време да се проточи. От друга страна, щом се ангажира и разследващ журналист, ретроградната фаза на Меркурий не е за подценяване, в това отношение би била подходяща. Могат да изплуват на повърхността някои неудобни истини и факти, ако това ти е целта. А за разгласяване на неприятни неща двете затъмнения през август биха били подходящи. Те имат свойството да пораждат по-силен и дълготраен резонанс, особено ако се привлича публично внимание, ако има някакъв скандален елемент.

# 534
Имам въпрос - искам да дам гласност на един казус. Искам да пиша до Господари на ефира или до разследващ журналист. Иска ми се действията, които ще бъдат предпривти от мен или др. инстанции да са ефектиени и резултатни. Този месец удачно ли е да го направя и кога?
Благодаря предварително!  bouquet

Не е добре поне още два месеца докато се разпадне квадратурата Юпитер/Плутон и опозицията Меркурий/Нептун.

# 535
А ако въпросът не търпи отлагане за няколко месеца?

За нещо злободневно може да се избере Меркурий в аспект с Марс. Още по-добре напрегнат, ако наистина търсим отзвук, резонанс, разтърсване, да се вдигне шум. Този аспект доста нахъсва – и за журналя е действащ, и раздвижва информационното поле. Нали не чакаме благодат да се излее и да капе мед от устата на ТВ водещия, ако се хванем за някое тригонче или секстилче?  Mr. Green

# 536
  • София
Благодаря на Sotis и Титанияза отговорите и насоките!  bouquet bouquet bouquet

# 537
Наближава нова седмица от 07.08 до14.08 ,в която има само две основни астросъбития,но пък какви!
1.Това ,разбира се, е Пълнолунието във Водолей в 16 гр.,придружено от Лунно затъмнение,видимо от България от 21ч и 20 мин до края му в 23 ч и 51 мин.Общо явлението е с продължителност  5ч и 1мин.,но за нашата територия е "отредено" само горепосоченото време. Луната ще бъде скрита в долната си част.Това е астрономическата проява
на събитието,за нас е особено важна астрологическата. Това явление е изключително ПОЗИТИВНО аспектирано,
даже и опозицията на Марс считам за допълнителен тласък и енергия. Има творчески аспекти с ретроУран,Венера,
както и тригон с Юпитер.Съвпадът на Луната с ЮЛВ  ще ни върне към изоставени,забравени и загърбени проблеми свързани с темите за жената,майката,сестрата,приятелката,децата,съпругата,психиката,емоцията,дома,семейство,
имоти и онова,което Луната управлява в личния ни хороскоп.Но най-важното място е наталния дом,където се намира това явление и какви аспекти прави с наталните планети. Ако соларната ви карта е с Асцедент Рак,може да видите и в нея,къде попада това Пълнолуние с Лунно затъмнение. Явлението е от вида  " всяко зло - за добро". Приемете го като НЕОБХОДИМОСТ за разчистване на назрели проблеми по гореизброените теми, дори и да ви е безкрайно "тегаво", неприятно , тежко,обидно дори, но сега е времето за решаването им. Разбира се, добре е инициативата да дойде от друг,а вие да приемете предизвикателството.Може би само Водолеите или тези от нас с много планети във Водолей ще проявят смелост  ( не изключвам и Лъвове да попаднат в тази категория). Принципно това събитие се тълкува като момент,в който трябва нещо да дадем, доброволно или не,нещо ще ни се отнеме ,но не за да бъдем ощетени( сигурно така ще се почувстват някои от нас),а за да бъдем освободени.
2.Второто събитие е обръщането на Меркурий в ретро посока на 13.08 ( неделя ) в 3 ч през нощта в 12-тия гр. на
своя знак Дева.

# 538
Благодаря, Титания!

Скрит текст:
Нямаше ли тема за тълкуване на сънища? Сънувах нещо, което ме разстрои, а не мога да я намеря.

# 539
http://astroanalitik.eu/
Може би, да намерите полезни неща за себе си.
Благодаря за откровената реклама! Сигурно на някой ще му е полезно.

Общи условия

Активация на акаунт