Пациентки на ЦРЗ Надежда - тема 53

• 77 865
  • 739
  •   1
Отговори
# 525
Персенска я няма до 7.07 Peace

Здравей знаеш ли след като се върне на работа на 07.07 д-р Персенска, после дали излиза от 15.07-15.08 както другите лекари ?

# 526
Персенска я няма до 7.07 Peace

Здравей знаеш ли след като се върне на работа на 07.07 д-р Персенска, после дали излиза от 15.07-15.08 както другите лекари ?
  Да всички излизат тогава от тоя сектор.

# 527
Има ли някоя от вас мутация MTHFR A1298C Хетерозигот ? Показала съм изследване на 3-ма доктори и никой не му обръща внимание, но като ви чета се замислих. Др.4-ри вида мутации са хомозигот по нормален алел, правила съм ги в Цибалаб.

# 528
  • В сърцето на любимия човек
Това не е ли за усвояването на фолиевата? Просто пиеш мета-формулата и толкоз

# 529
Има ли някоя от вас мутация MTHFR A1298C Хетерозигот ? Показала съм изследване на 3-ма доктори и никой не му обръща внимание, но като ви чета се замислих. Др.4-ри вида мутации са хомозигот по нормален алел, правила съм ги в Цибалаб.
Аз съм така- свързана е с хомоцистеина, хетерозиготите нямаме проблем, хомозиготното носителство е свързано с повишени нива на хомоцистеина и при стимулация може да има проблем.
Другият мтхфр - 677 е свързан с фолиевата, аз съм нормален генотип, но пак си пия мета Peace

# 530
  • София
Аз съм с тази но иначе съм нормален за фолиева, но пак пия неофолик мета, за всеки случай.Иначе за това първото от Геника ми пишеше възможен атипичен отговор на яйчниците при стимулация.

# 531
Аз съм с тази но иначе съм нормален за фолиева, но пак пия неофолик мета, за всеки случай.Иначе за това първото от Геника ми пишеше възможен атипичен отговор на яйчниците при стимулация.
Възможния атипичен отговор е при хомозиготно носителство, не се отнася за хетерозигот.

# 532
  • София
Да аз съм хомозиготен, нв прочетох добре.Така или иначе аз досвга си реагирам доста добре на стимулации, явно не ми се отразява.

# 533
Да аз съм хомозиготен, нв прочетох добре.Така или иначе аз досвга си реагирам доста добре на стимулации, явно не ми се отразява.
Имам приятелка, която също е хомозигот, но нямаше проблем при стимулациите, даже вече е мама  Wink

# 534
  • София
Мерси, Тара Hug Аз също съм мама, имам си един хлапак на 3години, който стана след една перфектна стимулация с Елонва, много съм доволна от тоя препарат, при мен даде чудесен резултат, еднакви по размер фоликули и качествени.

# 535
Това не е ли за усвояването на фолиевата? Просто пиxеш мета-формулата и толкоз
ДА, май е за това. Пия по 2т. дневно, ще го увелича по 3т. Сама си го преписах преди време.  Peace

# 536
Здравейте,знаете ли колко струва изследване за листериоза и токсикоплазмоза в Надежда и след колко време излиза резултата?

# 537
  • В сърцето на любимия човек
Тези изследвания не се правят в Надежда, а в Национален център по заразни и паразитни болести.

# 538
  • София
Здравейте,знаете ли колко струва изследване за листериоза и токсикоплазмоза в Надежда и след колко време излиза резултата?
Токсопламоза пуснах в Рамус, излезе за ден, листериоза ще пускам тия дни оак там, ако ще пускаш такива узскедвания ти препоръчвам да пуснеш и цитомегаловирус.

# 539
Аз сигурно вече съм досадна, но пак ще повторя - октомври изследвах листериоза в друга лаборатория и излезе отрицателна, след това април т.г. я изследвах в НЦЗПБ и беше гранична, пих АБ и вече е отрицателна. През времето от октомври до април не съм пила АБ, затова аз и доцент по микробиология сме на мнение, че най-вероятно първото изследване е било фалшиво отрицателно.
Повече никога няма да я изследвам в лаборатория, различна от НЦЗПБ, косата ми се изправя като си помисля какви бели прави тая гад  Peace

Общи условия

Активация на акаунт