Слънцето все по-силно грее, в коремчето на мама ОКТОМВРИйето лудее! - тема 5

• 50 674
  • 731
  •   1
Отговори
# 225
АMAEBG, добре дошла!
Честито за новите придобивки и със здраве да си ги ползвате!

# 226
AMAEBG, добре дошла Simple Smile Спонтанно забременяване с разнояйчни или ин витро?
Ами малко оплетена история, реших да даря яйцеклетки, след манипулацията изчакахме 5 месеца и си направихме опит за второ бебе, но се оказа, че вместо едно се сдобих с 3. В 9-та седмица единия ембрион спря развитие и ги редуцирахме на две бебета. По-скоро бебетата са в резултат на така нареченото "ехо" от стимулацията.

# 227
Ехаааааа, много хубава история Heart Eyes

# 228
Честити колички! Много са хубави!
Аз все се заглеждам по колички, когато се разхождам, все едно съм на модно ревю  Laughing
Тази вечер ми е адска жега и вече се изкушавам да пусна климатика, но не смея. И хем прозорците са отворени. Не стига че е неудобно да се спи, ами е и горещо. Хайде, оплаках се.
Желая ви лека и спокойна нощ!  Heart Eyes

# 229
Аз съм 24/7 на климатик. Не издържам иначе Sick

# 230
Някой знае ли къде в София мога да погленда бански за бременни, ама не онлайн, ами магазин?

# 231
Някой знае ли къде в София мога да погленда бански за бременни, ама не онлайн, ами магазин?
Он-лайн доста има, а за реален магазин се сещам само за един- H&M (Ring mall) , но беше един-единствен модел.

# 232
Здравейте на всички мами.И аз се вписвам като нова.И чакаме нашето октомврийче,та ми е много готско че ще мога и да пиша с други мами със същото очакване.С разлика че от месец и половина лежа,но това не е жертва,като знаеш колко искаш всичко до края да е наред...
Пожелавам на всички само красиви неща и здрави бебоци.!!!

# 233
Добре дошли на новите мами!
АMAEBG, възхищавам се на постъпка и добрината ти- адмирации! А явно близначките са ти изпратени като дар, за доброто което ти си направила към друга двойка.
kas4as, защо лежиш? И аз лежа, почти от самото начало, сега от около месец съм изцяло в полегнало положение, заради скъсена шийка.

# 234
В декатлон също има за бременни- мисля че бяха 2 модела цели.

# 235
Аз по скоро търся долнище с горнище бюстие, нещо като потник, да ми закрива корема. В интернет намирам такива, но са по 70лв, а толкова пари няма да дам, че и даже да не го пробвам преди това.

Или пък ако си намеря само потник, който просто да е подобна материя на бански. Но не знам къде да ходя да търся.

# 236
Мисля че в декатлон има и този тип,погледни в онлайн магазина им.

Ох момичета да ви кажа малко ви завиждам за покупките. Ние имаме всичко от каката - кошари, количка, корито,дрехи.... до някъде е добре, защото няма да имам много големи разходи първоначално,но пък като си спомня каква тръпка беше като сме избирали всичко и много ми липсва това вълнение пак. Пък и аз като влезна в детски магазин ми се иска всичко да изкупя. Е не че пак няма да купим нови дрешки, но то и тези които имаме са обличани по един -два пъти и са досущ като нови.

А и с името сме до никъде, онзи ден питам мм как ще кръстим малката, той ми вика не знам, питам го поне има ли име което да му харесва - Не. Накрая му казах че ако не вземе участие,сама ще си измисля име и няма изобщо да го питам дали му харесва и той пак - добре.  #2gunfire 
Не че и предния път не кръстих дъщеря ни с името което аз бях избрала, ама и той го хареса, а сега изобщо не иска да обсъждаме името. Май всичко покрай името на каката и свекърите ни така ни е травмирало и двамата ,че дори не ни се мисли на тази тема.

# 237
Аз по скоро търся долнище с горнище бюстие, нещо като потник, да ми закрива корема. В интернет намирам такива, но са по 70лв, а толкова пари няма да дам, че и даже да не го пробвам преди това.

Или пък ако си намеря само потник, който просто да е подобна материя на бански. Но не знам къде да ходя да търся.

gerryy3, ако не си намериш опция за бански за бременни, може да опиташ с бански 2 части с връзки (на долнището и горнището -- после ще можеш пак да си го носиш). За отгоре вземаш някаква тюлена дълга блуза и пак ще скриеш коремчето.

# 238
gerryy3, пробвай в Дундьо. Първо виж сайта им и след това се обади да видиш дали ги има в магазина.

# 239
Някоя бъдеща мама от Варна смята ли да ходи на лекцията за бъдещи и настоящи родители на 30-ти юни в Мол Варна?

Общи условия

Активация на акаунт