Слънцето все по-силно грее, в коремчето на мама ОКТОМВРИйето лудее! - тема 5

• 50 668
  • 731
  •   1
Отговори
# 195
Аз да си призная освен количката и аксесоари към нея, друго не съм купувала още. Поръчала съм леглото и скрина, но те ще са готови след месец. Тогава ще направя още някои покупки, защото ще съм 28-а седмица и ще ми е по-спокойно. Пък и с такъв кеф ще си ги гледам и подреждам Heart Eyes

# 196
Голямо мамче, не си само ти. Аз също съм забранила и няма да купуваме нищо преди 30-32 най-рано. Докато не съм сигурна, че имаме добри шансове за оцеляване няма да пазарувам. А то и да искам да обикалям магазини е невъзможно, та се надявам да издържа докато ми разрешат и тогава.

# 197
И аз не съм започнала с покупките още.
Иначе вече съм започнала със списъчето:)

# 198
Аз гледам дрешки,одеалца и т.н. и следващата седмица ще пазарувам,но не за мен а за сестрами,терминът и е 02.08,та подаръци ще копувам за бебо,а и за нея нощници за кърмене.

# 199
  • София
Кристи, честита количка! Пожелавам ви все в приятни разходки да ви придружава! Аз още нищо не съм пазарувала, но днес ходих на проучване за едрите покупки - разглеждахме колички, легла и скринове. Засега съм се спряла на следните неща - количката да е 3 в 1, а за легло вероятно ще взема преносимите платнени кошарки на 2 нива. Голям напредък, а  Mr. Green?

# 200
Аз също още нищо не съм купувала. В тези жеги никак не ми се обикаля, но смятам до месец да почна с покупките. Трябва да си изясня какво точно ще ми трябва на първо време и с това да започна. Не ми се иска всичко да става в последния момент, а все си казвам, че има време. С избора на количка сякаш ще ми е най-трудно, защото нищо не мога да си харесам. Бяхме гледали в няколко магазина и в интернет. Набелязала съм си няколко модела, но нищо кой знае какво ooooh!
И така, момичета. Днес поне беше малко по-хладно (при нас) и бях на дълга разходка. Много ми е приятно ходенето. Все си мислех, че ще ми натежава бебчо вече, но няма такова нещо. Пък и съм сигурна, че и на него му е приятно да го разхождам. Laughing Heart Eyes

# 201
Кристи,честита покупка Simple Smile ние също купихме количката,преди нея бях взела чорапки и шапчица,официално потвърдено е ,че чакаме девойка Simple Smile

# 202
smiley_flower, аз станах разногледа от обикаляне Sick То гледане, то бутане, то пробване, въпроси, обяснения, сгъване, разгъване...луда работа, На всичкото отгоре на картинка изглежда едно, в действителност съвсем друго. Много зависи и на какъв консултант ще попаднеш, колко ще е в час и колко ще му се занимава да намерите най-удачното за теб.

Изи, видях в другата тема, че ще сте с дама Simple Smile Вие каква количка взехте?

# 203
  • София
cristi, ти в кои магазини остана доволна от консултантите за колички? Аз днес попаднах на една изтръпнала девойка във Вис Виталис на Симеоновско - хич не й се работеше и обясни съвсем бегло няколко характеристики, които и без друго знаех. А имаха модели за по 1 500 и отгоре лева, хич не се постара да спечели един лесен неориентиран клиент.

# 204
Хм, точно там ми обърнаха много внимание - една слабичка девойка и едно момче. В Дундьо в Младост също бяха страхотни. Не знам защо така се е получило във Вис Виталис newsm78

# 205
Кристи,взехме Стоки,колебаех се между нея и Бебе Конфорт,но Стоки надделя,надявам се да я използвам и за второ Laughing

# 206
Гледах ги и аз Стоки, но ми се сториха много скъпи Embarassed Със здраве да я ползваш с две, че и три дечица Hug

# 207
Мерси Hug да ти се връща,на всички пожелавам поне две бонбончета Hug

# 208
И аз не съм обикаляла и не съм купувала нищо. Мъж ми вика, че е рано, да станело септември. Иначе кошарката, която си бях харесала е намалена в Хиполенд, та може и да се изкуша.

# 209
Аз още нищо не съм купувала, само разглеждаме, предимно онлайн... Вчера решихме да поразгледаме вече "на живо" и да си призная, тотално ми се смени нагласата Simple Smile И ние бяхме във Вис виталис и като "напипахме" няколко модела, увеличихме бюджета и сега сне на вълна Jane muum... Имат намаление до края на месеца и са малко над 1000лв. Чака ММ да си дойде и ще идем в още един магазин днес. Дори и да не я купуваме тия дни, нямам търпение да се спрем твърдо на нещо и да почна да мисля за други неща, че се чувствам зациклила Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт