"ЮЛЧЕ, време не остана, скоро ще те гушка горда мама

• 65 016
  • 737
  •   1
Отговори
# 60
Голямо бебе си е отгледала мама Черемония Hug А Дилян е още по-хубаво bouquet
Аз нямам притеснения от поставянето на епидурал, а по-скоро дали това няма да попречи на хода на раждането Thinking Но съм сигурна, че на място ще се ръководя от болката Joy Стига да не пропуснем момента.

# 61
Честито и тук на родилата мама и бебечето! Да са живи и здрави!  Hug

Аз не съм коментирала с доктора нищо за обезболяването по време на раждането. Не знам какво ще правя и какво ще искам.

# 62
На мен са ми поставяли упойка в гръбнака. Тя се бие в меката част между прешлените, няма болка, усещането е, че ти вкарват въздух. Леко неприятно е. Доста по-щадяща е от пълната. Чакаш само да де отпуснат краката и ги чувстваш тежки. А след пълната мен ме е тресло и много ми се повръщаше. Абе гадна работа.

# 63
А също нищо не съм решила за упойката. Наистина изглежда стряскащо да ти я бият в гръбнака.
А иначе за пълната и а съм като Нова Надежда. Мн. зле ми става после след пълната упойка и мн.неприятен спомен имам от нея.
Тезоройко, как си?

# 64
Съгласна съм с Нова надежда за упойките - в гръбнака като ми я сложиха наистина имаше леко неприятно усещане, после започваш да усещаш топлина по крайниците. След пълна упойка - първия път бях добре, втори път - повръщах. Може би има значение каква е упойката, дозата или анестезиолога и аз не знам ...

# 65
Ами добре съм,д-р Дяволов днес ми каза,че ако не тръгне спонтанно раждане до вторник сряда другата седмица може да ми предизвикат. Аз не разбирам защо като бебето е малко бързат да го вадят две седмици по-рано какво като съм с ГД,кое пречи при положение,че бебето е 2300 (ако е измерено вярно)

# 66
Ами добре съм,д-р Дяволов днес ми каза,че ако не тръгне спонтанно раждане до вторник сряда другата седмица може да ми предизвикат. Аз не разбирам защо като бебето е малко бързат да го вадят две седмици по-рано какво като съм с ГД,кое пречи при положение,че бебето е 2300 (ако е измерено вярно)
Много странно наистина защо бързат така тези лекари...За кога ти е термина? И аз имам още 2-3 седмици, ( термин 07.07) , но не са ми и споменавали подобни идеи.

# 67
  • Plovdiv
Минахме прегледа днес. 34+3 седм. Бебчо 2420кг.Съвсем в норма било всичко.Вече е с главата надолу.Ако всичко върви така добре в 38седм. ще е раждането. Това е 11-12.07. Пак по рано от террмина но заради ГД не се чакало повече.Но бебето ще си наддаде кг до тогава има мн време.

# 68
  • София - Варна
Честити бебчета!!!  Hug
Аз днес бях на преглед при лекарката, при която ходя последните 2 пъти. тоновете са добре, всичко добре, само че главата съвсем е забързала темпа си на растеж. Нещо и коремчето. Вместо очакваните 2900 грама (преи 17 дни бебето беше 2450), сега бебето е 3100.
Лекарката иска още утре да правя обременяване с глюлкоза. КАза, че най-вероятно имам гестационен диабет. В 36-та седмица и 1 ден съм... И сега ми го сервираха това най-вече заради растящата глава. Вече е с 3 седмици и половина напред. Преди 2 седмици беше с 3 седмици напред, преди още 3 седмици беше с 2 седмици напред, а преди още 3 с 1 седмица напред, а преди още 3 - не беше напред...
Коремчето нали изоставаше от средните норми за седмицата с почти цяла седмица. Сега си е наваксало и си отговаря точно на семдицата, тоест и то е забързало с почти седмица темпа си на растеж.
още не съм оправила запека от Малтофера, имам кървене от върешни хемороиди. Не биваше да го пия тоя Малтофер, като си знам реакциите, които получавам.
 Бебето е застанало напречно и съм толкова надута. 3 месеца седя главичлно и сега последната седмица се е извъртяло, мисля, че дори знам в кой ден, защото много шаваше... Мислех, че се надувам от моите сраствания само и от запека от Малтофера, но явно и от позицията на бебето...
Смайл, нямам установено заболяване все още на жлезата. На доза 37.5 съм, сега минах на 25, че се треса, ама пак си качвам пулса... Не съм спирала Л-тироксина, бях прекъснала само 2 дни приема му, което не ми се вижда толкова фатално, при положение че понякога забрамвям да го пия. Joy Знам, че не е добре да се спира изведнъж, не би го спряла внезапно. знам, че не е добре заради моята жлеза.

# 69
Африканчо, ти си и на малка доза, така че не би трябвало да ти се отразява.
По-добре наистина си пусни ОГТТ. Гадно е, но пък щом трябва...
Тезоройко, и аз не знам.Защо не го попита доктора какви са му опасенията. Ти нали беше и с разкритие може и да си тръгне само.Сега дават ли някакви лекарства?
Пеперуда, радвам се за хубавите новини! Разбира се, че ще порасне още бебенцето.

# 70
Да се отчета, бебчото е 2900 гр, надявах се повечко да е пораснал ама... Но като цяло всичко е наред Simple Smile ще пусна сега пак едни изследвания кръв и урина и другата седмица пак на преглед.
Лекарката ми каза след около седмица да почвам да си слагам глобули Цикатридина, за подготовка за раждането. А при вас имало ли е подобни предписания?

# 71
Да се отчета, бебчото е 2900 гр, надявах се повечко да е пораснал ама... Но като цяло всичко е наред Simple Smile ще пусна сега пак едни изследвания кръв и урина и другата седмица пак на преглед.
Лекарката ми каза след около седмица да почвам да си слагам глобули Цикатридина, за подготовка за раждането. А при вас имало ли е подобни предписания?
В коя седмица си,за да слагаш глобули за подготовка.На мен нищо не са ми казвали

# 72

Не точно. Аз имах малко коки бактерии в МБ и ми изписаха Флуомизин /нещо такова/. Като прочетох листовката пишеше, че се използват и за подготовка преди гинекологична операция и естествено раждане, за създаване на асептична среда.

# 73
Аз пък имах грам- и грам + и съм на полижинакс и отделно при мен се очаква по-ранно раждане. Предполагам, че са и заради стериална среда.

# 74
Аз си чакам резултата от МБ другата седмица. Но не съм чувала лекарят ми от ЖК да изписва препарат за подготовка newsm78
afrikancho, при теб става все по-интересно Hug От изоставане, бурни странички реакции към добавки, избързване, та чак ГД. Дано всичко е наред и се окажеш просто необясним случай. В коя седмица си сега?
smile_86, поразгледах в интернет за упражнения, за които говорихме. Доколкото разбрах се имат предвид клекове (squats). Мисля обаче, че трябва да имаш зелена светлина от наблюдаващият те лекар.

Общи условия

Активация на акаунт