Отчаяние

• 38 886
  • 338
  •   1
Отговори
# 105
  • София
Да, поне разбрах, че не съм луда... Вече бях започнала да мисля, че може и да е прав и че си внушавам всичко и затова съм депресирана, а то ...... Преминавам от тъга и депресия към ярост  и после пак.... в един момент си мисля, че ще умра от болка, в следващия мисля, че нищо не мога да изпитвам вече ... Наистина не знам как се преживява такова нещо... вече започнах да се чудя дали не я е водил и вкъщи, когато ме е нямало... Не искам да се прибирам там!
Ама как ще си луда? Повечето хора са нормални, лудите са рядкост и те обикновено изобщо не се питат луди ли са, поне като са във фаза се считат най-нормални.  Wink Умна жена си, усетила си накъде вървят нещата и си се вкиснала, това си е напълно нормално. Преживява се такова нещо, но като не мислиш той какво е правил с нея, не е твоя работа и не таиш надежда ни да се съберете, ни да му отмъстиш. Замини с приятели някъде за няколко дни, не стой там, почини и си помисли. Не ти знам родителите, иначе и при тях да отидеш е опция, но пък ако са хора, които ще се тръшнат заедно с теб, ще те обвиняват, ще те карат да простиш и тн, по-добре си го спести.

# 106
Билвал, само да добавя към съветите на момичетата. В никой случай не се оставяй да бъдеш изкарана виновна за неговата изневяра. Защото той, горкият неразбран, ти нервна и нестабилна и той какво да прави... Ще си го сложи с друга. Мухльо!
Изневярата е еднолично решение на изневеряващия. Когато в едно семейство има проблеми работата на двойката е да ги разрешат заедно. Ако единият страда другия помага. Не търси отдушник на вън. Или първо се развежда и после се развява.

Ще се справиш и ще го преживееш. Изживей си емоциите, после се събери и продължи напред. Заслужаваш повече!  Hug

# 107
Билвал, само да добавя към съветите на момичетата. В никой случай не се оставяй да бъдеш изкарана виновна за неговата изневяра. Защото той, горкият неразбран, ти нервна и нестабилна и той какво да прави... Ще си го сложи с друга. Мухльо!
Изневярата е еднолично решение на изневеряващия. Когато в едно семейство има проблеми работата на двойката е да ги разрешат заедно. Ако единият страда другия помага. Не търси отдушник на вън. Или първо се развежда и после се развява.

Ще се справиш и ще го преживееш. Изживей си емоциите, после се събери и продължи напред. Заслужаваш повече!  Hug
Алечка, мисля точно като теб! Или си помагайте в семейството, или се разведете! Една изневяра не е решение на проблема, а е още по-голям проблем! Днес ще ми приказва че трябвало да си го решим двамата, а преди къде беше да решаваме двамата проблемите ни?! Боли ме , а съм и ядосана.... ако бях по-наблизо до нашите да съм се махнала.... Гледам профилната й снимка и не съм сигурна дали изрязания мъж не е мъжа ми! Така е отрязана, че не личи! А и аз точно по нея я познах, защото я видях в неговия телефон ... и защо ще му праща снимка с др мъж ако това не е той ?!?!?

# 108
  • София
Точно той не казва, че я е избрал, казва, че дори не иска да е с нея, " че нямало и как да бъде с нея" което пък ме навява на мисълта, че има причина и това със сигурност не съм аз! Голяма болка... единственото, което може да ме нарани повече е ако каже и че е бременна  от него......
Говори глупости, защото не е очаквал да го изловиш.
Явно, жената е омъжена, без намерение да се развежда, затова и той ти обяснява, че няма как да бъде с нея.
Което е още по- голяма наглост и аз бих си събрала багажа, ако съм у тях, а ако той е у нас или жилището е общо- неговия багаж и го изритвам по стълбите.
Не виждам какво се чудиш още- спал е с нея и то редовно, а ти можеш ли да му простиш и да забравиш?
Не те ли е гнус да го докоснеш, като знаеш с коя се е въргалял?

# 109
Скрит текст:

Алечка, мисля точно като теб! Или си помагайте в семейството, или се разведете! Една изневяра не е решение на проблема, а е още по-голям проблем! Днес ще ми приказва че трябвало да си го решим двамата, а преди къде беше да решаваме двамата проблемите ни?! Боли ме , а съм и ядосана.... ако бях по-наблизо до нашите да съм се махнала....
Гледам профилната й снимка и не съм сигурна дали изрязания мъж не е мъжа ми! Така е отрязана, че не личи! А и аз точно по нея я познах, защото я видях в неговия телефон ... и защо ще му праща снимка с др мъж ако това не е той ?!?!?
Защо си го причиняваш?
Ако това те нахъсва да му се ядосаш още и да го "изриташ" от живота си, о.к.
Но ако мазохистично се тровиш и се самосъжаляваш, защо?
Той не те уважава изобщо, щом в труден за теб момент е могъл да те предаде така, заслужава ли страданията ти и времето, което му отделяш?

# 110
Не се самонаказвам, надъхвам се! И да гнус ме е от него и не мога да го повярвам .... не знам колко време е продължило всичко... но този човек е един... нз и влечуго не мога да го нарека! Толкова ниско е паднал, да ми се кълне и да ме убеждава в правотата си, а зад гърба ми колко ли ми се е подигравал нещастника! Мдр вчера в яростта си... мислех, че мога да го пребия, но само отнесе шамарите ми... знам, че не е правилно, но си го заслужи! Само не разбирам, човек който е преживял такова нещо, как може да причини същото!?

# 111
Какво е преживял?

# 112
Ами изневерявали са му ... и то доста .. бившата му я приятелка, преди мен ... И толкова твърдеше, че знае колко е гадно и боли и никога не би ми го причинил  Laughing

# 113
Е, това е неговата версия само, нали?

И моят бивш ми твърдеше, че му е изневерила бившата, а след време се оказа, че той й е изневерявал с мен, докато се правеше на свободен..))

# 114
Билвал, в момента ти се иска той да се оправдае правдоподобно, да ти каже, че не е спал с нея и че те обича. Ти би ли му простила? В момента съм сигурна, че и сама не знаеш. Но искаш той да ти поиска прошка - а ако не ти поиска? Ако това, което ти искаш от него, няма да се случи?
 Яд те е на него, но не можеш да си представиш да го пуснеш да си отиде. Отиди си ти - просто се вдигни и отивай при някой близък. Колкото повече го нападаш, толкова повече ще се защитава той и ще прехвърля топката на теб. Нищо няма да постигнете със скандали и истерии, няма и да се успокоиш от това.

# 115
Не съм при него. Тези дни ще съм при приятелка. А иначе бившата му я знам...  Наистина ходеше с който й падне...

# 116
  • София
Не съм при него. Тези дни ще съм при приятелка. А иначе бившата му я знам...  Наистина ходеше с който й падне...
Нещо обърка профилите май  Laughing Sunglasses

# 117
Нещо обърка профилите май  Laughing Sunglasses

Joy

# 118
Все тая вече... така или иначе имам проблем  Confused

# 119
ОТЧАЯНИЕ - ОТ ЧАЯ НИ Е ,пийте повече ракия

Общи условия

Активация на акаунт