Слънцето все по-силно грее, в коремчето на мама ОКТОМВРИйето лудее! - тема 5

• 50 664
  • 731
  •   1
Отговори
# 165
Здравейте да се отчета и аз от прегледа, вече бебо е 420гр., потвърждавам синия щъркел така че, спокойно може да го сложите. Grinning
Как се справяте с жегата.

# 166
Здравейте да се отчета и аз от прегледа, вече бебо е 420гр., потвърждавам синия щъркел така че, спокойно може да го сложите. Grinning
Как се справяте с жегата.

bouquet Добър ден и честит момък Simple Smile

Аз малко си полежах в болница за високо кръвно,смаяха се с мен.Ударих някъкво 144/90 само лежейки у нас а в болницата след едно хапче Дупагит не го вдигнах за 4 дена над 100.Луда работа.Сега стоя у нас на хладно с половинка Дупагит два пъти дневно на клматиче.Дано при вас е по прохладна и безпроблемна бремеността  bouquet

# 167

Аз малко си полежах в болница за високо кръвно,смаяха се с мен.Ударих някъкво 144/90 само лежейки у нас а в болницата след едно хапче Дупагит не го вдигнах за 4 дена над 100.Луда работа.Сега стоя у нас на хладно с половинка Дупагит два пъти дневно на клматиче.Дано при вас е по прохладна и безпроблемна бремеността  bouquet

poli дано е било нещо моментно, почивай и стой на хладно, моето пък беше 80/55. Малко ти завидях за климатичето. Ще трябва да се спасяваме в планината тия дни.

# 168
Аз досега бях навън по задачки и наистина не се диша още от рано сутринта. Какви са тези жеги още отсега не знам  Sad Иначе в колата с климатика и вкъщи понякога следобед пускам да охлади, че иначе не се издържа. А за навън - дори надвечер е топло и задушно. Някой има ли представа дали цяло лято ще е така или все пак има лъч надежда?! Laughing Hug

# 169
Аз съм се распльокала и надежда за по хладно НЕвиждааам,ще полудея и ще включа климатика,ама мажо ще ме убие.

# 170
golqmoto_mamche, защо ще те убие? То в тези жеги нищо друго не остава. #Crazy Laughing

# 171
И аз от днес съм на климатици. То не се издържа на тази жега. Мисля да охладя апартамента и след това да изключвам единият и да стоя в тази стая, докато другият ще поддържа температурата. От вчера имам бодежи ниско долу в средата и от дясно, това нормално ли е. Позната ми беше казала, че ще имам когато матката започне да нараства повече.

# 172
Ми ще ме убие,онзи ден така го набичих тоя климатик,че бели мечки се разхождаха,а аз взех,че заспах без да се завия,и ММ се прибра и полудя,попита дали ми се влиза в болница.Сега имам забрана за климатика,ма честно аз прелалявам,но днес той ми го пусна.

# 173
Здравейте и от мен, момичета. Ще се радвам да се включа в темичката ви.
Аз съм от София на 38г. с термин 31 октомври, втора бременност, момиче.

А за жегите - и на мен ми е тежко в горещините. Много продължително се оказа това затопляне, а вчерашния дъжд не успя изобщо да разхлади.   

# 174
Здравейте и от мен, момичета. Ще се радвам да се включа в темичката ви.
Аз съм от София на 38г. с термин 31 октомври, втора бременност, момиче.

А за жегите - и на мен ми е тежко в горещините. Много продължително се оказа това затопляне, а вчерашния дъжд не успя изобщо да разхлади.   

Добре дошла newsm51 newsm51 newsm51

# 175
Добре дошла на новата мама!

# 176
И тук да ви попитам мили ми момичета,избрахте ли вече име за бебока,или и вие като мен и ММ,не можете да сте на едно мнение?

# 177
И тук да ви попитам мили ми момичета,избрахте ли вече име за бебока,или и вие като мен и ММ,не можете да сте на едно мнение?

Нашето бебоче ще се казва Гергана,на баща си Георги Flutter

# 178
И на мен ми се иска да е на таткото но той има и др. варианти.

# 179
Ние сме избрали половината име Mr. Green Но пък днес купихме количката с аксесоарите за нея и още нямои нещица. Сега нямам търпение да идва време за разходки Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт