Пациентки на ЦРЗ Надежда - тема 53

• 77 089
  • 739
  •   1
Отговори
# 90
  • Sofia
Аз съм при Шефкетова първия път направихме нормално инвитро и имаше закачени сперматозоиди но не са успели да пробият.Иначе ми казаха, че яйцеклетката била добра, предложиха ми да пробеваме още веднъж с ИКСИ и ние се съгласихме, но сега пък това. Сега не знам как да постъпя...ще направя сримулация, но май трябва да съм при Цветков ( Шефкетова ми препоръча така да направя). Кога да си запиша час, какво да кажа на регистратурата, аз май трябва да се видя с него преди цикъла ми, но как да си запиша час, докато Шефкетова е още там. Изобщо не знам сега какво да правя  Thinking

# 91
късмета ми е наесен значи  Rolling Eyes
сега трансферират мартенчета, едно такова си имам, тъкмо рожденните дни ще се разминават  Mr. Green
Бамба, добре си го планирала  Grinning
И аз така си казвам- трансфер на есен, ще си бременея в студа, тъкмо докато дойдат жегите съм родила, че лятото много ми се яде сладко, а може би няма да мога да се сдържам, ако съм бременна Mr. Green
Следващата седмица съм на диагностични лапаро и хистеро, колко време отнема пълното възстановяване?

# 92
Та.ра, след хистеро още същия ден бях добре, след лапаро - след 2-3 дни.
Вчера, на шести ден (2 дни Бемфола и 1 двн Менопур), имах 2 фоликула: 15 мм и 8 мм. Д-р Стаменов ми даде Клостил 3*1. Утре съм на преглед. Да правя ли въобще пункция или при тази разлика в размерите има голям риск да не извадим нищо?

# 93
Следващата седмица съм на диагностични лапаро и хистеро, колко време отнема пълното възстановяване?
Аз ги правих заедно, но бяха оперативни. Наболяваше ме още 5-6 дни при определени пози и движения, но нищо сериозно.

Вчера, на шести ден (2 дни Бемфола и 1 двн Менопур), имах 2 фоликула: 15 мм и 8 мм. Д-р Стаменов ми даде Клостил 3*1. Утре съм на преглед. Да правя ли въобще пункция или при тази разлика в размерите има голям риск да не извадим нищо?
Пунктирай. Една, две, кой ти ги дава Simple Smile

# 94

Защо пък да не правиш,фукитата най вероятно ще нараснат за един,два дни.Успех! Hug

# 95
Тара, аз се възстанових много бързо. На втория ден бях цял ден на крак и чистех, само не вдигах тежко няколко (малко) дни

# 96
Благодаря ви  Hug
Дано открием нещо отстранимо, което да е било пречката  Wink
Наистина ли дават до 30 дни болнични и след лапаро и хистеро?

Последна редакция: пт, 17 юни 2016, 23:06 от та.ра

# 97
Да, дават.

# 98
  • София
Аз днес бях на преглед на 9ти ден за ЗЕТ и всичко върви нормално, лигавицата ми е 8мм, за трансфер в петък щели да ме викнат.От неделя съм и на утрофесран към естрофема.Та така, на вас момичета, много успех в процедурите, които сте предприели към откеиване на проблемите:)) Целувки!

# 99
Аз днес бях на преглед на 9ти ден за ЗЕТ и всичко върви нормално, лигавицата ми е 8мм, за трансфер в петък щели да ме викнат.От неделя съм и на утрофесран към естрофема.Та така, на вас момичета, много успех в процедурите, които сте предприели към откеиване на проблемите:)) Целувки!
Успех! Пожелавам ти това да е твоя опит.  newsm04

# 100
  • София

Пунктирай. Една, две, кой ти ги дава Simple Smile
[/quote]

+1
Близнаците ми са след стимулация на 3 дни Бемфола и 5 -6 дни Клостил.

# 101
Благодаря за куража Simple Smile Чакам за преглед и дано да ставам за пункция...

# 102
  • София
Успех! Пожелавам ти това да е твоя опит.  newsm04
Благодаря, Танита Simple Smile)) Дано всички скоро се изместим в отчетните теми за термин Simple Smile))

# 103
  • Благоевград
Днес дали преглежда др. Стаменов.Благодаря.

# 104
Здравейте Момичета!
Колко "мм" трябва да са фоликулите за да ти назначат пункция? Моите са 18,17,17,15,14,14,и няколко по 13 - дали ще изкарат яйцеклетки с добро качество-много малки ми се виждат - колко е минималният размер за зряла яйцеклетка? На пункция съм във вторник и се притеснявам че са малки
Благодаря предварително за информацията ако знаете нещо

Общи условия

Активация на акаунт