"ЮЛЧЕ, време не остана, скоро ще те гушка горда мама

• 65 008
  • 737
  •   1
Отговори
# 555
Честито Африканчо Simple Smile Да ти е живо и здраво малкото съкровище. И на мен ми стана интересно, как с тези размери го водят недоносено , но не се притеснявай, лекарите си знаят работата, дано скоро се гушкате  Hug

# 556
  • София - Варна
Благодаря ви. В 38ма и 2 или 3 дни съм. Не знам по какви критерии. Казахс, че просто било така гранично. Имали си те критерии. Не били дробовете. Но и не уточни лекарката какви критерии. Спомена, че било родено с много верникс, това говорело за незрялост. Първо ми казаха, че е ок всичко. Дори няма нужда от ПКК. Мн добра адаптация. И после започнс да ме пита дали съм имала влагалищни инфекции. Откога ми е последното изследване. То е отпреди 3 седмици и е чисто. Но тя ми каза, че можело за 3 седмици да съм се зараьила и да съм заразила бебето, макар че не раждам вагинално.... След това ме пита дали съм карала вируси с гърло през бременността. Или друг вид вируси. Разказах какво съм карала, вкл. И за последния стомашен вирус. И лекарката каза, че тогава ще пуска црп на бебето, чр можело да е заразено и да трябва да седи на антибиотик. Плацентата не пазела. И накрая изтърси това за зрелостта. Както беше ок, изведнъж каза че е гранично доносено, но с много добра адаптация. Нищо повече не разбрах, честно. А днес още нямам никакви сведения.

# 557
Оф, тези лекари.. И без тях не можем, но не могат ли малко по ясно да обясняват. Стискам палци да се оправя бързо бебчо.
То за влагалището нон стоп трябва да си с глобули, че да е чисто. Как да стане това не ми ясно.

# 558
Честито, afrikancho Hug
Здравичко и щастливо да расте! Не бързай да се притесняваш от недомлъвките на тази лекарка Peace

# 559
  • морето и сините вълни :)
Честито Африканчо.
Е как недоносено при положение че е толкова кг.Няма проблем с дробчетата и т.н.
Това че може да има някаква инфекция от твое заболяване не значи че е недоносено.
Много странни изказвания.
Дано всичко се нареди.А ти изисквай инфо от тяхна страна-в правото си си и бъди спокойна

# 560
Африканчо, честито! Всичко ще е ОК, но питай до дупка, не им се оставяй. Супер непрофесионално изказване на лекарката. Къде ражда? Аз пиша мноого рядко във форума, но преглеждам понякога. Моят термин беше 6.07, но родих на 17.06 в 37 +2г.с. в Токуда болница. Бебо с роди 3660, 52см. Въобще не са споменавали за недоносен. Дори ни изписаха ден по-рано.

# 561
Честито, Африканчо! Бебчето ти е с чудесни мерки Simple Smile

# 562
Африканчо, честита радост. Сигурна съм, че всичко е както трябва.  bouquet bouquet bouquet

# 563
Честито африканчо, не се притеснявай, всичко ще се наред, възстановявай се бързо! Simple Smile

# 564
Африканчо, честито бебче. Да расте здраво и много щастливо. Всичко с бебо ще е наред, не им се оставяй на докторите а ги гони до дупка за информация. Стискам палци всичко да е наред bouquet

# 565
Честито,Аfricancho! Да растете здравички и кротки!Не се притеснявай от изказванията на лекарите!Бебето ти е с чудесни мерки!И моето секцио е планирано за 38-ма седмица и няколко дни!Даже вчера като го гледа докторката и каза че е 2900,вика съвсем си е до носено, няма проблем!Искай информация от лекарите и бързо възстановяване! 💐

# 566
Честито на Елена и Африканчо  да сте живи и здрави и бързо възстановяване😀

# 567
Африканчо, честито! Да ви е живо и здраво! Бързо възстановяване! Simple Smile

# 568
Благодаря за пожеланията, момичета!
Искам да споделя нещо, за което преди известно време се чудехме тук повечето мами - как да е облечено бебето при изписване. Бях решила да е с боди с къс ръкав и чорапки, и една пелена евентуално. Тук в МД в следродилно отделение е доста горещо, всички бебета са с камизолки, ританки, завити с бебешка олекотена завивка и поларено одеалце. В първия момент това ми се видя прекалено, но се оказа, че ако бебето остане само по камизолка при смяна на памперса започва да киха, защото се замотах, а като го кърмя само с дрешки, без одеало му изстиват ръчичките. Та мисля да се пренасоча боди с дълъг ръкав, пелена и поларено одеалце при изписването. Всеки сам си решава разбира се, но исках да споделя, тъй като май щях да направя грешка.

# 569
Благодаря за пожеланията, момичета!
Искам да споделя нещо, за което преди известно време се чудехме тук повечето мами - как да е облечено бебето при изписване. Бях решила да е с боди с къс ръкав и чорапки, и една пелена евентуално. Тук в МД в следродилно отделение е доста горещо, всички бебета са с камизолки, ританки, завити с бебешка олекотена завивка и поларено одеалце. В първия момент това ми се видя прекалено, но се оказа, че ако бебето остане само по камизолка при смяна на памперса започва да киха, защото се замотах, а като го кърмя само с дрешки, без одеало му изстиват ръчичките. Та мисля да се пренасоча боди с дълъг ръкав, пелена и поларено одеалце при изписването. Всеки сам си решава разбира се, но исках да споделя, тъй като май щях да направя грешка.

благодарим ,много полезна информация

Общи условия

Активация на акаунт