"ЮЛЧЕ, време не остана, скоро ще те гушка горда мама

• 64 971
  • 737
  •   1
Отговори
# 660
  • Враца
Смайл, Уважение, с първото раждане тапата ми падна деня преди да родя и беше прозрачно слузесто с кафеникафи и кървави нишки в него, а сега си беше зацапване (малко по-слузесто), първо беше кафеникаво, после порозовя и нарая си премина в кръв заради което бях приета в болницата под наблюдение още на 30.06 вечерта, а родих на 3-ти.

Ето и от мен предложение:
Скоро всяка ЮЛСКА мама ще е заобиколена от радост голяма.

Честит Калоян и на мама Випкрис! Да расте голям и силен мъж!

# 661
Сега като погледнах нямам такова. Ще видим през ноща как ще съм. Дай Боже да устискам още малко  Praynig Аз се чудя дали е тапата или от този полип, който имам, но няма кръв, нито кървави жилки, нито бледорозово.

# 662
  • морето и сините вълни :)
Точно така.Никой да не пише в нея,модератор ще я изтрие инъче.
Нека се допише тази и тогава в новата.Правилата са такива

Добро утро на всички.
Пожелавам ви хубав ден.

# 663
Добро утро на всички. Аз отивам да на док да видя бебка. Днес ми е едно преповдигнато настроение  Party

# 664
Дени111, много се радвам, че сте си вкъщи и че сте добре. В крайна сметка какво му имаше на бебчо?
Аз съм чувала за обръщането на деня в нощ.Минахте ли жълтеницата?
Айра и мен ме болят ставите на пръстите. Сутрин почвам гимнастика и масаж, защото иначе ме болят.
За тапата и моята е с кървави нишки и мисля, че от прегледа за разкритие  вчера  ми помогна за това. То няма за кога да се и пазя, имам още 5-6 дена до термин и хич не искам да преносвам.
Момичета, давайте предложения за заглавие на следващата тема, че не остана време. Simple Smile
В крайна сметка диагнозата е инфекция на червата поради стоене повече от 24 ч с води, но май не е точно така, защото нищо му нямаше на бебчо до самото раждане. Може и после да се е инфектирани нещо, но те никога не биха си признали.
Важното е че сега той е доста по добре.
Май още има жълтеница,ако судя по беличкото на очите, което не е особено бяло..А е жълто зелениково...
Ще се радвам да обсъждаме бъдещите тревоги и радости с вече родени бебета.
Много ми р любопитно кога горе долу влизат в ритъм и режим...защото всеки казва с времето се оправи...ама с кое , с колко време?? Wink

# 665
Добро утро и от мен Simple Smile Радвам се, че всички се чувствате добре Simple Smile Аз сутринта се събудих с по-силни менструални болки, но без стягания. Не знам тези болки без стягания да ги считам ли за контракции? Айде хубав ден и умната Simple Smile

# 666
Добро утро!
Уважение, мисля, че е тапата поне при мен, защото пада на малки парченца и е слуз с кафява кръв. От вр. на вр., като ходя в тоалетната има някаква слуз с розово и предполагам, че е това. Не се притеснявай може да родиш след 2 седмици не е задължително, като падне и да родиш.
Ако беше от полипа щеше да има зацапване без гъста слуз.Така си мисля.
Дени111, така е и да има нещо няма да си признаят. Нито пък някои ще ти върне притесненията, но най-важното е, че вече сте добре.

# 667
Привет, момичета!
Честито на родилите мами! Пожелавам спокойни и здрави бебета! Simple Smile
Изписаха ни и вече сме удома - всичко е хем същото, хем много различно.
Помпата като я ползвах в болницата беше само, за да изпомпя малко мляко и да се омекоти гърдата. Млякото изхвърлих, в гърдата имаше предостатъчно, помпата изплакнах и това беше. Ако ще помпя за съхранение във фризер или за хранене на бебето, ако аз съм без него - тогава стерилизирам всичко предварително, пиша час/дата.
Относно режима - аз не спазвам режим, когато бебето поиска - яде, като не иска - не яде. Понякога спи 4 часа между храненията, понякога 1 час. Това е кърмене на поискване, не се тормозя да гледам часовника. Така се чувствам по-спокойна, а емоциите на майката се прехвърлят на бебето Simple Smile
Вода отказва да пие и вече не предлагам, ще сме на изключително кърмене, докато захраня с друго поне половин година.
Аз се чудя за излизанията - колко време ще издържа вкъщи? Поне десетина дни би било добре, но с това хубаво време само вътре ...

# 668
Здравейте , вчера по препоръки на АГ ми ходих до родилното за планово секцио , понеже бебето е седалищно , а термина е 12 юли и трябваше да ме приемат , но там д-ра ме разобиди да изчакам до 11 в понеделник дали ще се обърне , за да не ме оперира  , а можело да родя и седалищно понеже ми е трето дете и предходните раждания са нормални. Но мене ме е страх и от секцио и от седалищното раждане понеже при седалещното има риск от разкъсване , а бебето ми е голямо. В крайна сметка смятам да секцио ако на 11 не се е обърнало. Моля ако някой се е сблъсквал с такъв проблем или има опит да ми споделите вашето мнение БЛАГОДАРЯ !   Praynig

# 669
Здравейте , вчера по препоръки на АГ ми ходих до родилното за планово секцио , понеже бебето е седалищно , а термина е 12 юли и трябваше да ме приемат , но там д-ра ме разобиди да изчакам до 11 в понеделник дали ще се обърне , за да не ме оперира  , а можело да родя и седалищно понеже ми е трето дете и предходните раждания са нормални. Но мене ме е страх и от секцио и от седалищното раждане понеже при седалещното има риск от разкъсване , а бебето ми е голямо. В крайна сметка смятам да секцио ако на 11 не се е обърнало. Моля ако някой се е сблъсквал с такъв проблем или има опит да ми споделите вашето мнение БЛАГОДАРЯ !   Praynig
Здравей Simple Smile
И на мен ще ми е трето раждане;) нормално.
Но ако наистина не се е обърнало лично аз бих предпочела секцио.При мен преди седмици на бебчо му се беше увила пъпната връв два пъти и Доки каза, че е по добре секцио.Съгласявам се щом е по-добре за бебето.Но Преди седмица го гледахме беше се размотало Wink
относно секциото и мен ме е страх Simple Smile

Последна редакция: ср, 06 юли 2016, 15:32 от FunnyBuni

# 670
Да и аз съм решила да е със секцио , важното е и аз и бебето да сме добре , надявам се всичко да мине възможно най - добре и за двама ни  Praynig

# 671
Здравейте юлки  Hug Приемате ли нови мами  Mr. Green Приятно ми е, казвам се Михаела от София  Wink
Термин 28 юли второ детенце момиченце  stork-girl малката си има вече и име Аделина  Heart Eyes

# 672
Момичета, как се справяте с чакането?
Моят термин е в неделя и вече се побърквам. Защо не тръгва, ще пренося ли, трябва ли повече да се разхождам... Мислех, че ще съм родила до сега.  Confused Коремът стана огромен. Бебето е 3700. Притеснявам се да не му стане нещо - води, пъпна връв.
Роднините всеки ден звънят. Мъжа ми той докато е на работа, ми пише да пита нещо става ли. Не се издържа.

# 673
Zombie, как се следиш последните 1-2 седмици - колко често ходиш на тонове и преглед? Какво ти казва лекаря?

# 674
Момичета, как се справяте с чакането?
Моят термин е в неделя и вече се побърквам. Защо не тръгва, ще пренося ли, трябва ли повече да се разхождам... Мислех, че ще съм родила до сега.  Confused Коремът стана огромен. Бебето е 3700. Притеснявам се да не му стане нещо - води, пъпна връв.
Роднините всеки ден звънят. Мъжа ми той докато е на работа, ми пише да пита нещо става ли. Не се издържа.
Моя термин е другата сряда,никакви признаци нямам.Всяка нощ се будя по 100 пъти дали не са ми изтекли водите  Laughing
След малко отивам на тонове и преглед и ще видим какво е положението.
Вчера вечерта много ме заболя ниско долу,но бебка не се спря да мърда...при всяко едно движение имах чувството,че ще излезе  Confused

Общи условия

Активация на акаунт