Сполучливи имитации на маркови парфюми - 15

• 122 182
  • 731
  •   1
Отговори
# 555
  • Бургас
Заг се намира срещу централния офис на ДСК/срещу подлеза/

# 556
  • Бургас
Момичета от Бургас, оказах се на море тук. Видях магазините на Баргело и Рефан на голямата търговска улица. Може ли да ми кажете къде е Заг Зодиак? Не съм много ориентирана, но бих се опитала да го намеря ако е някъде тук. Гледах на картата, но не се ориентирах.  Blush Ако е далеч ще видя в Баргело дали ще избера нещичко. Не съм ги пробвала тях. .   bouquet
Не е далеч Заг, точно в центъра е, но в пресечка, както ти е писала и Брайт. Когато си на главната улица Александровска, попитай да те насочат към подлеза на Операта. Магазинът се намира в дясно от подлеза. Мисля, че адресът беше "Климент Охридски" 3.  Peace

# 557
Здравейте всички любители на парфюмите Sunglasses!
Чета ви от доста време и днес "въоръжена" със списъче с препоръчани от вас имитации на маркови парфюми се мушнах в Bargello в Плевен.
Харесах си много изпълнението на Том Форд - Табако ванила и Ланком Хипноуз.
За следващия път съм си набелязала също така Sexy Amber Michael Kors и Estée Lauder Modern Muse .
Та в този ред на мисли бих искала да попитам тези от вас, които са купували мъжки имитации от Баргело кои са сполучливи и трайни.
 bouquet

# 558
С  Модерната Муза няма да сбъркаш,имам го от пролетта много траен и приятен,свеж аромат.

# 559
Мерси ! Hug След малко ще се разходя и ще търся.

# 560
Рефанския la vie est belle (№ 034) само на мен ли ми изфиряса след 30 минути? 30 мл. с 30 капки е, нещо ме съмнява леличката да не би да ми капе водичка  Thinking

# 561
  • Бургас
При мен Рефанския la vie est belle беше бетон!Възможно е да ги разреждат.

# 562
много ти благодаря за това ,че веднага се отзова с отговора си,убих се да ти търся поста Joy,а може ли да ми кажеш на кой е най добрата му имитация Hug newsm51
,търсих из нета Arome Arthes Seduction Jeanne Arthes,никъде из сайтовете няма розовия,само жълтия и синия,къде мога да го открия
[/quote]
 Grinning, Елиза, това Е имитация, което ти казах, че ползвам. Оригинала е този:
http://www.fragrantica.ru/perfume/Thierry-Mugler/Angel-704.html
А ето от тук:
http://pesteliv.com/search.html?phrase=arthes+seduction
може да се купи парфюма, който ползвам аз и за който говорих, че е много добра имитация на оригиналния парфюм. Аз именно от този сайт си го купих. Peace
Момичета, още съм под впечатленията на LR....
Ето тук могат да се разгледат парфюмите им:
http://www.fragrantica.ru/designers/LR.html
Онези, които аз успях да оприлича /разпозная/ са следните:
Bruce Willis  - Визит – Азаро – мъжкият
Lovingly – Премиер Жур – Нина Ричи
Eau De Glamour – Ейлиън - Мюлер
Harem – Ангел – Мюлер
Valencia – Нилските градини - Хермес
Hawaii – Венеция – Лаура Биджоти
Martinique – Жадор – Диор
Singapore – Джууп! - мъжкият, розовият
Marbella –  Коко Мадмоазел – Шанел
Heidi Klum – Шанел 5 - Шанел
За жалост не можах да зацепя кои са някои, които МНОГО ми допаднаха, ако някой знае или се сети - нека да подскаже:
"Beauty queen" - ?????
мъжкият "Monaco" - ?????
"Rockin Romance" - ????
"Heart & Soul" - ????
мъжкият "Stockholm" - ????
"The collection - 02 Eau De Beaute" - ????
"The collection - 01 Eau De Style" - ????
"Dreams - Heidi Klum" - ????
и мъжкият "Jungle Man" - ????
Ако изобщо някой може да се справи с тази непосилна задача - вие сте!
 Grinning  Hug  Peace

# 563
solar_fields , а къде могат да се помиришат тези парфюми и каква е цената им?

# 564
  • Deutschland
LR са като Ейвън и Орифлейм. Гледаш каталози от представители и поръчваш.

# 565
  • в къщи
разбрах още преди ,че това е имитацията Grinning,благодаря за сайта,исках да попитам на Рефан ли ,на заг ли или или на парфен са най сполучливи имитации на Angel na mugler Joy bouquet

Последна редакция: чт, 04 авг 2016, 20:08 от bubanka

# 566
solar_fields , а къде могат да се помиришат тези парфюми и каква е цената им?
Аз мирисах и пръсках от кутия с тестери - всеки около 2-5 мл. Цените ...не са добри, ако приемем, че са имитации /така ли е не мога да твърдя 100%, поне не и за всички техни парфюми/, цена от 30 лв.за 50 мл не е добра цена. От друга страна още го мисля това: добре де, как може известни /МНОГО известни/ хора да си сложат имената под....имитации?  Thinking

разбрах още преди ,че това е имитацията Grinning,благодаря за сайта,исках да попитам на Рефан ли ,на заг ли или или на парфен са най сполучливи имитации на Angel na mugler Joy bouquet

Не знам, честно казано не съм голям фен на Ангел...Както казах - това, розовото от сайта ме удовлетворява на 100%, но степента на приликата с оригинала не мога да твърдя каква е. Хваната е идеята, има дълбочина и развитие, трайността е чудесна...В руската Фрагрантика го посочват като "най - добрата имитация на Ангел".
 Peace

# 567
  • София
Solar, помагам с тези:
Beauty queen - Today Avon
Rockin Romance - D&G Light Blue
Dreams - Heidi Klum - Kenzo Amour
eliza1972, имитацията на D&P на Ангела е много добра.  Peace Пробвай нея.

# 568
Solar, помагам с тези:
Beauty queen - Today Avon
Rockin Romance - D&G Light Blue
Dreams - Heidi Klum - Kenzo Amour
eliza1972, имитацията на D&P на Ангела е много добра.  Peace Пробвай нея.

Това мога да го потвърдя и аз като голяма почитателна на Angel...Версията на Ди едн Пи е най - добрата, на която съм попадала. Изключително близка до оригинала, с чудесно развитие, много наситена и с трайност над 8 часа.

Тази версия, която се коментира в постове не я знам. Тя е по - бюджетна. Ако имам възможност, бих я пробвала с интерес.

# 569
Здравейте всички любители на парфюмите Sunglasses!
Чета ви от доста време и днес "въоръжена" със списъче с препоръчани от вас имитации на маркови парфюми се мушнах в Bargello в Плевен.
Харесах си много изпълнението на Том Форд - Табако ванила и Ланком Хипноуз.
За следващия път съм си набелязала също така Sexy Amber Michael Kors и Estée Lauder Modern Muse .
Та в този ред на мисли бих искала да попитам тези от вас, които са купували мъжки имитации от Баргело кои са сполучливи и трайни.
 bouquet

Общи условия

Активация на акаунт