1001 НОЩ - Binbir Gece/ ХАЛИТ И БЕРГЮЗАР, НОВИ ПРОЕКТИ - ТЕМА 252

• 79 290
  • 739
  •   1
Отговори
# 30
 Grinning

Моя любима снимка!  Peace

И любим клип! -" Аз ще спечеля сърцето на Каан!... Бавно, но цялото!"
 Красиви сцени...в оригиналните гласове!  Laughing

https://www.facebook.com/berguzarkorelyhalitergencfansmdqargentina/videos/798361306931727/

Последна редакция: пт, 17 юни 2016, 11:22 от vera17

# 31

Берг - партньорка на Халит в новия сериал. Снимките започват през м. август, а излъчването ще започне през м. октомври. Grinning

Скрит текст:
Kanal D’nin yeni sezon iddialı projelerinden birisi olan ”Vatan Haini”nin kadın başrol oyuncusu belli oldu!

Yapımcılığını O3 Medya’nın yapacağı, yapımcılığını ve yönetmenliğini Yağmur-Durul Taylan’ın üstleneceği dizinin erkek başrol oyuncusu Halit Ergenç olmuştu. Uzun süredir birçok oyuncunun adının geçtiği kadın başrol oyuncusu da belli oldu. Hem yönetmenlerin, hem de Halit Ergenç’in istediği Bergüzar Korel ile anlaşma sağlandı. Dizinin çekimleri Ağustos ayında başlayacak.

Halit Ergenç ve Bergüzar Korel hatırlanacağı üzerine yine Kanal D ekranlarında yayınlanan ”Binbir Gece” dizisinde rol almıştı. Binbir Gece dizisi yayınladığı dönem reytingleri sallamış, birçok ülkede de yayınlanmaya başlamıştı.

Bergüzar Korel ve Halit Ergenç’li ”Vatan Haini” Ekim ayında Kanal D’de!

Последна редакция: пт, 17 юни 2016, 14:10 от LU4IQ

# 32
 Grinning

ЛУ.....,много се радвам,ако новината е вярна! Но Берг нали сподели,че може
 да ни поднесат изненада.. Къде го четох  newsm78 A ето и това.... Peace

Последна редакция: сб, 18 юни 2016, 11:43 от vera17

# 33
Grinning

ЛУ.....,много се радвам,ако новината е вярна! Но Берг нали сподели,че може
 да ни поднесат изненада.. Къде го четох  newsm78

В последното интервю Grinning

Скрит текст:
Bergüzar Korel yeni sezonun en iddialı projesi Vatan Haini’nde Halit Ergenç’in canlandıracağı Cevdet Yüzbaşı’nın tutkuyla aşık olduğu, Balkan güzeli karısı Azize karakteriyle izleyiciyle buluşacak. “Vatan mı, ailen mi?” Balkan Harbinin sonlarına doğru Selanik’te bir Yüzbaşıdır Cevdet… Vatanı için yiğit bir asker, çocuklarına şefkatli bir baba, karısına tutkun bir aşık, anasına hayırlı bir evlat... “Vatan mı, canın mı?” sorusunun cevabı kolaydır onun için…
Ama “Vatan mı, ailen mi?” sorusuyla imtihan edilecektir Cevdet Yüzbaşı…
Azize ise; vatan sevgisine karşın, Cevdet’e olan sevdasıyla sınanacaktır.
Yapımını O3 Medya’nın, yaratıcı yapımcılığını ve yönetmenliğini Yağmur-Durul Taylan’ın üstlendiği, yapımcılığını Nermin Eroğlu’nun yaptığı “Vatan Haini” büyük bir savaşın içerisinde parçalanan bir ailenin yeniden bir araya gelme hikayesidir. Büyülü, tutkulu ve unutulmaz bir aşkın  bir savaşın gölgesinde ayakta kalma mücadelesidir.

Necati Şahin ve Nuran Evren Şit'in senaryosunu yazdığı Vatan Haini dizisinin çekimlerine Ağustos ayında başlanacak.

# 34
 Grinning

Последна редакция: пт, 17 юни 2016, 18:40 от vera17

# 35
Вера, Hug
 много ти благодаря, че си успяла да сложиш всички източници, в които е публикувана новината за новия сериал с участието на Берг и Халит! Hug bowuu Hug
Днес е много щастлив ден, най - щастливият ми ден, откакто съм в този форум. yes Grinning Преди близо 2 години, не съм забравила месеца - август 2014 г. - аз започнах с това

Мъчи ме любопитство, по - скоро грижа - към каква ли роля ще се насочи Халит след време? Кой ще е над Сюлейман - по - вълнуващ, по - завладяващ и по - незабравим?! Дали отсега  го мъчи този въпрос..

Тази снимка ме подсеща за "Първичен инстинкт", " Девет седмици и половина". Убедена съм, че Берг ще се справи блестящо, ако има шанс да изиграе роля  на "фаталната жена", може би в чужда продукция.

rotfImbo rotfImbo rotfImbo Продукцията ми, продукцията ни ... Отдавна не съм гледала пожар, по - младите не стават. Антонио Бандерас ми беше в челната класация за Берг, но доста застаря. И се връщам на Халит -  огромно любопитство ме гризе ....
Скрит текст:
това прекалено ли е http://vbox7.com/play:99343eee но пък това е класика https://www.youtube.com/watch?v=TEW7HmxUsaA#t=12  Сетих се за един филм, който може би сте гледали - "Тетрадката" Simple Smile За тези, които не са, ето го http://vbox7.com/collection:1682975

Момичета, съжалявам, но не познавам като вас турските актьори/актриси. Не гледам и КД. Време е Халит да участва в чужда продукция - Италия, Франция... за Холивуд май не е навит. Ония зад океана не знаят какво губят. Римейк биха могли да направят Wink
Скрит текст:

Тогава пиша друг сценарий. Оттук нататък Халит единствено за Оскар може да играе. Не може да си губи времето с разни сериалчета, след като е изиграл Сюлейман. Например може да изиграе себе си - нали е бил преди години в Ню Йорк. И така ще започва филма - богат турчин, който  като съвсем млад е живял известно време в Америка... не съм му измислила точно какъв е бил в Турция...  решава да се върне там, където е бил млад, сам и свободен, защото в Турция единственото, което го е вълнувало, е било създаването на богатство ... Пристига със собствения си самолет или яхта...слънцето изгрява, когато слиза на брега... Ще срещне Жена разбира се, но засега спирам, че ми се завъртяха разни трагични ситуации, а аз съм леко суеверна... та затова... Трябва да е нещо хубаво и красиво, какъвто е животът му с Берг  Heart Eyes Но в никакъв случай сладникаво!
Сладки сънища, ако ще спите Hug Утре ще продължа - обмислям си идеята сега....

После написах един разказ/сценарий за тях двамата - за Берг и Халит... Grinning Не съм спирала и за миг да си мечтая да ги видя заедно - за ситком даже писах и в чужди форуми. Blush

Да, мечтата ми да играят в чужда продукция засега не се сбъдва, но пожеланието ми да ги гледам отново заедно на екрана, вече е на път да се осъществи. Съвсем не пренебрегвам участието на Халит в двата филма - "Али и Нино" и "Червеният Истанбул". Напротив, очаквам с огромно нетърпение да видя последния филм. Някой ден... сигурна съм, ще го видя.
Вярвам, че мечтите се сбъдват! Grinning Моята за Берг и Халит самите те ще я направят реалност. newsm10 Много съм им благодарна! Пожелавам им нааай - големия успех! И много здраве им желая! За да радват всички, които ги обичат. Two Hearts Two Hearts

П.П Извинявам се за израза "Не може да си губи времето с разни сериалчета, след като е изиграл Сюлейман." Съжалявам, че точно тези думи съм употребила. Но така ми е дошло тогава. Blush
 Вярвам, че са избрали сценарий, който ще им позволи да покажат огромния си талант - и двамата преливат от талант... newsm10

Една снимка от тогава - лятото на 2014 г. - тема 237

Завършила съм целия превод на руския разказ, събран е в един пост.

# 36
 Grinning

Последна редакция: пт, 17 юни 2016, 21:00 от vera17

# 37

Халит ще изпълнява ролята на капитан Джевдет - доблестен войник, прекрасен баща на децата си, любящ съпруг и добър син. Краят на Балканската война. Семейството на капитан Джевдет живее в Солун. Това е история за голяма любов и голяма война, която може да разруши семейството. Борба за оцеляване. Вълшебна, страстна и незабравима любов, в сянката на войната ще се бори за оцеляване. Любовта на Азизе трябва да премине  през изпитанията на тази война.
"Родината или семейството?" - "Vatan mı, ailen mi?", "Родината или животът?" - "Vatan mı, canın mı?"- тези въпроси ще станат изпитание за капитан Джевдет. Ролята на неговата съпруга ще изиграе Бергюзар Корел.

Режисьори - братята  Yağmur-Durul Taylan, продуцент Nermin Eroğlu, сценаристи Necati Şahin и Nuran Evren Şit.

Скрит текст:
Халиту предстоит сыграть доблестного солдата, прекрасного отца для своих детей, любящего мужа для своей жены, отзывчивого сына для своей матери.
Конец Балканской войны. Семья капитана Джевджета живет в Салониках. Это история большой любви, и большой войны, из-за которой может разрушиться семья. Борьба за выживание. Волшебная, страстная и незабываемая любовь в тени войны будет бороться за выживание. Любовь Азизы должна пройти испытание этой войной.
“Родина или семья?” - вот вопросы, которые станут испытанием для капитана Джевджета. Его жену Азизу и предстоит сыграть Бергюзар Корель...

# 38
# 39
# 40
Здравейте! Hug
Пак не сьм на моя лаптоп...
Много се радвам за Халит и Берг!
Благодаря за обилното инфо - толкова подробности за сцнария има вече, че не вярвам да са само журналистически измислици или фенски фантазии...
Лично аз не вярвах Халит да се навие да повтори такьв тандем, но явно са решили с екипа, че това ще е печеливш проект, т.е. са сигурни в качеството на сценария...
Мога само да им пожелая успех и сьс сигурност ще ги гледаме с интерес от октомври и ще коментираме новия им проект в нашата тема! Peace Peace

# 41
 Grinning

Добро утро в събота,с нашата усмихната принцеса! Hug

Последна редакция: сб, 18 юни 2016, 06:16 от vera17

# 42
Добро утро Grinning

"Отново след 10 години!"

През новия сезон на екрана ще се появи нова двойка - Джевдет и Азизе. Преди известно време Халит Ергенч заяви на всеослушание, че за партньорка в новия сериал най - много ще му подхожда неговата съпруга - Бергюзар Корел. Когато го обвиниха, че оказва натиск върху продуцентите, той заяви, че репортерите неправилно са изтълкували неговите думи и добави, че Бергюзар не се нуждае от неговата протекция. Компанията О3, която ще снима сериала "Vatan Haini" - "Изменник на родината" / Изменник Родины - в повечето руски форуми/ за ролята на балканската красавица Азизе реши да покани Бергюзар Корел. Договорени хонорари:
Халит Ергенч 140 000 ТЛ за епизод, съпругата му - 80 000 ТЛ за епизод.
Вестниците публикуват новината със заглавия - "Голямата любов на Халит", "Халит избра Бергю"

Берг преди 2 дни с приятелки в кафенето в Джихангир. Разрешила е да направят няколко снимки, но не пожелала да отговаря на въпроси. Ето думите й: " Size kıyamıyorum, hadi çekin ama çok havamda değilim. Konuşmayacağım yalnız, soru sormayın"

Чия е ръката, която държи плитката на Берг? Joy Joy

Скрит текст:

# 43
 Grinning

" Новите партньори!"   " Двойката в истинския живот Халит Ергенч и Бергюзар Корел
ще грее на турския екран за втори път след "1001 нощ" !!!

Последна редакция: сб, 18 юни 2016, 11:45 от vera17

# 44
Новината за новата ни двойка вече обиколи света. Grinning С изключение на гръцката диаспора в нета, всички останали са във възторг и трепетно очакване. Е, и някои руски фенки на "Карадайъ", но за тях има надежда. Grinning Понеже причините са различни от гръцкото неприемане въобще на сериал с подобна тематика. Преди да знаят каквито и да е подробности за сценария, вече го отрекоха.

ПОЗДРАВ ХАЛИТ

Цялото видео - в линка на първа страница.

На видеото се вижда кой седи на масата зад Берг. Grinning

БЕРГ ВИДЕО

Общи условия

Активация на акаунт