1001 НОЩ - Binbir Gece/ ХАЛИТ И БЕРГЮЗАР, НОВИ ПРОЕКТИ - ТЕМА 252

• 79 293
  • 739
  •   1
Отговори
# 45
 Grinning

" Навсякъде по света ви обичаме!"

Последна редакция: сб, 18 юни 2016, 18:21 от vera17

# 46

Султан Абдул Хамид II приема адмирал от английската флота

Османски войник и семейството му.

Снимките и в спойлера са от османските архиви - ПСВ

Скрит текст:

1916 г. - битката при Кут-Ел-Амар, Ирак. Британско-индийските части се предават на турската 6-а армия.

Султан Мехмед Рашид V посреща германският император Вилхелм II при посещението му в Истанбул 1917 г.

# 47
 Grinning

LU......Халит сигурно ще бъде като двамата "офицери" в спойлера Grinning
Ще го възприема.... Simple Smile

"Моята кралица!" ( В тази и други снимки, ми прилича на Дилара
от "парчетата...)

Последна редакция: сб, 18 юни 2016, 20:23 от vera17

# 48

С каквото и да ги облекат, ще ги гледаме. Grinning За мен възприемането изобщо не е проблем. "Великолепният век" не беше свършил, когато гледах "1001 нощ". Grinning Първия път само мернах една позната физиономия на телевизора на работа и изобщо не обърнах внимание. След дни - отново... но тогава се загледах и заслушах / излъчваха "1001 нощ" след обед по Нова. / Стори ми се позната физиономия, още не знаех, че е Онур. hahaha hahaha У дома потърсих инфото в нета и "възприех" всичко за минути... та досега. Wink

Последна редакция: сб, 18 юни 2016, 21:33 от LU4IQ

# 49
Здравейте!  Hug Hug

Тук съм и много се радвам да чета инфото за Халит и Берги! bouquet
И пресата, и Туитър (за инстаграм не знам - там не ме пускат...  Sad Sad)
са пълни със стари и нови снимки на нашите любимци...
Е, някои не са никак доволни от този тандем (Андрия от гръцкия форум)
- (аз също се въздържам от много възторзи  Laughing), но всеобщото мнение е,
че проектът ще има успех!  Peace Дано!  Peace

# 50
 Grinning

JU....Добре си дошла!. Laughing Peace bouquet

" Диви коне по залез слънце!"

Последна редакция: сб, 18 юни 2016, 22:28 от vera17

# 51
Мерси, ВераHug Hug

Обичам конете - свързани са ми
с Халит-Онур-Сюлейман! Peace Peace

# 52
... и другото ми видео с коне...  Laughing

# 53
  • Горски извор

Hug Hug Hug

# 54
 Grinning

JU....разсъни ме с прекрасните видеа! Hug Кики... ЛУ.... Hug

Добро утро! Слънцето се показва зад връх Козя стена- Стара планина!
Щастлива и усмихната неделя!

И малко четиво,преведено от Гугъл!  Peace

свети "traïdor": бергюзар корел!

беше обявено, името на партньор, който ще действа с халит ергенч в амбициозни и дългоочакваният серия от новия сезон, който ще бъде излъчен на екрана на канал д. директорът на серия, yagnur-durul taular, които за срок, продължаване на процеса на подготовка и работи с леене на актьори, избра бергюзар корел за характера на азизе.

успешното актриса, бергюзар корел, ако ще намерите с публиката с характера на азизе, красивата жена balcana джевдет от областния управител, който е изключително влюбен в нея.

губернаторът джевдет ще бъде изиграна от халит ергенч по-амбициозни в производството на новия сезон.

" страната ти и семейството ти?"

джевдет е губернатор в края на битката с балканите в солун. смел войник за страната си, любящ баща със своите деца, съпруг изключително влюбен в жена си и благословен син на майка си.

за него, много е лесно да се отговори на въпроса " вашата страна или живота ти?". но, губернатора ще бъде подложен на тест с въпроса " страната ти и семейството ти?"

що се отнася до азизе: освен любовта ти към страната си, тя ще бъде подложен на тест с любовта, която изпитвам към джевдет.

на "предател", производство от 03 medya, с изпълнителен продуцент на nermun ероглу, посока и творчество на yağmur-durul тайлан, е история за възстановяване на семейство на парчета по време на първата световна война. за мен е огромно усилие да поддържат магия, страстна и незабравим връзка на любов вътре в сянката на войната.

записите на "предател", чий сценарий ще бъде написана от неджати шахин и нуран еврен седне, ще започнат през август.

Последна редакция: нд, 19 юни 2016, 06:38 от vera17

# 55
Добро утро wavey

Благодаря за всичко, което сте споделили! Hug

От пресата - снимката в поста на Вера - "За дългоочаквания амбициозен проект за новия сезон, Халит Ергенч ще се срещне с публиката на екрана на Канал Д"

Скрит текст:
Halit Ergenç'in başrol oynadığı, Kanal D ekranlarında ızleyicisiyle buluşacak, yeni sezonun merakla beklenen iddialı projesi 'Vatan Haini'nin kadın başrol oyuncusu sonunda kesinleşti

Днес е международният ден на бащата. Празнува се и в Турция.

Честит празник на Халит - баща на Али! Много здраве и щастие му пожелавам! Да са сладки и незабравими дните му, изпълнени с грижи, вълнения и радост покрай отглеждането на детенце. txtloves Two Hearts txtloves

Скрит текст:

# 56
 Grinning

Честит ден на най- добрия баща! Laughing bouquet Laughing

# 57
Здравейте!  Hug Hug

Благодаря за кафето и закуските - идва ми много празнично в днешния ден!  bouquet bouquet

ЧЕСТИТ ПРАЗНИК НА БАЩАТА!

Two Hearts Two Hearts Two Hearts Two Hearts Two Hearts

За най-добрия баща в нашата тема - Халит - две от любимите ми снимки. Two Hearts Two Hearts

# 58
Дано днес да видим и някоя нова снимка на семейството. Grinning

По случай Деня на бащата, от този сайт са решили, че Халит и Керем Бюрсин ще изглеждат добре на екрана като баща и син.

Последна редакция: нд, 19 юни 2016, 12:20 от LU4IQ

# 59
 Grinning

Към мъжете прибавям и най-добрата майка! Те без нея не могат! Peace Hug Peace

Общи условия

Активация на акаунт