"ЮЛЧЕ, време не остана, скоро ще те гушка горда мама

• 65 306
  • 737
  •   1
Отговори
# 75
Мишолинка, благодаря за инфото! За сега няма да правя и не мисля, че ще ми потрябват, но ми беше мн. интересно какви са тези упр-я. bouquet

# 76
Аз пък в АГ ще раждам с лекар.
Ани а знаеш ли как е в МД Варна тука масово тези от високата класа раждат там и в сайта четох четох никъде не видях секцио нормално колко парички е.Ако някоя мама знае да сподели.
Не мсля, че висока класа ражда в МД. ражда всяка мама, която според мен не мисли в перспектива, но това е мое мнение. Сестра ми ражда миналата година там - искат ти направление плюс 1400 лв. Аз лично ще раждам в АГ. На кмета жена му също при Танев ражда в АГ. ЗАЩО ЛИ НЕ Е БИЛА В МД?

# 77
Да се отчета, бебчото е 2900 гр, надявах се повечко да е пораснал ама... Но като цяло всичко е наред Simple Smile ще пусна сега пак едни изследвания кръв и урина и другата седмица пак на преглед.
Лекарката ми каза след около седмица да почвам да си слагам глобули Цикатридина, за подготовка за раждането. А при вас имало ли е подобни предписания?
В коя седмица си,за да слагаш глобули за подготовка.На мен нищо не са ми казвали
Сега започвам 38 г.с. Каза ми евентуално да ги почвам след около седмица, т.е. ще съм вече в 39 г.с. като ги почна.

# 78
Момичета, направо не издържам с тези киселини. Никога не съм имала. Напоследък имам чувството, че от всичко имам. Не искам да пия хапчета за тях, защото достатъчно неща пия. Най ми е добре като получа и веднага да пия вода, но то минава за момента. След малко пак имам Sad

# 79
  • Варна
Извинявам се предварително на момичетата ,които не са от Варна,че ще оспамя хубавата тема и най-вероярно ще предизвикам скандал. Изобщо не ми се иска!
Аз пък в АГ ще раждам с лекар.
Ани а знаеш ли как е в МД Варна тука масово тези от високата класа раждат там и в сайта четох четох никъде не видях секцио нормално колко парички е.Ако някоя мама знае да сподели.
Не мсля, че висока класа ражда в МД. ражда всяка мама, която според мен не мисли в перспектива, но това е мое мнение. Сестра ми ражда миналата година там - искат ти направление плюс 1400 лв. Аз лично ще раждам в АГ. На кмета жена му също при Танев ражда в АГ. ЗАЩО ЛИ НЕ Е БИЛА В МД?
  Бебчетата в нашата тема започнаха да се раждат и предстои най-хубавата част за всички ни ,дай Боже! Не искам да се карам с никой,но определено този коментар ме засегна

Цитат
в МД. ражда всяка мама, която според мен не мисли в перспектива, но това е мое мнение. Сестра ми ражда миналата година там - искат ти направление плюс 1400 лв.
Първо,раждането в МД-Варна със секцио и избор на екип е 1200 и второ,това което аз съм преживяла благодарение на АГ Варна,не ме прави
Цитат
мама, която според мен не мисли в перспектива

Не искам да си тръбя историята отново,но ще кажа че благодарение на не един лекар от  АГ-то и нескопосните им действия,невъзможността да забременея ми отне около 8 години. С първият ми годеник 5,така и нямаше бременност  и със съпругът ми 3 години. Няма да казвам колко пари съм пръснала през тези години,като включим двата опита инвитро и двете лапароскопски операции ,които ми направиха. Първата в АГ-Варна ,струваше 800 лв. На клипчето ,което лекарят се е излъгал да направи, се вижда как ми е разгледал ендометриозните огнища по матката и единия яйчник и не ги е отстранил. Няколко години по-късно бях с доста засегнати органи от болестта.Така,че накрая парите остават без значение,тъй като тялото ми и психиката ми бяха разбити!
 Така след второто неуспешно инвитро,когато вече си приготвихме документите за инвитро клиника в Истанбул,забременях спонтанно за мое огромно щастие и за радост на всички,които преживяваха това с мен през всички тези години. След положителният тест ,отидох при лекар от АГ-Варна ,който установи бременността и ми каза да отида след 10 дни да видим дали има сърдечна дейност. Когато отидох на вторият преглед той ми каза,че няма сърдечна дейност и трябва да направя аборт! Настояваше това да стане на същият ден! Няма да ви казвам как се почувствахме с мъжът ми! След час бях на преглед в МД ,където на секундата се видя,че в сакчето има сърдечна дейност и след две седмици дай Боже ,всичко да е наред, ще родя нашето дете.  Така попаднах в МД ,също не особено долюбвана болница от мен. Просто попаднах на добър акушер-гинеколог!
 Не знам колко струва раждането в АГ-то,но въпреки ,че и там отиваш с направление пак си плащаш! И ansy81 за мен едни да кажем 500лв по-малко ,ако са толкова изобщо според ценоразписа на АГ-Варна ,не са никаква перспектива!!! Никой не знае какво съм преживяла и какво ми е коствало за да го преживея, благодарение на лекарите от АГ-то. Говоря за лекарите,защото една болница я правят добра болница до голяма степен и лекарите ,които работят там. Да не дава Господ децата да имат проблеми,за всички е ясно ,че в АГ е най-добрата неонатология в североизточна България ,всичко се случва ,на никой не пожелавам да стига до там! За пълзящите хлебарки и вътреболничните инфекции изобщо няма да говоря. Все пак имам приятелки,някои с по две деца и все знам и са ми разказвали за ражданията в АГ-то,а и аз самата съм прекарала доста време там!
 Не съм фенка на МД,но лично за мен е по-добрият вариант от АГ-Варна. Изказването ти ,което съм цитирала по-горе е меко казано елементарно и ограничено. Всеки има право и причина да не харесва някоя болница,но това не означава ,че тези които са избрали тази болница са по-прости от тебе или от на кмета жена му!
 И мисля ,че е вече късничко да си чешете езиците ,кой варненски лекар ненавиждате и кой е некадърен и коя болница е добра и коя не! До сега трябваше отдавна да сте проучили и да сте взели решение ,а не взаимно да се вкарвате във филми с мненията и изказванията си. Варна е малък град с не много избор за място за раждане ,а лекари има колкото искаш. Това,че една потребителка в един форум ненавижда някой си лекар,по неизвестни причина,а стотици други го боготворят пак по неизвестни причини,не означава ,че някой си трябва да се паникьосва броени дни преди раждането си.
 А това изказване ,което в началото приех с усмивка
Цитат
в МД Варна тука масово тези от високата класа раждат там
,след коментарите ви ,вече ми говори за вашето лично ниво,а не за някаква си класа в някакво си голямо село като град Варна!
 Извинявам се отново на мамите, които нямат касателство към този пост!
 Хубав ден на всички ви!

# 80
  • София - Варна
Смайл, на малка доза съм, но ми влияе много. Като съм на по-ниска вече от 10-тина дни и се спасих от ускорения пулс през последните 3 дни. Сгеа обаче ме почнаха прескачанията от тая сутрин вече с пълна сила. Joy Наиситна при мен и малки дози влияят, не знам защо, може би защото по принцип не пия нищо за жлезата и не ми е толкова високо ТСХ... Наистина не знам защо.
Мишолинка, аз вече си имам по-силно зацапване и то май няма кога да правя тест за ГД... Скоро може д ародя, още дори нямам уговорка с лекаря за секцио.
А за страничните реакции от всичко... Ето сега от Малтофера вече 10 дни не мога да се оправя, ходила съм само 2 пъти до тоалетна и то с яко слабителни, които продължавам да пия. Активирах и едни вътрешни хемороиди и кървя...
Скрит текст:
А тоя казус с ГД... и аз не знам какво да мисля за него. Когато бях преди 5 седмици последно при Сигридов, главата вече беше почнала да забързва темпа си, но беше само с 2,5 седмици по-голяма, при него бебето излезе с почти 2 седмици напред, доста едро (то и сега излизатолкова). При другите лекари имаше изоставане в коремчето преди това... Той каза, че бебето е генетично голямо, не бил диабет това, да не съм тръгнела и това да изследвам сега. (Нали бях споменала, че съм паника.) ОБаче сега тая лекарка е на друго мнение, а и главата много расте, вече е с 3,5 седмици напред... Иначе захарта ми преди седмица е 4,3, тя все си седи толкова, но не съм го казала на лекарката, забравих. Явно това не е толкова показателно.

# 81
Африканчо, сетих се нещо, което също може да покаже до някаква степен дали имаш ГД. Изскедване на инсулин и глюкоза на гладно и се гледа Homa индекса. Само кръв се взема и излиза на др. ден.
Ти казали на лекарката за зацапването?
Относно лекари и клиники ще кажа, че винаги има доволни и недоволни от едно и също място.Не се напрягайте излишно Peace

# 82
Pippa в крайна сметка всеки казва каквото пожелае тук. За едни добро за други лошо. Дали раждането в МД е 1400 или 1200 има ли значение, не можах да разбера? Сестра ми на 03.05 миналата година толкова плати. Момичето искаше да знае колко струва. И още нещо всеки има своята история поради което и мненията на всички са строго субективни, така че и аз ако седна да пиша моята история.... Много ще станем. Последните няколко седмици са за положителни емоции, а не да се натоварваме излишно. И ако обичаш момиче по-полека с определенията ти. В крайна сметка нито за теб нещо е писано, нито някой теб обижда, за да се напрягаш излишно. Разбирам, че последните седмици всички са изнервени, но не е редно да четем подобни писания. Груби и обидни думи не вярвам някой тук да толерира. Изливането на емоции тук не вярвам да ти помага особено или да те храни душевно.

Последна редакция: сб, 18 юни 2016, 10:35 от ansy81

# 83
  • София - Варна
Да, казах. От шийката е (ама то засега не е нещо твърде фрапиращо). Аз си имам разни манипулации, и може би е или травмирана, или просто от скъсяването. Поне така ми казаха Сигридов и тази лекарка сега. Мисълта ми е, че не е от матката, затова не би следвало да се тревожа поне за това. Иначе го имах до 20-та седмица, дори след резорбирането на хематома, така че не знам защо пак се появи. И с предната бременност имах впрочем,но само в първата половина на бременността.
МОже да си пусна тогава това изследване в понеделника, да се види.

# 84
Да, казах. От шийката е (ама то засега не е нещо твърде фрапиращо). Аз си имам разни манипулации, и може би е или травмирана, или просто от скъсяването. Поне така ми казаха Сигридов и тази лекарка сега. Мисълта ми е, че не е от матката, затова не би следвало да се тревожа поне за това. Иначе го имах до 20-та седмица, дори след резорбирането на хематома, така че не знам защо пак се появи. И с предната бременност имах впрочем,но само в първата половина на бременността.
МОже да си пусна тогава това изследване в понеделника, да се види.
И аз вчера от прегледа имам малко кафеникаво течение,но за сега нищо.

# 85
Извинявам се предварително на момичетата ,......................
 А това изказване ,което в началото приех с усмивка
Цитат
в МД Варна тука масово тези от високата класа раждат там
,след коментарите ви ,вече ми говори за вашето лично ниво,а не за някаква си класа в някакво си голямо село като град Варна!
 Извинявам се отново на мамите, които нямат касателство към този пост!
 Хубав ден на всички ви!

Олекна ли ти като го написа хахахаха човек да не попита нещо и виждаш ли някъде в моя пост да засягам лично теб че ти така спокойно ми говориш за моето лично ниво newsm78
И НЕ Не  си извинена от момичетата които не са от Варна аз лично не съм от та но ти явно не ми разбра въпроса  Rolling Eyes
Хубав ден ти желая

# 86
  • морето и сините вълни :)
Аз искам да питам Пипа с какво я обидих по точно че не ми стана ясно?

# 87
Африканчо, провериха ли те за разкрие или дължина на шийката?

# 88
  • София
Запис, в новата темичка Simple Smile Ние сме добре, надявам се скоро бебенцето да е при мен Simple Smile

# 89
  • София - Варна
Не са ме гледали. Лекарят, при когото ще раждам, ще ме гледа.

Общи условия

Активация на акаунт