"ЮЛЧЕ, време не остана, скоро ще те гушка горда мама

• 64 912
  • 737
  •   1
Отговори
# 690
Аз щом изляза да се разходя и корема се стяга до такава степен,че едвам мърдам.Много неприятно чувство Sad
И аз съм абсолютно по същия начин.

# 691
Елена браво , че при теб нещата са се развили толкова бързо и най- вече всичко е ок. Бързо ли се възтанови?

# 692
Браво фъни , големи бебета. При мен  първото беше 4100 , а второто 3600 сега ми казаха че очаквам 3800.

Браво и при теб са големички.
Живи и здрави ! bouquet

# 693
Сега се връщам от преглед.Тоновете са много добре,прегледа ме и това беше най-ужасния преглед до сега....с ръка ми бръкна и каза че ми е скъсена шийката и имам 2см разкритие.Каза че може или тази нощ или утре да родя,ама то с 2см разкритие си стоят и със седмици.Ще видиме какво ще стане Simple Smile

# 694
Вилибебе, 6 дни по-късно мия чинии и ще правим кекс с каката Simple Smile но се въздържам да нося легена с прането, да простирам, да чистя, въобще по-натоварващи неща. Често сядам да почивам.
Астарте при мен и след двете операции имаше коластра на 2 ден, не знам рано ли е, късно ли е, може би при всеки е различно, но и бебето не е засукало веднага след раждането т.е. според мен без стимулация отнема повече време, отколкото със Wink

# 695
Момичета, на мен днес пак ми потече такова слузесто, само където вече е по-бяло  newsm78 Иначе всички покрай мен с момчета преносиха и повечето от тях бяха за нормално и в последния момент секцио. Аз вече съм в 39 г. с. Онзи ден като мериха бебето бях края на 38 г. с. и го измериха 2700 грама. По колко качват в последните дни?

# 696
Момичета, виждам че са изтрили новата тема Mr. Green Ако съм на линия когато тази достигне 50 страници, ще пусна нова. Ако не, моля някой друг да го направи от акаунта на mamaJuly2016, а после ще я дооправяме Peace
Тоновете ми от днес отново не засякоха нито една контракция Laughing и явно госпожицата спеше, защото доки иска утре да ги повторим след кафенце за мама Sunglasses Пак имах преглед за разкритие. Този път беше "по-приятно". Дано до раждането става все по-добре Mr. Green Вече си имам 2см разкритие и "центрирана главичка"Party Казах на доки, че след като ме предупреди миналата седмица, че може да пренося, сега това много ме успокоява. Според него нещата вървят в правилна посоко Laughing Препоръчаха "секс по цял ден" Joy
Утре ще ходя да се видя и с педиатъра, че ми седи като несвършена задача.

# 697
Чудя се тези ръкавици, с които ни проверяват за разкритие еднократни ли са или стерилни   newsm78 На мен от вчерашния преглед още ми пари. Дали не може да стане някаква инфекция както съм и с паднала тапа. Някой също така знае ли какво е разкритие? Отваряне на шийката или нещо друго?

# 698
Нова Надежда, разкритие е разтваряне на шийката! Шийката се разширява.Ръкавиците им са " уж" стерилни и не би следвало да имаш проблем.
Мишолинка, е как имаш разкритие, а нямаш контракции?
Ани,  така е, с 2 см. разкритие може да си изкараш още, но ако се засичат контракции и то болезнени може и да се случи до 1-2 дена. На мен заради контракциите, шийката и плацентата ми бяха казали, че ще родя в 37-38 гс.,а аз съм 39гс + дни, така че нищо не се знае. Може и да родиш, а може и по- късно.

# 699
Чудя се тези ръкавици, с които ни проверяват за разкритие еднократни ли са или стерилни   newsm78 На мен от вчерашния преглед още ми пари. Дали не може да стане някаква инфекция както съм и с паднала тапа. Някой също така знае ли какво е разкритие? Отваряне на шийката или нещо друго?
И на мен ми пари и до като се прибера прокървих след 30ина мин ми спря.....при вас случвало ли се е?

# 700
Аз вчера имах менструални болки, но без стягане. Трябва ли да и двете да са налице?
Иначе съм в 38 седмица и си викам, ако може бебчо да издържи поне още седмица, но и сега да стане, няма да го върнем. Simple Smile Нямам търпение вече да си го гушкаме.  Hug

От време на време ме лови параноята, особено през нощта, че като стана ще започнат да ми изтичат водите. Май бавно започвам да се шашкам, но се опитвам да не мисля за това. Като чета и на повечето ви падат тапите. Аз като усетя, че нещо изтича и проверявам, но се оказва само течение. Абе накрая напрежението от неизвестното надделява.

И мен ме боли дясното коляно, а от няколко дена и пръстите на ръцете, когато ги свивам.  Rolling Eyes

# 701
Много често водите изтичат и в легнало положение. Няма да ги сбъркаш, когато са те ще ти се стичат по краката и даже ще стане локвичка на пода. Поне аз така видях на едно момиче. Явно всички сме с по-засилено течение, но като видях какво е да ти изтекат водите, вече не му доглеждам, ако бельото ми е леко влажно. Peace

# 702
При първото раждане се започна с изтичане на водите.Бяха много, все едно СЕ ПОЛИВАМ с вода от душ(канче) по краката.Доста голяма локвичка бе станала.
Нова Надежда е права Simple Smile

Последна редакция: ср, 06 юли 2016, 20:27 от FunnyBuni

# 703
Здравейте от мен, аз днес бях на преглед, нещо не сме се разбрали с доктора за планирането на секциото и утре ще му се обаждам да видим кога има свободна дата. Понеже моя час беше последния за деня ми се стори, че малко бързо мина прегледа. Не разбрах колко е пораснала беба, но тоновете й са добре. +20 килограма съм, надявам се, че толкова ще са само до края. Плацентата ми е 3-та степен, което малко ме притеснява, 37+4 седмица съм. Дадоха ми всички документи и направления за изследванията преди секцио. Утре ще разберем коя ще е датата, дано да не е много накрая, че имам чувството, че бебо няма да стои още много  Laughing
Отчетох се и аз  Peace

# 704
здравейте, и аз днес бях на тонове и преглед. Доктора каза, че ще си изкарам до секциото,  нямам контракции и плацентата още не била зряла. На мен на ЖК никога не са ми казвали тегло на бебенцето и не зная как наддава /само на феталните морфологии ми казваха колко тежи/.

Общи условия

Активация на акаунт