Слънцето все по-силно грее, в коремчето на мама ОКТОМВРИйето лудее! - тема 5

• 50 618
  • 731
  •   1
Отговори
# 90
Добър ден и лек ден на всички.И аз да Ви споделя тревогите на сина ми преди 2 години за това да имаме бебе у дома.Той не искаше,защото- било постоянно да плаче и да го заболи глава,когато му сменям памперса,ще се омирисала цялата къща,и трето- нямало да ни останат пари за почивки.Хаха,това му бяха разсъжденията преди.Сега когато вече очакваме бебчето,всеки ден пита кога ще се роди и е обещал той да го успива и да спи с него. Grinning

Последна редакция: нд, 19 юни 2016, 12:10 от MamaBilyana

# 91
Кристи, и ние гледахме такава кошара и евентуално тя ще е, ама има време...Като харесаш количка сподели с нас Wink
Уф, аз съм я харесала отдавна, ама е изчерпана в момента. Чакам внос и междувременно се оглеждам за резервен вариант. Днес ходих да гледам две други, ама съм си влюбена в първата и това е!

Само оглеждаш или мислиш и да я купиш? Ако я купуваш, не те ли е страх че гаранцията започва да тече доста рано? Аз съм решила да я оставя за последно количката, даже ако не издържи шийката до октомври ще я купуваме след като се роди човека.
Да ти кажа, не ме притеснява гаранцията. По-скоро от суеверие бих изчакала, но пък не ми се иска да съм неподготвена Simple Smile Скринът и леглото ще са ми готови края на юли, като мисля да купя всичко друго от същия магазин, за да взема най-голямата отстъпка. Тогава ще съм и близо до 30-а седмица, така че ми се вижда разумен компромис като време.

# 92
  • Sofia, Bulgaria
За космите аз забелязвам, че супер бавно никнат. На корема са ми както обикновено, тъй като съм доста бяла сега си личат повече, но самите те не са се променили.

Голям проблем ми е отичането на краката, гледам да не седя права и пак вечер умирам от болки в стъпалата.

# 93
Здравейте, минавам само да помахам, че съм тук и да благодаря за темата.
Чета ви, но не ми се пише. Докато не излязат резултатите от Пренатеста ми е свито на душата, не си правя никакви планове, не се интресувам от покупки за бебето, нищо.... За всяко нещо в бъдеще време, си казвам, ако всичко е наред и тнт...
Тъпо е знам, но просто няма да се успокоя, докато не видя черно на бяло резултатите....
Моля се да са добри и толкоз.

# 94
Още ли ги няма? Shocked

# 95
в понеделник ми взеха кръв и казаха, че или утре или вторник....

# 96
  • София
Ох, Ан...  Confused дано излязат още утре, че да се успокоиш и да си се радваш на бременеенето  Hug
MamaBilyana, на колко е баткото?  Flutter
Ерен, и на нас ни е забавно, и бъдещият батко казва как ще пее на бебето и колко ще го целува и обича, но мисля, че тригодишният му мозък още не си представя идването на бебето добре  Crazy Надявам се на есен да не ни се стъжни ...  Laughing
краси, радвам се , че си добре!  bouquet
cristi, приятен лов на колички Party
За гаранцията - всичко си зависи от сервиза. Спрециално сервиза на Хаук са ок., направиха ми ремонт безплатно след като беше изтекла гаранцията. До обслужване си е.

# 97
в понеделник ми взеха кръв и казаха, че или утре или вторник....
Всички палци стискам, и на краката Hug

Marisha*
, ми не ми хареса нищо друго, освен тази, която първо си бяхме избрали. Дано да я внесат пак Tired

# 98
Стискам палци всичко да е наред Анн. Да се похвара можи да е рано ,но днес се сдобих с количка лорели аурора мисля , че за цената си е перфектна лека е лесно се сгъва Wink Някой изпитва ли дискомфорт около пъпа,като парене?

# 99
Анн, силно стискам палци, за добри резултати! Дано още утре да станат, че ти вече достатъчно се измъчи с процедури и чакане.

# 100
Стискам палци всичко да е наред Анн. Да се похвара можи да е рано ,но днес се сдобих с количка лорели аурора мисля , че за цената си е перфектна лека е лесно се сгъва Wink Някой изпитва ли дискомфорт около пъпа,като парене?
Честита количка Simple Smile Аз си имам често болки около пъпа.

# 101
Daa, честита придобивка и със здраве да я ползвате!
Анн, дано излезе още утре резултата и да си отдъхнеш.

# 102
  • София !
Добър вечер  Hug

Минавам на бързо. Чета ви, но няма нищо ново при мен и за това не съм писала.

Анн, стискам палци всичко да е наред!  Praynig И ще бъде, сигурна съм!  Hug

Кристи, кошарката е супер! И аз се замислям за подобна, но още не сме решили нищо конкретно.

Даа, честита количка!  bouquet В какъв цвят я взехте?

Някоя да се е замисляла за такава кошарка или по скоро люлка се води  Thinking

Скрит текст:

# 103
Bunny, аз я гледах, много е сладурска, но само 6 месеца май се ползва и сметнах, че не ди заслужава ибвестицията, поне за мен. А и в нашата малка къщичка, ще внимавам с избора на покупки, за да се поберат Simple Smile
Момичета, всички ли гласуваха в анкетата - голям превес на мъжки бебета през октомври се очертава-да не говоря, че и покрай мен само момчета се раждат в последните 1-2 години в по-близко обкръжение...

# 104
Bunny, аз я гледах, много е сладурска, но само 6 месеца май се ползва и сметнах, че не ди заслужава ибвестицията, поне за мен. А и в нашата малка къщичка, ще внимавам с избора на покупки, за да се поберат Simple Smile
Момичета, всички ли гласуваха в анкетата - голям превес на мъжки бебета през октомври се очертава-да не говоря, че и покрай мен само момчета се раждат в последните 1-2 години в по-близко обкръжение...
Четох днес статия,че в годината на Маймуната или пък най вече и високосна се раждат повече момченца.Не знам къде е точно логиката в това.И нашият тати искаше момче,но съдбата си знае работата Grinning Grinning Grinning

Общи условия

Активация на акаунт