Звездни компромати - 289 част

• 124 349
  • 731
  •   1
Отговори
# 405
Даяна беше много по-красива от Катрин Peace
Не съм съгласна за това, но определено Даяна притежаваше много по-силно излъчване и индивидуализъм. Кейт е... симпатична.

# 406
  • София

До колкото знам и университета,в който Уилям учи не е за аристократи .
Той  почива една година преди да постъпи в университет,а изборът му за учебно заведение  е бил изненадващ ( спрямо залаганията  Laughing ) .

Не е учил в случайни училища. В други страни изобщо няма аристократи, но училищата са определен кръг са с много ограничен достъп реално. Може официално да имат прием на всички, но реално не е така.

Ето Летисия във Франция. Не бих казала, че съм очарована

# 407
Мисля, че може спокойно да се отвори нова тема - За Даяна и Катрин..Wink

На мен Даяна ми е тотална безлична, хубави, правилни черти - но дотам.
Както и силен ПР продукт, особено при изгряването й и  след смъртта й.
Взета от ученичка и обучена за принцеса.
И дълбоко нещастна.

# 408
За мен Даяна има страхотно излъчване и харизма, несравними с Катрин. А по принцип не съм й фен Peace

# 409
  • Rock & Roll feeling ...

До колкото знам и университета,в който Уилям учи не е за аристократи .
Той  почива една година преди да постъпи в университет,а изборът му за учебно заведение  е бил изненадващ ( спрямо залаганията  Laughing ) .

Не е учил в случайни училища. В други страни изобщо няма аристократи, но училищата са определен кръг са с много ограничен достъп реално. Може официално да имат прием на всички, но реално не е така.

Специално за университета говорех . Аз имам позната българка, дете на политик  влязла 2г. след Уилям . Т.е. има как да си в едно училище с принца,дори и да не си аристократ. Стига само да си богат.

# 410
На мен Даяна ми е тотална безлична, хубави, правилни черти - но дотам.
как да е безлична, Даяна ги разката отвсякъде, разби клишетата и табутата, нищо не е същото в монархията след нея ....

# 411
Независимо какви кралски линии твърдят,че имат в родословието си,факт е,че семейството на Катрин има статут на заможни неаристократи...
Не знам доколко е вярно, но навсякъде пише, че е от рода Болейн. Съдейки по преследването на Уилям, съвсем възможно е тяхната кръв да тече във вените й  Laughing

# 412
Не знам доколко е вярно, но навсякъде пише, че е от рода Болейн. Съдейки по преследването на Уилям, съвсем възможно е тяхната кръв да тече във вените й  Laughing

не е от аристократичен произход, от семейство на селф-мейд милионери е ..
Даяна  й проправи пътя и тя й благодари постоянно  ...

# 413

Iliana Raeva
· 13 mins ·

Днес преди заминаването ни от Израел посетихме Стената на плача и Божи гроб.
Всеки написа своята молба и я сложи на Стената на плача. Помолихме се и за нашето Цвете.
Искам да изкажа своите благодарности на Алекс /приятеля на Цвети/, че всеки ден, през тази кошмарна седмица ми даваше информация за нейното състояние и пожелаваше сили, кураж и успех на всички ни, най- много на момичетата!
Благодаря и на Найден /нейния брат/, който също ми вдъхна вяра за възстановяването на Цвети и пожела кураж на момичетата преди старта!
Благодаря ви, момчета! Сигурна съм, че вашата вяра и любов е помогнала много... така, както и нашата!❤️

# 414
Снимки от партито за рождения ден на дъщеричката на Славена Вътова и Юлиян Цолов
1  2  3  4  5  6  7  8  9  10

# 415
Снимки от партито за рождения ден на дъщеричката на Славена Вътова и Юлиян Цолов
1  2  3  4  5  6  7  8  9  10

Къде е било партито, че надписът е на английски?

# 416
Много ми харесва как е оформено партито, много стилно и сладко, но този надпис на английски...  ooooh! много се дразня, че имаме толкова богат език, а използваме само чуждици.

На Пампорово видях някакъв хотел, изписан така "Маунтин лейк". Потрес..

# 417
  • Rock & Roll feeling ...
Много хем кипро, хем ненатрапчиво е направено .
На мен надписът на английски ми звучи по-добре.  Rolling Eyes

Анджелина. Позагубила си е чара  Rolling Eyes А каква беше в " Мистър и Мисис Смит" ... Разкошна .
Скрит текст:

Последна редакция: пн, 20 юни 2016, 15:45 от Relief

# 418
 Whistling Laughing Laughing Laughing

Май никой не вярва на Тейлър. Не знам Том как се гласи за новият 007. Сега всички се съмняват, че е гей...
Харесвам ги и двамата, но ми нагорчава този ПР.  Tired

# 419
Подобни таблици могат да се извадят за всяка знаменитост. Нищо не означават.
Пробвай актуалните имена като Харди, Редмейн или Къмби

Общи условия

Активация на акаунт