Черешката на тортата - сезон 7, тема 2

• 394 078
  • 3 158
  •   1
Отговори
# 660
Madam S , благодаря! Значи Калинка е от управата тц, тц, тц. Жива да не бях.

# 661
Ааа, не знаех че Калина е "от управата на хотела"!
Тя е пиар на хотела

# 662
Madam S , благодаря! Значи Калинка е от управата тц, тц, тц. Жива да не бях.

По-точно е пиар на хотела, поне така каза във връзка с японските вишни...дълбоко се съмнявам да има нужното образование за тази професия Thinking

# 663
Калина е ПР, не знам това дали е точно от управата на хотела, ама звучи "престижно". И между другото, някъде мернах, че е издала втора книга, може би ще ни информира и за това в Черешката.

Начи, прави сте, явно Анита съм я гледала в Пепеляшките, помня че се показваха къщи, туй-онуй...

# 664
Ако бяхте изгледали видеото щяхте да видите, че е ПР. като наета за такъв трябва да защитава мнението на собствениците. Предполагам вие правите същото.

Наскоро четох, че е излязла и втората и книга.

# 665
  • Габрово / но е чистокръвна старозагорка/
Като видях на таз Калинка устата  си помислих,
че съм в Зоологическата пред клетката на гибоните само че погледнати в гръб  Joy Joy Joy

# 666
  • София
Наскоро четох, че е излязла и втората и книга.

Сега погледнах - "Седемте смъртни гряха" е новият шедьовър.

# 667
Калина напоследък се изживява като журналист и писател. Издаде книга "Дневника на една к..ва", която описва част от предишния й живот.

Предишния?  Предишният е като сегашния и точно какъвто ще ѝ бъде и следващият... Спомних си я тази - още от малка доста надълбоко е потънала в тинята.  Confused

# 668
В промото на една от вечерите Калина беше с цигара на масата. Sick Отвратително ми е да се пуши на масата.

# 669
  • София
Женската част идната седмица се очертава доста отблъскваща.

# 670
  • somewhere near the sea
Чела съм книгата й. Не знам каква част описва нейния живот, но се разказва за различни момичета, попаднали в ъндърграунда.

# 671
Бях впечатлена, че Калина готвеше с плетена шапка..

# 672
Моника Валериева  Shocked Потресаващ грим, а за веждите дори ще си спестя коментара.
Калина ми е противна по дифолт. Освен това винаги ми е изглеждала и някак нечистоплътна  Confused

# 673
Тази седмица предаването можеше да се казва: "Силикон черпак"  ooooh! А сьомгата стана по-банална от боба в България явно Mr. Green

# 674
Дотук само цъкам и се възмущавам като една свекърва.  ooooh!
Жените сааа ужасни просто, за моя изненада Анита ми е най-малко неприятна.

Общи условия

Активация на акаунт