"ЮЛЧЕ, време не остана, скоро ще те гушка горда мама

• 64 923
  • 737
  •   1
Отговори
# 705
Според мен ръкавиците им са за еднократна употреба, поне на мен така ми се струва. Аз днес се скапах пране на ръка, пазаруване, готвене ... Повече не ми е изтичало такова. Киселините много ме дразнят Sad Тя докторката ми каза какво да пия и аз от зор го забравих  Rolling Eyes Нещо биа нещо си май беше  newsm78 И аз се надявам бебчо да си постои още, но каквото е рекъл Бог  Praynig Лека вечер за сега Simple Smile

# 706
Desi7000 какви изследвания ти дадоха,утре и аз ще ходя за направление за хоспитализация

# 707
Според мен ръкавиците им са за еднократна употреба, поне на мен така ми се струва. Аз днес се скапах пране на ръка, пазаруване, готвене ... Повече не ми е изтичало такова. Киселините много ме дразнят Sad Тя докторката ми каза какво да пия и аз от зор го забравих  Rolling Eyes Нещо биа нещо си май беше  newsm78 И аз се надявам бебчо да си постои още, но каквото е рекъл Бог  Praynig Лека вечер за сега Simple Smile
Бианацид

# 708
Бианацид
Май да Simple Smile Друго има ли с подобно наименование? Благодаря

# 709
Добро утро момичета Simple Smile Аз да питам морските дами как е по морето? Така ми се ходиииииии  Simple Smile Хубав ден ви желая Simple Smile

# 710
Оказах се права, че бебо няма да изчака. Тази сутрин ми изтекоха водите и бегом към болницата. Докато стигнем бях с 4 см разкритие и влязох за спешно секцио. Имаме си момиченце- Гергана, 3170, не разбрах сантиметри. Това е от мен за сега.  Simple Smile

# 711
Деси, вие не сте се разбрали за датата на секциото, но малката Гергана си я е избрала.  Grinning  Да ти е жива и здрава, а на теб бързо възстановяване.

# 712
Хахах, да . Мерси, пожелавам на всички същата радост   Heart Eyes

# 713
Честито, Деси!  bouquet bouquet bouquet Детенце не ви е оставило много, много да се чудите за дата... Да ви е жива и здрава, а на теб бързо възстановяване! Къде ражда?

# 714
Честито и от мен Деси,колко бързо стават нещата 😊 Бързо възстановяване.
Днес имам и аз рожден ден.Почерпвам ви виртуално ,но през телефона немога да сложа една огромна торта 😁

# 715
Мерси на всички  Hug, раждах в Бургас- Дева Мария Simple Smile))

# 716
Честит рожден ден, мишлето Simple Smile))

# 717
Бианацид
Май да Simple Smile Друго има ли с подобно наименование? Благодаря
Не знам за друго. На мен това ми го изписаха, ако имам нужда, но все още не съм го пробвала.

# 718
Деси, честита радост малка! Да ви е жива и здрава! Бързо възстановяване. Мишлето, честит рожден ден! Simple Smile

# 719
Здравейте и честита радост на Деси, жива и здрава да ти е малката и много да те радва  Hug
Аз днес бях на ЖК, бебка е на стартова позиция, но и аз си я усещам вече че е ниско. Плацентата е 3-та степен и лекарката каза, ако не съм родила до 20-ти пак да ида за преглед. Утре съм последно на изследвания, да видим хемоглобина дали се е вдигнал малко.

Хубав ден от мен Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт