ПрЪвУписТни идеЙ за всякЪкви случаЙ по-български- 105

• 50 091
  • 738
  •   1
Отговори
# 105
  • Испания
Цитат
Приятеля ми не се интересува от мен

Здравейте! Не знам от каде да започна имам  дете на 11 месеца с таткото нямаме брак напоследак все излиза с приятели даже и в момента го няма не стои при нас намира си причини да излезе след което започва да си мисли че му се сърдя чувства се гузен и прави каквото поискам малко ми е гдно не ми е добре така чувствам се сякаш той е продалжил да живее без мен а аз съм тази която трябва да седи у дома и да гледа детето  .....

# 106
  • София
Цитат
цяла нощт
Цитат
от кока търся два еднакви, кожени, но или тъмно зелено, или тъмно кафяво
Цитат
която се предлага в Лидел

# 107
  • Телиш/Плевен
Цитат
от давна

# 108

Има надежда- грешката е само една, а можеше да се поне две!

# 109
Oт ФБ:

Цитат
търся спалня и гърдероб

# 110
Цитат
сурватка

# 111
  • DE
Цитат
министър прецедател

# 112
Редактирам се за "сурватката". Не съм видяла, а уж чета внимателно.

Цитат
пишеше статий

Последна редакция: пн, 20 юни 2016, 15:52 от Dara888

# 113
  • София

Тази сурватка е 2 поста по-нагоре.

# 114
  • София
Цитат
какво става с апартамента за под наем

Цитат
Незнам
не съм чувала за превонтивно васене на зъби

Цитат
Мамчета, а в колко часа къпите бебоците?

# 115
Цитат
дали мога дъ си поръчам товa

# 116
  • Бургас
Цитат
Здравейте! Не знам от каде да започна имам  дете на 11 месеца с таткото нямаме брак напоследак все излиза с приятели даже и в момента го няма не стои при нас намира си причини да излезе след което започва да си мисли че му се сърдя чувства се гузен и прави каквото поискам малко ми е гдно не ми е добре така чувствам се сякаш той е продалжил да живее без мен а аз съм тази която трябва да седи у дома и да гледа детето  .....
И продължава
Цитат
каде ходи
сабират се
премалчава
явно още не е осазнал
маика му
ислушвам
незнам
някаде
да побликувам
Не ми пречи че излиза просто ми става болно като видя как малката иска внимание от него а той не ебава тя милата плаче за него а той.... незнам нямам думи ...
О, свещена простота! И такива елементарни жени отглеждат и възпитават деца  Tired

# 117
  • Испания
Скрит текст:
Цитат
И продължава
Цитат
каде ходи
сабират се
премалчава
явно още не е осазнал
маика му
ислушвам
незнам
някаде
да побликувам
Не ми пречи че излиза просто ми става болно като видя как малката иска внимание от него а той не ебава тя милата плаче за него а той.... незнам нямам думи ...
О, свещена простота! И такива елементарни жени отглеждат и възпитават деца  Tired

Изобщо не продължих да следя.  ooooh! Трагедия.  Whistling

# 118
Цитат
осмен чинийси

# 119
newsm78
не загрявам

пп: "освен"

Общи условия

Активация на акаунт