За правото на лично пространство

• 25 937
  • 419
  •   1
Отговори
# 15
Да много е гадно да ти се ровят,и аз много се дразня от това а пък и това какво мисля си е лично моя рабора и независимо дали съм го казала или не аз си го мисля и вече имам мнение.

# 16
  • Sofia
Да много е гадно да ти се ровят,и аз много се дразня от това а пък и това какво мисля си е лично моя рабора и независимо дали съм го казала или не аз си го мисля и вече имам мнение.

Лелеее... Crazy

# 17
така де, така
съпругът в случая също има мнение.

# 18
Разбирасе,че има но чак да заплашва заради едно изказване...
Ами аки тя постави ултиматом щом ровичкаш тръгвам си.Незнан но просто не е редно и не е правилно.

# 19

И така, да обобщим - всеки мъж, който наднича в личното пространство на жена си - да бъде напуснат, или изхвърлен моментално! В обратния вариант - ако открием нещо в телефона на мъжа - пак да го изхвърлим моментално! бг-мама логика  hahaha

точно така  Crossing Arms

той рови, после решава да я напуска заради една плюнка срещу мамчето му, а накрая тя виновна и се извинява - сори, ама е космически нередно  Crossing Arms
реално не бих напуснала мъж заради такова нещо /ако е еднократно/, но такъв скандал ще му врътна, че светът ще му се види тесен и изобщо за нищо няма да се чувствам виновна  Mr. Green

пп върни поне двойнито d - така все едно не си ти  Laughing

# 20
На мен ми е интересно какво толкова е изръсено по адрес на свекървата, че чак багажи се стягат.

# 21
  • Sofia
На мен ми е интересно какво толкова е изръсено по адрес на свекървата, че чак багажи се стягат.

Може би не е нещо маловажно.

# 22
Що за наглост да ти заяви, че ти е ровил в телефона и на всичкото отгоре да иска да коментирате кореспонденцията ти! Кажи му, че към всичко, което е прочел за майка си, може да се добави и това, че не го е научила да не рови в чужди вещи. И му се разсърди, за да си знае за друг път. Също така си сложи парола на телефона.
Не мога да понасям такива неща - ровене в телефона, пощата и следене от какъвто и да е характер. Държа много на личното пространство и дори на детето си не ровя в телефона, как ще си имаме доверие, при положение че се проверяваме? Човек, който рови в чужд телефон, че и държи сметка за прочетенето, дето не е негова работа, иска да вземе свободата на другия, а с това компромиси не може да има, освен ако не ти харесва да си несвободен.

# 23
  • Deutschland
Слагай парола на телефона. Баси, явно честта на мамчето е сериозно засегната

# 24
И няма да е лошо да ти се извини за нахлуването в личното ти пространство.

Тъй, тъй... Чат с мама по адрес на свекървата – лично пространство.
Чат на мъжа с колежката – не е лично пространство, така ли?  Mr. Green
Е, откъде да знам? Когато някой изпищи и по тази тема, ще се размисля дълбоко.

# 25
Не допускам лично пространство в семейни отношения. Колкото е повече, до толкова по-големи проблеми води.
Напълно открити отношения и който не го устройва навреме да се спасява.

# 26
Аз имам парола + отключване с докосване с палец. Веднъж мъжът ми искал да проведе спешен разговор, обаче му паднала батерията и след безуспешни опити да влезе в телефона ми заяви, че ще ми отреже палеца и ще си го закачи на врата, за да може всеки път да отключва телефона. Така че му казах паролата-ами искам да съм с два палеца.

# 27

Тя и да сложи, той ако иска може да я накара да му я каже и пак да и вземе телефона. Говоря от личен опит. Преди време и на мен най-редовно ми се проверяваше телефона /ако не го давах доброволно, ми се взимаше насила/ и до ден днешен не знам защо  Rolling Eyes

# 28
Не допускам лично пространство в семейни отношения. Колкото е повече, до толкова по-големи проблеми води.
Напълно открити отношения и който не го устройва навреме да се спасява.

Т.е. ровиш в телефона на мъжа си? И на детето си? Ужасно. Да не ровиш в чужди вещи, не означава, че отношенията не са открити, означава, че просто не вярваш на човека до себе си и имаш нужда да го проверяваш, за да си спокойна. Както и да се нарече това нещо, си е чисто и просто недоверие.

# 29
Ползвам ги, да. Като искам да звънна го правя свободно. Не го считам за лично пространство, а за обикновен апарат за разговор. Ако ми се наложи и ще ровя. Мъжът й не е ровил без повод, а за да знае кой е човекът до него. Явно има много неизказани неща м/у тях. Хубаво е първо да ги обсъждат, пък после да се солят пред трети лица.

Общи условия

Активация на акаунт