Черешката на тортата - сезон 7, тема 2

• 394 053
  • 3 158
  •   1
Отговори
# 750
  • Габрово / но е чистокръвна старозагорка/
Според мен Калина подготвя свое кулинарно предаване за някоя телевизия и затова е дошла в черешката - друга причина не виждам.   newsm12

Ааааа, Хаджи, благодаря че ме светна..... Значи  нюансираните в розово- жълто просташки теле предавания вече ще са под шапката на кулинарията......бре да се не знай...Е те това е! Ама дали ще ги излъчват в малките часове? newsm78

Защо тогава тази щастлива, свободна ,розовоочилата лигла се чуди къде да се покаже, та дано я забележи някой мъж?Като не ще да е готвачка и домакиня какво търси в кулинарно шоу?

Тайна, те  ТИЯ мъже май  вече се отказаха да са мъже.....покрай силиконовите  лигли горките минават един по един на другия бряг  hahaha hahaha hahaha

Ако съм мъж трябва много да ми е докривяло и силно да съм се намразил, че да ми се спре окото на таз Калинка като обект на моите желания....  Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 751
Коконите явно са дошли само да напомнят за себе си и някой "бизнесмен" да се излъже. Ама са вече изхабена работа. Че и с претенции  Sick
Дано мъжката част отсрами тези същества в приготвянето на ястия
Е ,те тия бизнесмени Черешката ли гледат 😃

Хаха, едва ли наистина, но все пак се почва, друго предаване (сутринта имаше реклама, че ще е при гала, някоя друга реклама, книга, партита, коментари в нета и ето - пак се завърта из ефира. Те и доста от "вип" персоните май участват на този принцип Simple Smile

# 752
  • София
Здравейте, чета ви от доста време, а предаването гледам от първите му сезони. Тъй като не съм гледала този нов сезон, но хващам реклами по телевизията и повечето от гостите съм гледала в по-ранните сезони - това част от регламента на новия сезон ли е? Да се канят 'ветерани', които вече са били, или просто за седем сезона са поканили всички български известни личности и сега започват отначало? Обяснено ли е защо се повтарят, тъй като аз питах приятели, които гледат предаването и те явно са пропуснали тази част, та реших да се регистрирам.  Grinning

В момента виждам, че Камелия Воче и Рут Колева снимат с шеф Манчев, така че най-вероятно ще ги видим в някоя от идните седмици, а тях конкретно си ги спомням от втори сезон...

# 753
Какво правят в Черешката ли?  Качват си цената като ги дават по ТАлАвизора) Никнат като гъби от всякакви предавания, стоката си се рекламира, требе да се продаде Wink)
Поостарелите кифли имам в предвид.

# 754
  • I want it all and I want it now.
Гледах около 5 мин. Sick и нататък ще пропусна. Изврати се тотално. 

# 755
Хари, каква цена си е покачила Калина със снощното си участие? Като чета коментарите тук, даже я е понижила.
Не била домакиня, дет готви от сабахлен до здрач. Ми иди в друго шоу бе, муцка. Там, дет се показват джуки, примерно. Щото, като я гледам, друго не може да покаже. Ченето ми увисна, като чух представянето и при Гала - била журналист, Пи Ар и писател.  Въх!!! Shocked Shocked Shocked

# 756
Колко ли са си платили, за да ги вкл в предаването. Българина много си пада да го покажат на телевизора, вкл и "звездите" ни. Няма лоша реклама, както се казва

# 757
  • Пловдив
Колко ли са си платили, за да ги вкл в предаването. Българина много си пада да го покажат на телевизора, вкл и "звездите" ни. Няма лоша реклама, както се казва

Точно така. И аз мисля отдавна, че повечето си плащат, за да си правят скрита, но тя си е баш явна реклама, останалите са просто закъсали за пари.

Тази седмица няма да мога да ги издишам трите мисирки  Crossing Arms.

# 758
Гледах до половината преди малко. 
За Калина мнението ми се припокрива с вашето, но се учудвам, че не коментирате поведението на готвача.
Толкова непрофесионализъм, че и Манчев му се ядоса накрая.  " Прави с банана каквото пожелаеш "  Sick
Че и с шоколад я маже.  Съвсем объркАхме шоОто.

# 759
Тази седмица е седмицата на
Скрит текст:
Освен на визия и на интелект го докарват като това животно Wink
Минала седмица ми хареса вечерите на Златка и Валя. Като цяло им се получи /само Лилиту беше изключително дразнеща/.

# 760
  • София
Моника пак изръси лаф- не искала да вижда мляко с ориз, изобщо не възприемала кисело мляко с ориз! Joy Joy Joy

# 761
Много ми е симпатичен Ваня, много. Много хубав български говори, което адмирирам искрено, също.
И родното Берое, разбира се, умилих се.
Вечерята като план ми се вижда готина като за открито, балканска скара, салатки.

# 762
Е, т'ва с осветлението е прекалено - за мач беше към 10 хил лв тока на стадиона - да ги изхарчат за 1 предаване е прекалено. Спонсор на Берое е ТЕЦ-а, а теца е държавен т.е ние ги плащаме с вас заедно тези пари.

Ама пък е такъв сладур Ваня...! Heart Eyes

# 763
Къде ги посреща Ваня, че изтървах?

# 764
Къде ги посреща Ваня, че изтървах?
На стадион Берое в Стара Загора.

Общи условия

Активация на акаунт