Пациентки на ЦРЗ Надежда - тема 53

• 77 135
  • 739
  •   1
Отговори
# 720
То и аз съм така като се замисля, под 18 мм бяха. Благодаря ви за внимание,исках да споделя,че още не мога да го повярвам.

# 721
То и аз съм така като се замисля, под 18 мм бяха. Благодаря ви за внимание,исках да споделя,че още не мога да го повярвам.
  Аз съм имала 6 пункций.Всеки път става така оплождат се половината но до 5 ти ден спират да се развиват.Последния път извадихме 11,7 се оплодиха и до 5 ти ден останаха 2.А предния път извадихме 3 и до 5 ти ден спряха.

# 722
  • София
Ех, и при мен беше така. 11 Я, половината презрели, от останалите коя неоплодена, кои не развили се, на финал хартиса 1Е и резултат 0. Сега съм на глюкофаж за ИР и разни добавки, пък да видим. Но засега не виждам подобрение. По принцип съм си зле с овулацията. Последния цикъл се забави, а от блокиращата минаха 4-5 месеца. С дуфастон идваше, разбира се. Но сега не подейства. Явно дуфастона само подпомага, а не е имало на какво да помогне юни месец. Бях при док в петък, последния работен ден. Ще си чакам цикъла, когато дойде и почвам фемостон. Някой пил ли го е? Подтиска ли овулацията? След него ще има ли проблем да се почне стимулация?

# 723
Ех, и при мен беше така. 11 Я, половината презрели, от останалите коя неоплодена, кои не развили се, на финал хартиса 1Е и резултат 0. Сега съм на глюкофаж за ИР и разни добавки, пък да видим. Но засега не виждам подобрение. По принцип съм си зле с овулацията. Последния цикъл се забави, а от блокиращата минаха 4-5 месеца. С дуфастон идваше, разбира се. Но сега не подейства. Явно дуфастона само подпомага, а не е имало на какво да помогне юни месец. Бях при док в петък, последния работен ден. Ще си чакам цикъла, когато дойде и почвам фемостон. Някой пил ли го е? Подтиска ли овулацията? След него ще има ли проблем да се почне стимулация?
  И аз си взех метфогама и хиляди добавки дано да има ефект.По принцип нямам проблем с овулацията,но незнам защо спират да се развиват.Ти защо ще го пиеш тоя фемостон?За какво е?

# 724
Убедена съм, че добавките ще окажат влияние. Само търпение трябва.
Аз съм пила Фемостон, без никаква промяна в състоянието ми. Когато видяха, че не ми влияе по никакъв начин, ми го спряха и си започнаха стимулациите. На мен ми го бяха изписали заради високо ФСХ, да подобри хормоналния баланс.

# 725
Има ли начин чрез изследване на хормони да се разбере дали яйцеклетката е презряла или само като се извади се разбира?  newsm78

# 726
  • В сърцето на любимия човек
По хормоните е трудно, защото при всеки е индивидуално.
По принцип се смята, че на зряла яйцеклетка отговаря естрадиол около 200единици.
Много е важно и ЛХ колко е, тръгне ли да се покачва, яйцеклетките презряват. Затова по време на стимулация през цялото време го държат нисък.
При мен, обаче, при естрадиол 60 и Прегнил на следващия ден след този резултат Персенска извади перфектна яйцеклетка на ЕЦ, която се оплоди и се получи бластоцист. На следващ цикъл при Е2 200 и ЛХ 7или 8, въпреки Цетротида Я беше презряла. Затова пак подчертавам - индивидуално е и за да има ясна картина какво се случва, трябва да минат поне 2-3 опита на ЕЦ, за да е сигурно как реагира организма.
За съжаление винаги има и изключения - Макси има много опити зад гърба си, Стаменов знае тя как реагира на стимулации, но миналата година и се случи от 20 фоликула да не успее да извади нито една яйцеклетка (тогава и правиха две последователни пункции в един ден). Просто не беше усвоила Прегнила добре. Слава Богу сега се радва на чудесни близначета от ЕЦ  Heart Eyes

# 727
лелее, спомням си това, в един ден бяха две пункции..много преживявах за нея и самата аз се бях уплашила от тези стимулации..Господ я възнагради! Hug Praynig

# 728
Има ли вероятност да имам задържан фоликул, при положение, че ми дойде още докато си пиех дуфастона Rolling Eyes

# 729
  • София

аз си взех метфогама и хиляди добавки дано да има ефект.По принцип нямам проблем с овулацията,но незнам защо спират да се развиват.Ти защо ще го пиеш тоя фемостон?За какво е?
Така каза лекаря, защото по принцип си имам нередовен цикъл и ако го чакам, може да минат 2-3-4 месеца, ще дойде Коледа Simple Smile

# 730
Момичета, в петък ЧХГ 26.01 днес 36.65 май няма смисъл да продължавам с лекарствата....

# 731
  • София
Момичета, в петък ЧХГ 26.01 днес 36.65 май няма смисъл да продължавам с лекарствата....

Оф, много гадно Confused Според мен няма смисъл, съжалявам!

# 732
Буги, пак ли отрицателен резултат 😞

# 733
Боби, не спирай никакви лекарства, все пак чхг върви нагоре. Понякога се удвоява над 72 часа.

# 734
Аз съм пила Фемостон 2 пъти заради задържани фоликули и в този смисъл наистина помага. Но при мен от него се вдига нивото на ТСХ.

Общи условия

Активация на акаунт