В момента чета...47

• 78 159
  • 731
  •   1
Отговори
# 660
  • София
"Кръгът"

Време, в което всички живеят повече в профила си в социалната мрежа, създадена от голяма корпорация, "целяща" един съвършен свят без престъпления, отвличания и болести и в пълна прозрачност.

Много детайлно е описано всичко и изглежда страшно реално сякаш е на път да се случи и с нас.
Героите са млади хора, но тийнейджърите не знам дали ще я харесат. Може би ще се  припознаят и няма да разберат смисъла.

Лу, аз не съм много по писането. Нямаше нищо друго да си взема за морето, анотацията отзад не казва абсолютно нищо, но книгата ме увлече орт първата страница.

# 661
Аз си направих тотален шах и мат..
След прекрасната Дона Тарт прочетох "Човек на име Уве" и сега мъча и "Баба праща поздрави и се извинява"
Бях ги купила от някакво намаление на Сиела и само те бяха непрочетени в библиотечката ми обачеее, честно не разбирам какъв е целият този шум покрай тези книги!
Според мен са страшно прехвалени, стилът на писане на автора не струва, а той продължава да бълва книги Tired

# 662
Тези дни явно се е завъртяла интересна дискусия. Относно Споделен живот съм гледала само филма и смятам книгата да не я чета, но съм набелязала Домашни правила от автора. По между другото ми е интересно книгата и филма па един и същ начин ли завършват? Някой запознат да драсне в едно спойлерче  Peace
Довърших Лекари на Сийгъл. Оценката ми е 3/5*. На места ми беше интересна, на места скучна. Втора част ще я пропусна.
Започнах преди два дни Момичето, което бях и съм я преполовила. Първата част в книгата, където действието се развиваше в миналото някак ми бе по-интересна. Продължавам я смело. Като цяло Мойс ми допадна като начин на писане.
Все още не съм взела решение с коя на Стайнбек да продължа, пък и ме чака Бабата на Бакман, Забравените от небето , Болница в края на града, Окончателна диагноза и Алексис Зорбас   Crazy #Crazy ooooh!

# 663
Sparks може ли отзив за Окончателна диагноза след като я прочетеш
Благодаря предварително

# 664
  • Mostly in my mind
След Дона Тарт няма как Уве или Бабата да ни се сторят някакви литературни шедьоври.  Joy Факт е, че Бакман пише простичко, с не голям запас от думи. Леко четиво. Някои точно за
това го харесват. Неангажиращо.   Различни хора. Simple Smile

# 665
Благодаря предварително

Не съм Спаркс, но Окончателната диагноза на Хейли ще ти хареса, ако обичаш книгите на медицинска тема. Хейли е един от любимите ми автори, наред с Кронин и др

# 666
В момента чета поредицата "Преживяно".
"Девиците от рая"- 5* от 5*, невероятна.
"Казвам се Салма"- ох, и тя ми хареса!

# 667
Благодаря предварително

Не съм Спаркс, но Окончателната диагноза на Хейли ще ти хареса, ако обичаш книгите на медицинска тема. Хейли е един от любимите ми автори, наред с Кронин и др
О супер , точно такива харесвам , ще си я метна на четеца да я прочета Blush Blush
Мерсиии Blush Blush
А мога ли да помоля тогава , ако сте чели други книги на медицинска тема , да ми препоръчате Blush Blush
Благодаря предварително Heart Eyes Blush Blush Hug

# 668
dadka95, "Цитаделата" на Кронин е много хубава.

# 669
dadka95, "Цитаделата" на Кронин е много хубава.
Hugмерсии

# 670
  • Бургас
В момента чета поредицата "Преживяно".
"Девиците от рая"- 5* от 5*, невероятна.
"Казвам се Салма"- ох, и тя ми хареса!
Авторите  Thinking

# 671
  • на последния етаж
А мога ли да помоля тогава , ако сте чели други книги на медицинска тема , да ми препоръчате Blush Blush
"Пътят на д-р Шенън", Кронин

# 672
Мерсии Heart Eyes Hug Hug Hug

# 673
Добавям Лекари на Сийгъл и Болница на края на града

# 674
  • Ямбол
Добавям Лекари на Сийгъл и Болница на края на града

"Галактическа болница" - https://chitanka.info/text/424-galakticheska-bolnitsa , ама е фантастика  Peace .

Общи условия

Активация на акаунт